Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

bende akşama gidip kan vereyim en iyisi canım inşallah hepimizin kucakları dolacak yakında
Resimde belli olcak kadar cıkmış canı normalde daha iyi duruyodu benim bundan daha silikti akşamı gttim kan verdim hamileymişim ama istersen bide kan ver ama öle gibi duruyo inşallah öledir..

sağol canım ya ben hala bakıyorum teste inanamadım bir türlü seninde negatifmiş ama olsun çalışmalara devam önümüzdeki ay gelir inş.bebişin
senınkı poz cıktı ya canım umut oldu inşallah görcez bizde poz leri :):):)cok sevındım hemen kanda baktır

evet canım tek düşüğüm vardı ağustosta kürtaj oldu ilk adete kadar korundum ,sonra bıraktım.Bu bıraktıktan sonraki 3.denememdi.Çok şükür geldi galiba bebişim
Canım benim cok sevindim suan içindeki sevinci anlayabılıoruz hepimiz dikkat et kendine hemen pazartesi git doktora düşük yaptıqını falan sole ne gerekıosa yazdır uzat ayaklarını yat dinlen takma hiçbişeyi kafana bırak herşey yoluna gircek inşallah Alahım senin yüzündeki mutluluğu bizede tekrar yaşamayı nasip etsin inşallah :) AMİNNN...

amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…