Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ya ne sorcam bu idrar testleri sabah aç karnına olan idrarla daha mı iyi çıkıyor? yoksa ne zaman yapılduğı farketmezmi?
sabah ılk ıdrar dıyorlar canım ama benm aksam 10 da ve 1 hafta kala cıkmıstı :) sen sabah yıne yap ve foto paylas bızmle

Evet sonucu beklioruz :)

Günaydın kızlar,
öncelikle bu gece doğru düzgün uyumadıgımı ve rüyamda hep gebelik testi ile uğraştığımı söyleyebilirim. Bir ara saat 05:30 du biraz daha uyu daha erken dedim kendi kendime. sonra 06:40 da uyandım ve dedim artık bekleyemeyeceğim yapacağım vel-hasılı kelam yaptım da testi.

Ama testte birşey belirmedi yani negatif ben hala çok çok çok açık bir çizgi gördüğümü iddia etsem de eşim bir türlü göremedi o çizgiyi. Bu yüzden test NEGATİF. bu arada hala adette olmadım adet olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Canım bide gidip kan versene ne olur ne olmaz aklında kalmasın...Ama hayırlısı tabi inşallah istediqin qibi olur herşey...

Canım bide gidip kan versene ne olur ne olmaz aklında kalmasın...Ama hayırlısı tabi inşallah istediqin qibi olur herşey...

yok ya daha kan falan vermicem beklicem bu hafta sonuna kadar adet olacaksam olurum heralde. yani anlam veremiyorum neden adet olamadığıma hamile olmayı zaten beklemiyordum çünkü bu olacagım adetten sonra çalışamalara başlayacaktık. Aman yaaa hayırlısı artık akışına bıraktım :)

Herseyin hayirlisi olsn canim rabbim insalah sana bir supriz yapar hafta sonunu da bekleriz biz

kızlar günaydınnnnn:)

gulnurum hayırlısı olsun hakkında poz cıksaydı sana buyuk sürpriz olcaktı ama haftasonuna kadar belli olmaz bebişin gelmiştir ve haftasonu ögrenmenı ıstıyodur :) benım kırmızılar hala gelmedı 2-3 gun gecıkme olması normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…