Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Bundan sonra daha tecrubeli olacağım heralde çok fazla kaptırdım kendımı doğru söyluyorsun inşallah canım inşallah...1 sene daha beklemem inşallah

keşke hiçbirimiz bu konuda tecrübeli olmasaydık benim de iki kaybım var canım ilkinde dünyam kararmıştı ve bilmiyosun ya herkese söylemiştik hatta işyerinde bebiş tatlısı bile almıştım sonra herkesin geçmiş olsun dileklerini cevaplamak zorunda kaldım. ikincisinde annem bile bilmiyodu koçiş yumurtlamış bikaç kişiye neyse işte bugüne geldik. bak hala umudum var dua ediyorum inşallah rabbim bizede nasip edecek

yahu kürtaj olduktan sonra hiç adet belirtim olmuyo benim bi bakıyom adet olmuşum. gecen donem 21 gunde adet oldum şimdi normalıne gore 2 gun kaldı adet olmama ama belırtım yok ne sinir bozucu

canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlanırsın.Zor biliyorum ama çok yıpratmamaya çalış kendini.Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip eder sana inşallah

gerçekten bu kürtaj mahvetti bizi.Dende düzen diye birşey kalmadı.Ben önceden 28 günde bir adet olurdum kürtaj sonrası 26 ya düştü. Dün bat tarihimdi ama hastalanmadım.Test yaptım negatif çıktı.Offff çok sıkıldım
yahu kürtaj olduktan sonra hiç adet belirtim olmuyo benim bi bakıyom adet olmuşum. gecen donem 21 gunde adet oldum şimdi normalıne gore 2 gun kaldı adet olmama ama belırtım yok ne sinir bozucu

aynen öyle sorma sadece ilk adetimi zamanında oldum . ikincisini 21 gün sonra bu üçüncü olacak bakalım zamanında olcakmı? ben test falan yapmadım çünkü korunuyorum ama kaçak varsa bilemicem

Neden olabilirki acaba ?

bilemiyorum ki canım

canımmm test ne zman yaptın yaaaa nedn negatf cıkıyo bu testler

Bundan sonra daha tecrubeli olacağım heralde çok fazla kaptırdım kendımı doğru söyluyorsun inşallah canım inşallah...1 sene daha beklemem inşallah
gecmıs olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla evladını kucagına alırsın

umarım işe yarar
inşallah canım inşallah
dün gece yaptım hatta iş yerinde getirim arkadaşımla bakıyoruz bakıyoruz hayalet gibi bişey var sanki ama çok büyük ihtimalle testin kendi çizgisi o
testın kendı cızgısı hıc yokki ben testı yapmadn önce hep kontrol edıyorum benm ilkte öyle cok silikti bakalım adetın gelmezse bı daha test yaparsın.ben yrn sabah yıne yapıcam bi daha da yapmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…