Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

hadi bakalım sabaha kadar ya sabır :):):)

canım eskıden ınsanlar öyle anlarlarmıs varmı suan degısıklık

kızzz wallahı neg cıkınca adetım gecıkmeden gelıyo :):) yapmayınca test ay haılemıyım su belırtı var ayy yok hamıle degılım falan bi sürü kafa kasıklıgı :)

ya valla sanki kirpiklerim öyle gibi ama tam olarak emin değilim belkide psikolojik. Çünkü korunuyoz ıhtımal yoktur. hoş arkadasımda korunuyordu fakat milimetrik bir delik seyesıne tek seferde hamıle kaldı 1 ayı kaldı doğuma :)

O kirpik olayına bende inanıyorum benimde olmuştu ayrık ayrık e çok kaşınıodu ilk hamileliğimde...

ben 2.5 sene korundum yani dogal korunma yontemıyle hiç kacak olmadı böyle korunurken hamıle kalanlara sasırıyorum yaaa:)

valla öyle canım :)

genelde gerı cekılme yontemını kullandık ama hiç kacak olmadı :)

Bende o yöntemi kullanıyorum hala :)
Arkadasım kondom kullanıyormuş delikti sanırım hamile kaldığına göre :) Valla millet buluttan nem kapıyo:) Kemal Sunal'ın bir filminde vardı Karının üzerine ceketimizi atsak hamile kalıyo diye o misal

Benim durumumda güzeldi ama 8 haftalık hamileydim düşük yaptıqımda 7+2 günlük hamileydim ceket olayına benzedi dk 1 gol 1 gibi :)

oooo sen ilk geceden hamile kalanlardansın sanırım :)
Aynen öle olmuş :) canım zaten öle olması bırazda ınsanların diline cok dolandı zaten maşallah dıyen oldu olmadı birazda nazara geldi diye düşünüyorum etrafımdakilerde ole dıolar ama Allahın takdiri tabi...

inşallah sende de bi kaçak olmustur :) ayy keşke bende hemen hamile kalabilsem yaaa:)çeket misali

evet canım hayırlısı böyleymiş nasip

inşallah sende de bi kaçak olmustur :) ayy keşke bende hemen hamile kalabilsem yaaa:)çeket misali

valla bilmiyorum bu zamana kadar hiç olmadı kaçak :) ama sanmıyorum bence olucam ya inanıyorum ben buna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…