- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.801
Bak o konuda bende sıkıntılıyım ama en azından kalp atılsarını duyana kadar solemıcem ben ama yınede karar senn tabi...
ahhahah canım konusmustuk bu konuyu kesın hamıssın :) hayırlı olsun ınsallahcanım emin olmadım işte varmı yokmu onun için bekleyim dedim bikaç gün daha :)
işin garibi hamileysen çok gülücem çünkü ben korunuyordum çalışmalara başlamamıstım
ben ılkınde herkese söyledım tutamadm ıcımde bu kez esım söylemeyelım dıyo kalp atısına kadar ama dayanabılır mıyım bılmıyorum :)Kızla bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Şimdi malum hepimiz kötü günler geçirdik ve hamile iken mutluluktan en azından aile üyelerine ve çok yakın dostlarımıza söyledik.
Ben hamıle oldugumu iş yerınde kımseye soylememıstım fakat kürtaj oldugum zaman rapor verıldıgı ıcın öğrenildi. şimdi hamıle kalsam ne yapacağım konusunda bir fikrim yok. Bir yanım diyorki söyle gitsin herkese nede olsa sonradan öğreniyolar. bir yanımda söyleme 3 ayı doldur diyor.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım karar senin bende bilmiorum ne yaparım :)canım ben kalp atışınıda duydum ama malesef nasip olmadı işte. bir yanım haykır diyor bir yanımda sus otur aşağı bu ne yaman çelişki
ahhahah canım konusmustuk bu konuyu kesın hamıssın :) hayırlı olsun ınsallah
ben ılkınde herkese söyledım tutamadm ıcımde bu kez esım söylemeyelım dıyo kalp atısına kadar ama dayanabılır mıyım bılmıyorum :)
ya söyleyıp söylememkle alakası yok aslında Allahın takdırı gelmez senın kırmızılar hiiiiç bekleme :):):)evet blummmm konuşmuştuk bilmiyorum vallahi ne olduğunu
ya eşim ilkindede söyleme taraftarı değildi ama ben tutamadım aileme eşimin ailsine ve bikaç tanıdıga soyledım.
İnan kalp atışlarını duymak bıle ferahlatmaz artık benı. ilk 3 ay herşey olabilir. Rabbim hayırlısını versin herkese
vallahi adet olacaksam olayım artık beeee
bugun canım geldı wc ye cıkıcam sımdı emın olmak ıcın :)Dayanmak büyük sıkıntı işte :) blumm senin bat ne zamandı?
gelmemiş yaaa bugun gelsın gecıkmesın :SAnladım canım bi cık bakalım :)
gelmemiş yaaa bugun gelsın gecıkmesın :S
Neden canım istemıomusun sen ?gelmemiş yaaa bugun gelsın gecıkmesın :S
inşallah canım :)gelmesin bebekler gelsin bu ay forum hamilelerde dolsun taşsın
insallah canım :) ama testım neg cıktıgelmesin bebekler gelsin bu ay forum hamilelerde dolsun taşsın
istemez olurmuym ama test yaptm neg o yuzden gelsın bıtsın yenı calısmalar baslasın ıstıyorum :)Neden canım istemıomusun sen ?
Sabah olanlar daha iyi sonuç veriomuş canım öle dıolar...Ya ne sorcam bu idrar testleri sabah aç karnına olan idrarla daha mı iyi çıkıyor? yoksa ne zaman yapılduğı farketmezmi?
Sabah olanlar daha iyi sonuç veriomuş canım öle dıolar...
Canm bence kimseye soyleme nazar insani mezara sokar derler bence karnin belli olana kadar deme.bende kimseye demedm ama esimin annesi saolsn herkeze yaymis ve daha kalp atisini duyamadan kaybettm benm fikrm bu sen bilirsn gene deKızla bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Şimdi malum hepimiz kötü günler geçirdik ve hamile iken mutluluktan en azından aile üyelerine ve çok yakın dostlarımıza söyledik.
Ben hamıle oldugumu iş yerınde kımseye soylememıstım fakat kürtaj oldugum zaman rapor verıldıgı ıcın öğrenildi. şimdi hamıle kalsam ne yapacağım konusunda bir fikrim yok. Bir yanım diyorki söyle gitsin herkese nede olsa sonradan öğreniyolar. bir yanımda söyleme 3 ayı doldur diyor.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canm bence kimseye soyleme nazar insani mezara sokar derler bence karnin belli olana kadar deme.bende kimseye demedm ama esimin annesi saolsn herkeze yaymis ve daha kalp atisini duyamadan kaybettm benm fikrm bu sen bilirsn gene de
Canm bence ne yap biliomusn dengem bozuldugu icin takip edmiyordm dersn 3 aylksa 2 dersn kilifina uydurursun bence hic soyleyip kendini riske atma arkadaslarn o kadar onemli deil bebegini dusunya bende söyleme tarftarı değilim ama bir taraftanda korkuyorum. İş yerındekı arkadaslarıma soylemedım bu sefer kürtaj olunca öğrendıler gönül koydulr. Rabbim bi daha yaşatmasın ama bir daha aynı şeyi yaşarsam bu seferde öğrenecekler ve yine gönül koyacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?