Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Günaydın kızlar varmı güzel haberler :)
Günaydin cnım nasılın ynılmıyorsam yakın zamanlarda kürtaj olduk benimki 4kasımdı hala adet olmadįm hiç korunmadık hayırlısı inşallah vardır. Akıntıda var. Senin adet zamanı akıntı olmuşmuydu

Saol canım iim sen nasılsın ? Ben 3 kasımda kürtaj oldum 28 kasımda adet oldum evet oluodu 15 gün korundum bıraktım ama olmadı adet oldum aslında 1 adet geçsin istiodum üstünden ölede oldu ben şimdi bat beklıcem bakalım inşallah olur...

2 gün oldu geçeli . Ya cumartesi günü test yaptım fakat emin olmadım çok çok silik bir çizgi varla yok arasıydı. bende bekleme kararı aldım çarşamba gününe kadar olmazsam testi tekrarlıcam
İnşallah canım bekle bakalım bi

Kızlar bugün test yaptım negatif bat cuma günü diğer hamileliğimde 4 gün önceden idrar testinde çıkmıştı. O yüzden hamile olsaydım bugün çıkardı değilim

İnşallah çok beklemeden gelir meleklerimiz

2 gün oldu geçeli . Ya cumartesi günü test yaptım fakat emin olmadım çok çok silik bir çizgi varla yok arasıydı. bende bekleme kararı aldım çarşamba gününe kadar olmazsam testi tekrarlıcam
gülnur silik çıksa bili pozitif oluyo..kanda baktır istresen

canım emin olmadım işte varmı yokmu onun için bekleyim dedim bikaç gün daha :)

işin garibi hamileysen çok gülücem çünkü ben korunuyordum çalışmalara başlamamıstım
nasıl yaniii...korunma yöntemin etkili değilmiydi.şüphelendiğine göre

yo etkili bir yöntemdi . Arkadaşım da korunuyordu kondom kullanıyordu fakat hamıle kaldı şimdi 1 ayı kaldı doğuma

bilmiyorum canım adetim genelde gecikmez erken olurum ama geç olmam ha eğer kürtajdan sonraki dönemde değiştiyse bilemem

hayırlısı bekleyip göreceğim

Kızlar bugün test yaptım negatif bat cuma günü diğer hamileliğimde 4 gün önceden idrar testinde çıkmıştı. O yüzden hamile olsaydım bugün çıkardı değilim
Bence okadar acele karar verme bellimi olur o öyleydi ama bu öle olmayabilir bekle ümitsizliğe kapılma canım...

Kızla bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Şimdi malum hepimiz kötü günler geçirdik ve hamile iken mutluluktan en azından aile üyelerine ve çok yakın dostlarımıza söyledik.

Ben hamıle oldugumu iş yerınde kımseye soylememıstım fakat kürtaj oldugum zaman rapor verıldıgı ıcın öğrenildi. şimdi hamıle kalsam ne yapacağım konusunda bir fikrim yok. Bir yanım diyorki söyle gitsin herkese nede olsa sonradan öğreniyolar. bir yanımda söyleme 3 ayı doldur diyor.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bak o konuda bende sıkıntılıyım ama en azından kalp atılsarını duyana kadar solemıcem ben ama yınede karar senn tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…