- 8 Ağustos 2014
- 881
- 599
- 128
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.741
Resimde belli olcak kadar cıkmış canı normalde daha iyi duruyodu benim bundan daha silikti akşamı gttim kan verdim hamileymişim ama istersen bide kan ver ama öle gibi duruyo inşallah öledir..
Canım inşallah mutlu haberlerini beklıoruz :)bende akşama gidip kan vereyim en iyisi canım inşallah hepimizin kucakları dolacak yakında
günaydınnnnn :) kuzum sen hamılesın :):):):) ayyy cok sevındımmmmm
günaydınnnnn :) kuzum sen hamılesın :):):):) ayyy cok sevındımmmmm
senınkı poz cıktı ya canım umut oldu inşallah görcez bizde poz leri :):):)cok sevındım hemen kanda baktırsağol canım ya ben hala bakıyorum teste inanamadım bir türlü seninde negatifmiş ama olsun çalışmalara devam önümüzdeki ay gelir inş.bebişin
senınkı poz cıktı ya canım umut oldu inşallah görcez bizde poz leri :):):)cok sevındım hemen kanda baktır
inşallah canımcım :)işten çıkınca baktırıcam canım inşallah sizinkileride görücez
ay cemre hamilesin sen cok sevindim isallah tamamina erer hayirli olur bu kez canim
ay cemre hamilesin sen cok sevindim isallah tamamina erer hayirli olur bu kez canim
korkma sakin hep iyi dusun iyi olsun bu sefer yapilabilecek hersey yapilsin erken git doktoruna kendine dikkat et stres yapma kendinesağol canım inşallah bu sefer bir sorun çıkmaz ,çok korkuyorum
İnşallah bişey olmaz canım senin tek düşüğün vardı demi nekadar korunmuştun ?sağol canım inşallah bu sefer bir sorun çıkmaz ,çok korkuyorum
korkma sakin hep iyi dusun iyi olsun bu sefer yapilabilecek hersey yapilsin erken git doktoruna kendine dikkat et stres yapma kendine
İnşallah bişey olmaz canım senin tek düşüğün vardı demi nekadar korunmuştun ?
Canım benim cok sevindim suan içindeki sevinci anlayabılıoruz hepimiz dikkat et kendine hemen pazartesi git doktora düşük yaptıqını falan sole ne gerekıosa yazdır uzat ayaklarını yat dinlen takma hiçbişeyi kafana bırak herşey yoluna gircek inşallah Alahım senin yüzündeki mutluluğu bizede tekrar yaşamayı nasip etsin inşallah :) AMİNNN...evet canım tek düşüğüm vardı ağustosta kürtaj oldu ilk adete kadar korundum ,sonra bıraktım.Bu bıraktıktan sonraki 3.denememdi.Çok şükür geldi galiba bebişim
Canım benim cok sevindim suan içindeki sevinci anlayabılıoruz hepimiz dikkat et kendine hemen pazartesi git doktora düşük yaptıqını falan sole ne gerekıosa yazdır uzat ayaklarını yat dinlen takma hiçbişeyi kafana bırak herşey yoluna gircek inşallah Alahım senin yüzündeki mutluluğu bizede tekrar yaşamayı nasip etsin inşallah :) AMİNNN...
cemreeeeeem hayirli olsun insallah:)cok sevindimm.allah tamamina erdirsinn:)evet canım tek düşüğüm vardı ağustosta kürtaj oldu ilk adete kadar korundum ,sonra bıraktım.Bu bıraktıktan sonraki 3.denememdi.Çok şükür geldi galiba bebişim
cemreeeeeem hayirli olsun insallah:)cok sevindimm.allah tamamina erdirsinn:)
insallah canm allah a emanet minik yavrular:)sağol canım inşallah...... umarım herşey yolunda gider bu kez.
Ay ne güzel bi haber canım tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah. Benimde bat 4 aralıktı hala gelmedi inşallah gelmez bende senin gibi Sonuç alırım. Düşükten sonra ki kaçıncı denemen belirtilerin neler di canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?