- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.701
kızzz wallahı neg cıkınca adetım gecıkmeden gelıyo :):) yapmayınca test ay haılemıyım su belırtı var ayy yok hamıle degılım falan bi sürü kafa kasıklıgı :)
aynı hemen hemen durumumuz. bebişlerimize kavuşalım da hayırlısıyla gerisi önemli değilhahahahahah
benıde hıc kanamam olmadı kese buyudu ama bebek gelısmedı hiç göremedık bile
aynen canım inşallah sagsalim kavusacagz :)aynı hemen hemen durumumuz. bebişlerimize kavuşalım da hayırlısıyla gerisi önemli değil
hadi bakalım sabaha kadar ya sabır :):):)
canım eskıden ınsanlar öyle anlarlarmıs varmı suan degısıklık
kızzz wallahı neg cıkınca adetım gecıkmeden gelıyo :):) yapmayınca test ay haılemıyım su belırtı var ayy yok hamıle degılım falan bi sürü kafa kasıklıgı :)
O kirpik olayına bende inanıyorum benimde olmuştu ayrık ayrık e çok kaşınıodu ilk hamileliğimde...kızlar bu arada hani hamilelikle ilgili bazı inanışlar vardır mesela biri hamile kadının kirpikleri yapışık olurmuş falan duyan vardır belki
Ben hamile oldugumu bılmeden once kırpıklerımde farklılık hıssetmıstım yapısıktı boyle eskısı gıbı degıldı ve sonradan hamıle oldugumu ogrendım tesadufmudur bılmem ama oldu :)
ben 2.5 sene korundum yani dogal korunma yontemıyle hiç kacak olmadı böyle korunurken hamıle kalanlara sasırıyorum yaaa:)ya valla sanki kirpiklerim öyle gibi ama tam olarak emin değilim belkide psikolojik. Çünkü korunuyoz ıhtımal yoktur. hoş arkadasımda korunuyordu fakat milimetrik bir delik seyesıne tek seferde hamıle kaldı 1 ayı kaldı doğuma :)
İşte olacağı varya Allah yazıo illaki bi sebep buluoben 2.5 sene korundum yani dogal korunma yontemıyle hiç kacak olmadı böyle korunurken hamıle kalanlara sasırıyorum yaaa:)
ben 2.5 sene korundum yani dogal korunma yontemıyle hiç kacak olmadı böyle korunurken hamıle kalanlara sasırıyorum yaaa:)
valla öyle canım :)İşte olacağı varya Allah yazıo illaki bi sebep buluo
genelde gerı cekılme yontemını kullandık ama hiç kacak olmadı :)deoğal kornuma yöntemi derken kondom mu yoksa geri çekilmemi
valla öyle canım :)
genelde gerı cekılme yontemını kullandık ama hiç kacak olmadı :)
oooo sen ilk geceden hamile kalanlardansın sanırım :)8 haftalık evliydim olcaktı o kızlar yanlış yazdım :)
Aynen öle olmuş :) canım zaten öle olması bırazda ınsanların diline cok dolandı zaten maşallah dıyen oldu olmadı birazda nazara geldi diye düşünüyorum etrafımdakilerde ole dıolar ama Allahın takdiri tabi...oooo sen ilk geceden hamile kalanlardansın sanırım :)
inşallah sende de bi kaçak olmustur :) ayy keşke bende hemen hamile kalabilsem yaaa:)çeket misaliBende o yöntemi kullanıyorum hala :)
Arkadasım kondom kullanıyormuş delikti sanırım hamile kaldığına göre :) Valla millet buluttan nem kapıyo:) Kemal Sunal'ın bir filminde vardı Karının üzerine ceketimizi atsak hamile kalıyo diye o misal
ohhh ne güzel sen daha taze gelınsın yaş kaç??8 haftalık evliydim olcaktı o kızlar yanlış yazdım :)
İnşallah kalırsın canım :)inşallah sende de bi kaçak olmustur :) ayy keşke bende hemen hamile kalabilsem yaaa:)çeket misali
Aynen öle olmuş :) canım zaten öle olması bırazda ınsanların diline cok dolandı zaten maşallah dıyen oldu olmadı birazda nazara geldi diye düşünüyorum etrafımdakilerde ole dıolar ama Allahın takdiri tabi...
inşallah sende de bi kaçak olmustur :) ayy keşke bende hemen hamile kalabilsem yaaa:)çeket misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?