- 13 Eylül 2014
- 61
- 20
- 13
- 44
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Inşallah nolur dua edinnnncanım iyi şeyler düşün ,inşallah bebeğin seninledir.Onlar kalp atışlarını duyamamıştır ki 5.haftada zaten duyulmaz.8.haftada duyanlar bile var.Sen içini ferah tut,üzme bebişini ...
Evet cemre o surec biraz stresli.benm 40gun olmadi olunca moral olarak da fiziksel olarak da rahattim.insallah zamannda gelir sonrada duzenin degismezBenim de kürtajdan sonraki 26.günüm ama gelen giden birşey yok bende.Bir an önce gelse ve bitse şu adet ya.Bıraksak korunmayı o bile moral olacak
İcini ferah tut.adet donemini hatirlamadigin icin doktor ortalama bi tarih hafta soylemistir.benm daha 2000lerdeyken degerim doktorun biri keseyi bile cook zor farketti.daha erken kese bile olusmadigi icin dogal olarak gorememislerdirArkadaşlar kanda 647.41 cikti 25.08.2014 te hamile cikti 20 gun sonra ozel hastanede iyi dediler 10 gun sonra canlanmamis dediler .ama ben ilk adet donemimi hatırlamıyorum. Kafayi yicem.hemen alicaz dediler.inanmayip devlet hastanesi ne gittim.ordaki doktor da gayet iyi 5 haftalik dedi.10 gun sonra gel kalbine bakacam dedi...ogun bugun uyumuyorum ayin 22 sinde gidecem nolur dua edinnn ...bu bebege cok ihtiyaç im varrr .
Canimmm daha degerlerin 600 lerde cok erken eger cok takiyosan kafana 2 gum arayla kan tahlili yaptir degerin 2 kay artarsa sorun yok demektir daha cok erken bence kalp atisi icin gercekten dusunce cok onemli bebegim yasiyor die dusun vesveseye kapilma sakin ayni seyleri ben yasadim doktora gidene kadar ya kalbi duyulmazsa die kurdum ve duyulmadi senin durumun farkli daha cok erken benceArkadaşlar kanda 647.41 cikti 25.08.2014 te hamile cikti 20 gun sonra ozel hastanede iyi dediler 10 gun sonra canlanmamis dediler .ama ben ilk adet donemimi hatırlamıyorum. Kafayi yicem.hemen alicaz dediler.inanmayip devlet hastanesi ne gittim.ordaki doktor da gayet iyi 5 haftalik dedi.10 gun sonra gel kalbine bakacam dedi...ogun bugun uyumuyorum ayin 22 sinde gidecem nolur dua edinnn ...bu bebege cok ihtiyaç im varrr .
Ben 30. Gunumde olmustum ilk adetimi bende 2. Yi bekliyorum canim yarin gunum gerci ben bir iki gun erken olurum ama olmadim heralde gec olucam bekliyorum bende yani bende de gelen giden yok:)Benim de kürtajdan sonraki 26.günüm ama gelen giden birşey yok bende.Bir an önce gelse ve bitse şu adet ya.Bıraksak korunmayı o bile moral olacak
Olur canim Allahin izniyle bu ay olmazsa bidahaki ay insallah kotu seyleri getirme aklinaİnsallah canm hayirlisi.:)bi taraftan cok korkuyorum olmazsa hayal kirikligi yasarim diye diger yandan olursa yine ayni seyler yasarsak..ama cook da istiyorum ..allah im hayirlisini versin insallah hepimize..
Supheniz var mi efendim:) :) belki de adet olmazsin:)Ben 30. Gunumde olmustum ilk adetimi bende 2. Yi bekliyorum canim yarin gunum gerci ben bir iki gun erken olurum ama olmadim heralde gec olucam bekliyorum bende yani bende de gelen giden yok:)
Supheniz var mi efendim:) :) belki de adet olmazsin:)Ben 30. Gunumde olmustum ilk adetimi bende 2. Yi bekliyorum canim yarin gunum gerci ben bir iki gun erken olurum ama olmadim heralde gec olucam bekliyorum bende yani bende de gelen giden yok:)
Yok kiz yani hep korunduk bilmemki ya bak hic onu dusunmedim yoktur bisey heralde hep korunduk cunku?Supheniz var mi efendim:) :) belki de adet olmazsin:)
:))ben 2.ayda husrana ugradim cok sartlanmistim ya.suphen yoksa da insallah duzenli gununde gelir:) sonra gelsin calismalar:)Yok kiz yani hep korunduk bilmemki ya bak hic onu dusunmedim yoktur bisey heralde hep korunduk cunku?
Bende cok sartladim kendimi 4 gozle bekliyorum adetimi o yuzden gelmedi belkide canim veren Allah veriyor da ne biliyim iste keske gununde gelse duzenimi bilsem bende:))ben 2.ayda husrana ugradim cok sartlanmistim ya.suphen yoksa da insallah duzenli gununde gelir:) sonra gelsin calismalar:)
Hayirlisiyla olsun ama tamamina da ersin insallah ilk gebeligimizde bunu anladik yani..vakitte gecmiyor tarih e bakmaktan bi hal oldum hala 2hafta var:)Bende cok sartladim kendimi 4 gozle bekliyorum adetimi o yuzden gelmedi belkide canim veren Allah veriyor da ne biliyim iste keske gununde gelse duzenimi bilsem bende
Aynen canimmm gunler gecmiyor sanki inanalim basaralim ben cok umutluyum cok da istekliyim insallah en kisa zamanda sevinelim hepbirlikteHayirlisiyla olsun ama tamamina da ersin insallah ilk gebeligimizde bunu anladik yani..vakitte gecmiyor tarih e bakmaktan bi hal oldum hala 2hafta var:)
Pek umudm yok sanki canm benm..nasip tabi ama benm asil yumurtlama bgndu yani kopkoyuydu test.onumzdeki 24-36saat icnde iliski dio ama esim daha gelmedi yarinda cok erken gidip gec saatte geleck okadar test yaptim ama tam yogun donem kacirmis olcaz gunuAynen canimmm gunler gecmiyor sanki inanalim basaralim ben cok umutluyum cok da istekliyim insallah en kisa zamanda sevinelim hepbirlikte
Olur insallah canim ya oyle dusunme nasipten oteye gecemiyosun naparsan yap insallah erken gelmistir:)Pek umudm yok sanki canm benm..nasip tabi ama benm asil yumurtlama bgndu yani kopkoyuydu test.onumzdeki 24-36saat icnde iliski dio ama esim daha gelmedi yarinda cok erken gidip gec saatte geleck okadar test yaptim ama tam yogun donem kacirmis olcaz gunu
ya kızlar adetim 3 gün gecikti ilk günü test yaptım negatif çıktıtekrar test yapmadım yapsam mı?
kürtajdan sonra çok kısa aralıklarla adet oldum kistten dolayıbir ay dk kullandım en son o şekilde adet oldum. kürtajdan önce hep düzenliydi...bence yap derim ama negatif çıkarsa yine üzülme.adetin düzenlimidir normalde?
kürtajdan sonra çok kısa aralıklarla adet oldum kistten dolayıbir ay dk kullandım en son o şekilde adet oldum. kürtajdan önce hep düzenliydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?