- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.661
Bundan sonra daha tecrubeli olacağım heralde çok fazla kaptırdım kendımı doğru söyluyorsun inşallah canım inşallah...1 sene daha beklemem inşallah
Malesef bebeğim beni bıraktı kendi kendine düştü eşimle hasret oldugumuz için cabuk benımsemıstık psikolojimiz çok bozuldu inşallah rabbim bir kez daha sağlıklı bir gebelik nasip eder..herkese dualarından ötürü teşekkür ederim...
yahu kürtaj olduktan sonra hiç adet belirtim olmuyo benim bi bakıyom adet olmuşum. gecen donem 21 gunde adet oldum şimdi normalıne gore 2 gun kaldı adet olmama ama belırtım yok ne sinir bozucu
Neden olabilirki acaba ?yahu kürtaj olduktan sonra hiç adet belirtim olmuyo benim bi bakıyom adet olmuşum. gecen donem 21 gunde adet oldum şimdi normalıne gore 2 gun kaldı adet olmama ama belırtım yok ne sinir bozucu
gerçekten bu kürtaj mahvetti bizi.Dende düzen diye birşey kalmadı.Ben önceden 28 günde bir adet olurdum kürtaj sonrası 26 ya düştü. Dün bat tarihimdi ama hastalanmadım.Test yaptım negatif çıktı.Offff çok sıkıldım
Neden olabilirki acaba ?
bende bebe asprını ve folıkasıt kullanıyorum bakalım neler beklıyo bızı görcez canım :)coraspin, folbiol, deltacortril verdi canım
benımde aynı canımyahu kürtaj olduktan sonra hiç adet belirtim olmuyo benim bi bakıyom adet olmuşum. gecen donem 21 gunde adet oldum şimdi normalıne gore 2 gun kaldı adet olmama ama belırtım yok ne sinir bozucu
canımmm test ne zman yaptın yaaaa nedn negatf cıkıyo bu testlergerçekten bu kürtaj mahvetti bizi.Dende düzen diye birşey kalmadı.Ben önceden 28 günde bir adet olurdum kürtaj sonrası 26 ya düştü. Dün bat tarihimdi ama hastalanmadım.Test yaptım negatif çıktı.Offff çok sıkıldım
bende bebe asprını ve folıkasıt kullanıyorum bakalım neler beklıyo bızı görcez canım :)
gecmıs olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla evladını kucagına alırsınBundan sonra daha tecrubeli olacağım heralde çok fazla kaptırdım kendımı doğru söyluyorsun inşallah canım inşallah...1 sene daha beklemem inşallah
canımmm test ne zman yaptın yaaaa nedn negatf cıkıyo bu testler
inşallah canım inşallahumarım işe yarar
testın kendı cızgısı hıc yokki ben testı yapmadn önce hep kontrol edıyorum benm ilkte öyle cok silikti bakalım adetın gelmezse bı daha test yaparsın.ben yrn sabah yıne yapıcam bi daha da yapmam :)dün gece yaptım hatta iş yerinde getirim arkadaşımla bakıyoruz bakıyoruz hayalet gibi bişey var sanki ama çok büyük ihtimalle testin kendi çizgisi o
Canım sen onları neden içiosun pıhtılaşmamı var?benımde aynı canım
benımde aynı canım
hyr yok canım yanı bılmıyoruz test yaptırmadm dr tedbır amaclı kullanmamı ıstedıCanım sen onları neden içiosun pıhtılaşmamı var?
hiç araştırmadım ama düzen bozuldu hormonlar sapıttı heralde :Sniyeki acaba yaaaaaaaa sinir oluyom inşallah zamanında olurum. 20 aralıkta doktora gıtcem doktora gıtmeden adetımın bıtmesı lazım
hyr yok canım yanı bılmıyoruz test yaptırmadm dr tedbır amaclı kullanmamı ıstedı
Anladım canım Banada bişey demedi test yaptırmadım bu ay bende kullansammı acaba aspirin yahyr yok canım yanı bılmıyoruz test yaptırmadm dr tedbır amaclı kullanmamı ıstedı
senın kayıp 2 neden yaptrmadn ?aynen bana da test yaptırmadan verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?