Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Evet 24 yaşım 3 aylık evliyim :)
ayyy maşallah inşallah ömür boyu mutlu olursunz eşinle.bende tam 25 im :) 3 yıllık evlıyım
evet canım hayırlısı böyleymiş nasip

valla bilmiyorum bu zamana kadar hiç olmadı kaçak :) ama sanmıyorum bence olucam ya inanıyorum ben buna :)

bana vurmadı öyle sans seni bilmem canım

ayyy maşallah inşallah ömür boyu mutlu olursunz eşinle.bende tam 25 im :) 3 yıllık evlıyım

bana vurmadı öyle sans seni bilmem canım
Amin inşallah cümlemiz canım sende daha gençsin ama erken evlenenlerdensin bende erken evlenemk istedim ama kısmet bu zamanaymış demekki :) Nerdesin peki sen ?

aranızda tekrarlayan düşüklerle ilgili testleri yaptıran varmı acaba...sonuçlar ne zaman belli oluyodur acaba... haftaya bende gidip muayene olucam... sorun neyse ortaya çıksın... 2 ay oldu kürtaj olalı... hiç korunmadık ama hamile kalamadım sol kasığımda sürekli ağrıyor... sabit bir ağrı bu... kürtajdan sonra ağrı öylece kalakaldı... acaba neden ağrıyor olabilir... tamda yumurtalığın olduğu kısım... benim gibi olan oldumu acaba

canım bende agustos sonu kurtaj oldum ama öyle bahsettıgın gibi bi agrım yok sadece adet belırtım olan gıgus agrısı artık yok gecen ay korunmayı bıraktık ama neg. bu ayda sanırım neg olacak adetın 2. gunude dr gidicem nasipse sende ihmal etme dr görun

haftaya randevu aldım... tamda hamileyken ağrıyan yerim ağrıyor... 2 ay oldu...korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…