- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.641
insallah cnm biliyorum erken ama iste evde vardi dayanamadim bende almiycam bidaha:)Canim bencede biraz beklemelisin ben tam zamaninda oldum ama deqisebiliomus insallah hamilesindir ama keske bi adet gecseydi birkac gun daha bekle bi kan ver insallah hayirlisi olur bebeqin qelir canim
rica ederim canım ne demek inşallah hamişsindirinsallah cnmm bekliyim biraz daha evde baska test de yok zaten yapamam:) haftaya artik hersey belli olur cnm sagol ilgin icin:)
Dayanamaman normal canim bende cok sabirsizlaniorum ama test yapmak icin acele etmiycem :)insallah cnm biliyorum erken ama iste evde vardi dayanamadim bende almiycam bidaha:)
Kendini hazir hissetmen cok onemli kendini dinle biraz sonra istediqin zaman baslarsin...bana doktor iki adet geçsin dedi bir tanesi yeni bitti. Ama bende korku var tekrar denemekten korkuyorum o yüzden bir tarih yok aklımda.
kızlarrrr günaydınnnn ....
evet canım görusemıyoruz gırmıyosun sende gerçi bende giremıyorum kosturmaca hep devam ediyo sen nasılsın??
hadi cemre yap artık bi test merakla beklıyorum :)
ne ilaçları verdı sana ??bana sadece bebe asprını verdi
geçmiş olsun canım inşallah bebişin sana tutunur
günaydın cansev..kaç günün var bataGünaydın Kızlarr
Malesef bebeğim beni bıraktı kendi kendine düştü eşimle hasret oldugumuz için cabuk benımsemıstık psikolojimiz çok bozuldu inşallah rabbim bir kez daha sağlıklı bir gebelik nasip eder..herkese dualarından ötürü teşekkür ederim...
Malesef bebeğim beni bıraktı kendi kendine düştü eşimle hasret oldugumuz için cabuk benımsemıstık psikolojimiz çok bozuldu inşallah rabbim bir kez daha sağlıklı bir gebelik nasip eder..herkese dualarından ötürü teşekkür ederim...
Allah yardmcn olsun canm cok zor birsey biliorm rabbim hayirlisndan tekrar nasip etsin inşallahMalesef bebeğim beni bıraktı kendi kendine düştü eşimle hasret oldugumuz için cabuk benımsemıstık psikolojimiz çok bozuldu inşallah rabbim bir kez daha sağlıklı bir gebelik nasip eder..herkese dualarından ötürü teşekkür ederim...
Canım Allah yardımcınız olsunseni çok iyi anlıyoruz ama kendinizi yıpratmayın üzülmemek elde değil ama her kışın bir baharı vardır.
Tekrar olur bebeğin sana bu sefer sıkı sıkı tutunur Allah'a sığın ve dua et
canım Rabbim sabır versin. şimdi toparlanmaya bakın ve gelecekle ilgili olumsuz düşünme sakın içini ferah tut. Allah yardımcın olsun bol bol dua et, sevgiler.....
amin isteyen tüm anne baba adaylarına inşallah içindede bana Allah razı olsunAllah yardmcn olsun canm cok zor birsey biliorm rabbim hayirlisndan tekrar nasip etsin inşallah
Canım benim çok geçmiş olsun üzlme desem ne fayda bizde yaşadık aynı seyleri cok zor bi durum ama kendini buna kaptırıp fazla yıpratma Allahın takdiri sakin olki bi sonraki gebeliğin iyi güzel olur inşallah...Malesef bebeğim beni bıraktı kendi kendine düştü eşimle hasret oldugumuz için cabuk benımsemıstık psikolojimiz çok bozuldu inşallah rabbim bir kez daha sağlıklı bir gebelik nasip eder..herkese dualarından ötürü teşekkür ederim...
Bundan sonra daha tecrubeli olacağım heralde çok fazla kaptırdım kendımı doğru söyluyorsun inşallah canım inşallah...1 sene daha beklemem inşallahCanım benim çok geçmiş olsun üzlme desem ne fayda bizde yaşadık aynı seyleri cok zor bi durum ama kendini buna kaptırıp fazla yıpratma Allahın takdiri sakin olki bi sonraki gebeliğin iyi güzel olur inşallah...
İnşallah canım Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize inşallah...Bundan sonra daha tecrubeli olacağım heralde çok fazla kaptırdım kendımı doğru söyluyorsun inşallah canım inşallah...1 sene daha beklemem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?