- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.781
Bir ben birde sen varız Gülnur :)
Günaydin cnım nasılın ynılmıyorsam yakın zamanlarda kürtaj olduk benimki 4kasımdı hala adet olmadįm hiç korunmadık hayırlısı inşallah vardır. Akıntıda var. Senin adet zamanı akıntı olmuşmuyduGünaydın kızlar varmı güzel haberler :)
iyi canım idare edıyruz sen nasılsın...sanırım öyle nasılsın?
iyi canım idare edıyruz sen nasılsın...
Saol canım iim sen nasılsın ? Ben 3 kasımda kürtaj oldum 28 kasımda adet oldum evet oluodu 15 gün korundum bıraktım ama olmadı adet oldum aslında 1 adet geçsin istiodum üstünden ölede oldu ben şimdi bat beklıcem bakalım inşallah olur...Günaydin cnım nasılın ynılmıyorsam yakın zamanlarda kürtaj olduk benimki 4kasımdı hala adet olmadįm hiç korunmadık hayırlısı inşallah vardır. Akıntıda var. Senin adet zamanı akıntı olmuşmuydu
Nekadar oldu geçeli test yaptınmı ?iyi diyelim iyi olsun kafamda deli sorular adet olmam gerekiyordu olmadım bekliyorum bakalım
Inşallah canm bakalımOlucak olucak inşallah sabır
Nekadar oldu geçeli test yaptınmı ?
İnşallah canım bekle bakalım bi2 gün oldu geçeli . Ya cumartesi günü test yaptım fakat emin olmadım çok çok silik bir çizgi varla yok arasıydı. bende bekleme kararı aldım çarşamba gününe kadar olmazsam testi tekrarlıcam
İnşallah çok beklemeden gelir meleklerimizSaol canım iim sen nasılsın ? Ben 3 kasımda kürtaj oldum 28 kasımda adet oldum evet oluodu 15 gün korundum bıraktım ama olmadı adet oldum aslında 1 adet geçsin istiodum üstünden ölede oldu ben şimdi bat beklıcem bakalım inşallah olur...
gülnur silik çıksa bili pozitif oluyo..kanda baktır istresen2 gün oldu geçeli . Ya cumartesi günü test yaptım fakat emin olmadım çok çok silik bir çizgi varla yok arasıydı. bende bekleme kararı aldım çarşamba gününe kadar olmazsam testi tekrarlıcam
gülnur silik çıksa bili pozitif oluyo..kanda baktır istresen
nasıl yaniii...korunma yöntemin etkili değilmiydi.şüphelendiğine görecanım emin olmadım işte varmı yokmu onun için bekleyim dedim bikaç gün daha :)
işin garibi hamileysen çok gülücem çünkü ben korunuyordum çalışmalara başlamamıstım
İnşallah canımİnşallah çok beklemeden gelir meleklerimiz
Bence okadar acele karar verme bellimi olur o öyleydi ama bu öle olmayabilir bekle ümitsizliğe kapılma canım...Kızlar bugün test yaptım negatifbat cuma günü diğer hamileliğimde 4 gün önceden idrar testinde çıkmıştı. O yüzden hamile olsaydım bugün çıkardı değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?