- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 33
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.761
Hayirli olsun canmm cok sevindm burda birmizn daha guzel haber vermesine insalah bizde birgün guzel haberler veririz rabbim kucagina almayi nasip edsinsağol canım inşallah bu sefer bir sorun çıkmaz ,çok korkuyorum
canımmmmm çok sevindim yaaaa :)günaydınlar @blummmm test yaptım ben Eki Görüntüle 1326198
günaydınlar @blummmm test yaptım ben Eki Görüntüle 1326198 [/QUOT
Bi-iznillah hamilesin canım benim... tek bakışta gördüm ikinci çizgiyi... darısı benim başıma ve tabikide bebek isteyenleri başına
Rabbim acil şifalar versin canım benim...arkadaslar iyi aksamlar
gecenlerde yazmistim.bende 4 haftalik bebisimi kanamam olmadan kahverengi lekelerle dusurdum.doktor icerde parca falan olmadigini reglimin gelecegini soyledi.sali gunu basladi regl.normalde 5 gunde biterdi.simdi hala devam ediyor.rahim iyice temizlenir ins.
bu ay siklusu duzenlemek icin cyclo prognova icicem.demir eksikligim var.onun icinde ayri birilac verdi.icinde hem demir hem folic hemde b12 vitamini var.birde coraspin icicem.
ben 2 senedir tedavi goruyorum.ilk kez hamile kaldim o da olmadi.rabbim ins daha da bekletmez
Canim hosgeldin kotu bi durum bizde yasadik Allah bidaha yasatmasin kimseye insallah bebisin gelmistir guzel haberlerini aliriz en kisa zamanda :)Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız? Eylül ayında 8 haftalıkken boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum. Kürtajdan sonra 28. Gün periyodla 2 defa adet dönemi geçirdim. Bu ay korunmayı bıraktık adetimin 14. Günü ovu testi kopkoyuydu bizde 12 14 16 ve 17 günler ilişki oldu. Bat perşembe ya da cuma ama 4-5 gündür gece ve sabahları ateşbasması yaşıyorum göğüslerimde bi değişiklik yok hamile kaldığımda kalp çarpıntım olmuştu bu defa belirgin çarpıntı hissetmiyorum ama yoruluyorum belkide psikolojik. Anne olmayı sizler gibi ben de çok istiyorum inş bebeğim içimdedir
Hoşbuldum canım amin inşallah hepimiz güzel haberlerimizi buradan duyururuzCanim hosgeldin kotu bi durum bizde yasadik Allah bidaha yasatmasin kimseye insallah bebisin gelmistir guzel haberlerini aliriz en kisa zamanda :)
inşallah canım bekletmez sen kendini yeni gelecek meleğine güzelce hazırla ve stres yapmamak en iyisi herkes kafası rahat olduğu ay kalıyo hamiş inşallah bizde kalıcaz elbet birgün :)arkadaslar iyi aksamlar
gecenlerde yazmistim.bende 4 haftalik bebisimi kanamam olmadan kahverengi lekelerle dusurdum.doktor icerde parca falan olmadigini reglimin gelecegini soyledi.sali gunu basladi regl.normalde 5 gunde biterdi.simdi hala devam ediyor.rahim iyice temizlenir ins.
bu ay siklusu duzenlemek icin cyclo prognova icicem.demir eksikligim var.onun icinde ayri birilac verdi.icinde hem demir hem folic hemde b12 vitamini var.birde coraspin icicem.
ben 2 senedir tedavi goruyorum.ilk kez hamile kaldim o da olmadi.rabbim ins daha da bekletmez
günaydıınnn :)Günaydınnn
GünaydınGünaydın kızlar varmı güzel haberler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?