Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Canim bencede biraz beklemelisin ben tam zamaninda oldum ama deqisebiliomus insallah hamilesindir ama keske bi adet gecseydi birkac gun daha bekle bi kan ver insallah hayirlisi olur bebeqin qelir canim
insallah cnm biliyorum erken ama iste evde vardi dayanamadim bende almiycam bidaha:)

coraspin, folbiol, deltacortril verdi canım

Malesef bebeğim beni bıraktı kendi kendine düştü eşimle hasret oldugumuz için cabuk benımsemıstık psikolojimiz çok bozuldu inşallah rabbim bir kez daha sağlıklı bir gebelik nasip eder..herkese dualarından ötürü teşekkür ederim...

Canım Allah yardımcınız olsun seni çok iyi anlıyoruz ama kendinizi yıpratmayın üzülmemek elde değil ama her kışın bir baharı vardır.
Tekrar olur bebeğin sana bu sefer sıkı sıkı tutunur Allah'a sığın ve dua et

Canım Allah yardımcınız olsun seni çok iyi anlıyoruz ama kendinizi yıpratmayın üzülmemek elde değil ama her kışın bir baharı vardır.
Tekrar olur bebeğin sana bu sefer sıkı sıkı tutunur Allah'a sığın ve dua et

canım Rabbim sabır versin. şimdi toparlanmaya bakın ve gelecekle ilgili olumsuz düşünme sakın içini ferah tut. Allah yardımcın olsun bol bol dua et, sevgiler.....

Allah yardmcn olsun canm cok zor birsey biliorm rabbim hayirlisndan tekrar nasip etsin inşallah

canım Rabbim sabır versin. şimdi toparlanmaya bakın ve gelecekle ilgili olumsuz düşünme sakın içini ferah tut. Allah yardımcın olsun bol bol dua et, sevgiler.....

Çok Teşekkürler dün gece eşim bi sabah kalktıgında hadi doktora gidelim diyeceğini bekliyordum nedense dedi...yaşadığım kanama karnımın ağrısı benı apar topar hastaneye goturmesı oanlar aklımıza geldıkce canımız sıkılıyor ikimizde izin aldık evde ki sessizlik bendeki migren atağı umarım çabuk atlatırız bu platform da sizin gibi iyi niyetli yüzünü grmediğim insanlarla sıkıntılarımı anlatmak beni rahatlatıyor zira annemi babamı kardeşlerime dert yanıp daha fazla huzursuzluk cıkarmak istemiyorum...tekrar teşekkürler hayırlı cumalar

Canım benim çok geçmiş olsun üzlme desem ne fayda bizde yaşadık aynı seyleri cok zor bi durum ama kendini buna kaptırıp fazla yıpratma Allahın takdiri sakin olki bi sonraki gebeliğin iyi güzel olur inşallah...

Bundan sonra daha tecrubeli olacağım heralde çok fazla kaptırdım kendımı doğru söyluyorsun inşallah canım inşallah...1 sene daha beklemem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…