- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.681
dr güvenıp ona göre hareket etmek zorundayız dr ne dedıyse onu yap canımAnladım canım Banada bişey demedi test yaptırmadım bu ay bende kullansammı acaba aspirin ya
Anladım canım Banada bişey demedi test yaptırmadım bu ay bende kullansammı acaba aspirin ya
biz sapıttık hormonların normal olması beklenemezdihiç araştırmadım ama düzen bozuldu hormonlar sapıttı heralde :S
senın kayıp 2 neden yaptrmadn ?
:) Doğru söyluosun vallabiz sapıttık hormonların normal olması beklenemezdi
hahahahahahbiz sapıttık hormonların normal olması beklenemezdi
benıde hıc kanamam olmadı kese buyudu ama bebek gelısmedı hiç göremedık biledoktor gerek yok dedi bu olabilecek en iyi tedavi dedi o yüzden stresten uzak dur sakın kendini yıpratma falan dedi. çünkü bende hiç kanama falan olmuyo kanda bhcg çok düzenli artıyo ama kalp atışı alınamıyor yani düşük de yapmıyorum. gelişmiyor kalıyo öyle. bağışıklığım yüksekmiş kortizonu o yüzden verdi coraspinde tedbir amaçlı zaten bide folik asit klasik.
inşallah canım inşallah
testın kendı cızgısı hıc yokki ben testı yapmadn önce hep kontrol edıyorum benm ilkte öyle cok silikti bakalım adetın gelmezse bı daha test yaparsın.ben yrn sabah yıne yapıcam bi daha da yapmam :)
ben de ya yarın yada pazar sabahı yapıcam
beraber yrn sabah yapalım canım olur mu:)ben de ya yarın yada pazar sabahı yapıcam
sende bize katıl yrn sabah yapalım ben test yapmayı cok sevıyorum :)bir testte benden gelsin beeeeee :) eğer 2 güne kadar adet olmazsam bende yapacam ahahahaha :) Belki sınırı geçen kaçak vardır
sende bize katıl yrn sabah yapalım ben test yapmayı cok sevıyorum :)
sanki bende o hep oluyo gibi sanırım onu anlayamadım :)ben yarın sabah bir yöntem var onu denicem bakalım. daha öncede söylemiştim hamile bayanlarda idrarde kepe gibi yüzen şeyler oluşurmuş. sabah il idrarını cam bir kaba yapıp gün ışıgında bakmak gerekiyormuş varsa hamileymişsin. Bir arkadasa ebe arkadaşı söylemiş uygulamıs ve sonuç pozitiffff
yarın sabah il idrarınla dene bakalım :)sanki bende o hep oluyo gibi sanırım onu anlayamadım :)
seve seve denıycem canım :) neg cıksa bıle rahatlıyorum ben snra adetımı beklıyorum :)yarın sabah il idrarınla dene bakalım :)
seve seve denıycem canım :) neg cıksa bıle rahatlıyorum ben snra adetımı beklıyorum :)
beraber yrn sabah yapalım canım olur mu:)
hadi bakalım sabaha kadar ya sabır :):):)olur canım yapalım zaten duramam ben pazara kadar .İnşallah görürüz çift çift çizgilerimizi
canım eskıden ınsanlar öyle anlarlarmıs varmı suan degısıklıkkızlar bu arada hani hamilelikle ilgili bazı inanışlar vardır mesela biri hamile kadının kirpikleri yapışık olurmuş falan duyan vardır belki
Ben hamile oldugumu bılmeden once kırpıklerımde farklılık hıssetmıstım yapısıktı boyle eskısı gıbı degıldı ve sonradan hamıle oldugumu ogrendım tesadufmudur bılmem ama oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?