- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.821
sabah ılk ıdrar dıyorlar canım ama benm aksam 10 da ve 1 hafta kala cıkmıstı :) sen sabah yıne yap ve foto paylas bızmleYa ne sorcam bu idrar testleri sabah aç karnına olan idrarla daha mı iyi çıkıyor? yoksa ne zaman yapılduğı farketmezmi?
Evet sonucu beklioruz :)ya bende söyleme tarftarı değilim ama bir taraftanda korkuyorum. İş yerındekı arkadaslarıma soylemedım bu sefer kürtaj olunca öğrendıler gönül koydulr. Rabbim bi daha yaşatmasın ama bir daha aynı şeyi yaşarsam bu seferde öğrenecekler ve yine gönül koyacaklar
Tamam canım sağol desteğin için haklısın farklı olabilirBence okadar acele karar verme bellimi olur o öyleydi ama bu öle olmayabilir bekle ümitsizliğe kapılma canım...
sabah ılk ıdrar dıyorlar canım ama benm aksam 10 da ve 1 hafta kala cıkmıstı :) sen sabah yıne yap ve foto paylas bızmle
Yarın sabah yapıcam eğer adet olmazsam2 tane test aldım hayırlısı artık:) eğer pozitife foto atarım nasıl atılıyor bilmiyorum ama denerimEvet sonucu beklioruz :)
Sabirszlikla beklioruzzz :)Yarın sabah yapıcam eğer adet olmazsam2 tane test aldım hayırlısı artık:) eğer pozitife foto atarım nasıl atılıyor bilmiyorum ama denerim
tmm canım beklıyoruz fotonu ve güzel haberini :)Yarın sabah yapıcam eğer adet olmazsam2 tane test aldım hayırlısı artık:) eğer pozitife foto atarım nasıl atılıyor bilmiyorum ama denerim
Nedemk canım inşallah güzel olur herşey...Tamam canım sağol desteğin için haklısın farklı olabilir
Canım bide gidip kan versene ne olur ne olmaz aklında kalmasın...Ama hayırlısı tabi inşallah istediqin qibi olur herşey...
Herseyin hayirlisi olsn canim rabbim insalah sana bir supriz yapar hafta sonunu da bekleriz bizGünaydın kızlar,
öncelikle bu gece doğru düzgün uyumadıgımı ve rüyamda hep gebelik testi ile uğraştığımı söyleyebilirim. Bir ara saat 05:30 du biraz daha uyu daha erken dedim kendi kendime. sonra 06:40 da uyandım ve dedim artık bekleyemeyeceğim yapacağım vel-hasılı kelam yaptım da testi.
Ama testte birşey belirmedi yani negatif ben hala çok çok çok açık bir çizgi gördüğümü iddia etsem de eşim bir türlü göremedi o çizgiyi. Bu yüzden test NEGATİF. bu arada hala adette olmadım adet olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Herseyin hayirlisi olsn canim rabbim insalah sana bir supriz yapar hafta sonunu da bekleriz biz
sağolasın canım yaaaa bakalım görcez artık hafta sonuna kadar ne olacak zaten ben yedek testte almıştım
Günaydın kızlar,
öncelikle bu gece doğru düzgün uyumadıgımı ve rüyamda hep gebelik testi ile uğraştığımı söyleyebilirim. Bir ara saat 05:30 du biraz daha uyu daha erken dedim kendi kendime. sonra 06:40 da uyandım ve dedim artık bekleyemeyeceğim yapacağım vel-hasılı kelam yaptım da testi.
Ama testte birşey belirmedi yani negatif ben hala çok çok çok açık bir çizgi gördüğümü iddia etsem de eşim bir türlü göremedi o çizgiyi. Bu yüzden test NEGATİF. bu arada hala adette olmadım adet olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?