Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Bak o konuda bende sıkıntılıyım ama en azından kalp atılsarını duyana kadar solemıcem ben ama yınede karar senn tabi...

canım ben kalp atışınıda duydum ama malesef nasip olmadı işte. bir yanım haykır diyor bir yanımda sus otur aşağı bu ne yaman çelişki

canım emin olmadım işte varmı yokmu onun için bekleyim dedim bikaç gün daha :)

işin garibi hamileysen çok gülücem çünkü ben korunuyordum çalışmalara başlamamıstım
ahhahah canım konusmustuk bu konuyu kesın hamıssın :) hayırlı olsun ınsallah
ben ılkınde herkese söyledım tutamadm ıcımde bu kez esım söylemeyelım dıyo kalp atısına kadar ama dayanabılır mıyım bılmıyorum :)

evet blummmm konuşmuştuk bilmiyorum vallahi ne olduğunu
ya eşim ilkindede söyleme taraftarı değildi ama ben tutamadım aileme eşimin ailsine ve bikaç tanıdıga soyledım.

İnan kalp atışlarını duymak bıle ferahlatmaz artık benı. ilk 3 ay herşey olabilir. Rabbim hayırlısını versin herkese

vallahi adet olacaksam olayım artık beeee

ya söyleyıp söylememkle alakası yok aslında Allahın takdırı gelmez senın kırmızılar hiiiiç bekleme :):):)

Ya ne sorcam bu idrar testleri sabah aç karnına olan idrarla daha mı iyi çıkıyor? yoksa ne zaman yapılduğı farketmezmi?

Canm bence kimseye soyleme nazar insani mezara sokar derler bence karnin belli olana kadar deme.bende kimseye demedm ama esimin annesi saolsn herkeze yaymis ve daha kalp atisini duyamadan kaybettm benm fikrm bu sen bilirsn gene de

Canm bence kimseye soyleme nazar insani mezara sokar derler bence karnin belli olana kadar deme.bende kimseye demedm ama esimin annesi saolsn herkeze yaymis ve daha kalp atisini duyamadan kaybettm benm fikrm bu sen bilirsn gene de

ya bende söyleme tarftarı değilim ama bir taraftanda korkuyorum. İş yerındekı arkadaslarıma soylemedım bu sefer kürtaj olunca öğrendıler gönül koydulr. Rabbim bi daha yaşatmasın ama bir daha aynı şeyi yaşarsam bu seferde öğrenecekler ve yine gönül koyacaklar

Canm bence ne yap biliomusn dengem bozuldugu icin takip edmiyordm dersn 3 aylksa 2 dersn kilifina uydurursun bence hic soyleyip kendini riske atma arkadaslarn o kadar onemli deil bebegini dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…