- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.841
kızlar günaydınnnnn:)
gulnurum hayırlısı olsun hakkında poz cıksaydı sana buyuk sürpriz olcaktı ama haftasonuna kadar belli olmaz bebişin gelmiştir ve haftasonu ögrenmenı ıstıyodur :) benım kırmızılar hala gelmedı 2-3 gun gecıkme olması normal
Bu konu hakkında bir bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım. Çok geçmiş olsunmerhabalar, gebe olan arkadaşlar hayırlı olsun ve herkese geçmiş olsun. banada bir yardım lütfen, sizden başka kimsem yok arkadaşlar17 kasım(adet gecikmesinin 3. günü) değerim 11 çıktı ve kanama başladı. kim. gebelik dendi. önemsemedim. 2. kayıp deyip test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı. 1 aralıkta başka vesileyle değerimin 98 olduğunu öğrendim. aslında 5-6 haftalık olması gerekli. ve 2 günde değil 3 günde ikiye katlıyor. dünkü değrim de 481. dış gebelik olabilir dediler ama hala net bişi yok. yeni gebelikte değil miş. çok korkuyorum. normal gebelikse çok geriden geliyor. şu an nerdeyse 7 haftalık olmalıydı. ve ne sulandırıcı iğne nede folik asit almadım öncesinde. çünkü 8 ay kullanmıştım folik asit son 3 ay almadım. dr. lar sürekli takip etcez diyor ama ne zamana kadar ben anlamadım. dış gebelikse çok korkuyorum ama değilse de çok korkuyorum ya sakat olursa diye. var mı böyle bi sorun yaşayan, yada dış gebeliğe benziyomu bu söylermisiniz. ?
Canım cok geçmiş olsun ama doktorları dınle ıhmal etme bakalım inşallah korktuğun gibi olmaz benimde bi bilgim yok bu konuda maalesefmerhabalar, gebe olan arkadaşlar hayırlı olsun ve herkese geçmiş olsun. banada bir yardım lütfen, sizden başka kimsem yok arkadaşlar17 kasım(adet gecikmesinin 3. günü) değerim 11 çıktı ve kanama başladı. kim. gebelik dendi. önemsemedim. 2. kayıp deyip test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı. 1 aralıkta başka vesileyle değerimin 98 olduğunu öğrendim. aslında 5-6 haftalık olması gerekli. ve 2 günde değil 3 günde ikiye katlıyor. dünkü değrim de 481. dış gebelik olabilir dediler ama hala net bişi yok. yeni gebelikte değil miş. çok korkuyorum. normal gebelikse çok geriden geliyor. şu an nerdeyse 7 haftalık olmalıydı. ve ne sulandırıcı iğne nede folik asit almadım öncesinde. çünkü 8 ay kullanmıştım folik asit son 3 ay almadım. dr. lar sürekli takip etcez diyor ama ne zamana kadar ben anlamadım. dış gebelikse çok korkuyorum ama değilse de çok korkuyorum ya sakat olursa diye. var mı böyle bi sorun yaşayan, yada dış gebeliğe benziyomu bu söylermisiniz. ?
Tbi insan evde olunca 12.30 da günaydın yazıo Gülnur'la ben 2 garip sabah 6.30 da kalk :)kızlar günaydınnnnn:)
gulnurum hayırlısı olsun hakkında poz cıksaydı sana buyuk sürpriz olcaktı ama haftasonuna kadar belli olmaz bebişin gelmiştir ve haftasonu ögrenmenı ıstıyodur :) benım kırmızılar hala gelmedı 2-3 gun gecıkme olması normal
Tbi insan evde olunca 12.30 da günaydın yazıo Gülnur'la ben 2 garip sabah 6.30 da kalk :)
8 de aynı oda erken :) Karbonatı duymuştum ama çamaşır suyu ne ya töbe töbe :)ya daha neler duyup görcem acaba
dün çamaşır suyuyla gebelik testi diye birşey okudum forumda kimisi doğru oldugunu soyluyor kımısı degıl bu karbonatlada yapılıyormus duydunuzmu daha once?
bence bi kaç gün sonra testi tekrarlarsın canım eşler göremio zaten biz optik okuyucu olduğumuzdan biz görebiliyozzzGünaydın kızlar,
öncelikle bu gece doğru düzgün uyumadıgımı ve rüyamda hep gebelik testi ile uğraştığımı söyleyebilirim. Bir ara saat 05:30 du biraz daha uyu daha erken dedim kendi kendime. sonra 06:40 da uyandım ve dedim artık bekleyemeyeceğim yapacağım vel-hasılı kelam yaptım da testi.
Ama testte birşey belirmedi yani negatif ben hala çok çok çok açık bir çizgi gördüğümü iddia etsem de eşim bir türlü göremedi o çizgiyi. Bu yüzden test NEGATİF. bu arada hala adette olmadım adet olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
8 de aynı oda erken :) Karbonatı duymuştum ama çamaşır suyu ne ya töbe töbe :)
bence bi kaç gün sonra testi tekrarlarsın canım eşler göremio zaten biz optik okuyucu olduğumuzdan biz görebiliyozzzüzülme sıkma canını bence gelicek meleğin inşallahh
yaaa belkide idrarına daha geçmemiştir hemen umudunu yitirme kırmızılar gelene kadar umut vardır kuzum bakk banaaa benim bu ay 14. ve 17. gün dr gittim dr bu ay yumoş yok dedi ama bendede bi tuhaflık kasık batmaları gögüs şişmesi durumum var yumoş yok ama yumoş belirtisi var kendimi çözemedimbende bunla boğuşuyorumevet ya ve merak ettım bende denemek istedim dun akşam yaptım çamasır suyunu eger cıkıyorsakı sanmıyorum hamileyım ahahaahahaha :)
Canım üzülmüyorum zaten ben çalışmalara başlamamıştım onun için beklentim yoktu ama 3 gün geçti ve yaklaşık bir buçuk haftadır kasıklarımda ara ara ağrı gibi değişik şeyler oluyor daha önceki hamileliğimde de böyle olmuştum .Çünkü adet olacağım zaman kasık agrısı hiç çekmedim. birde kirpiklerim yapışık yapışık oldu. yahu psikolojik olarak mı oluyo anlamadım :)
yaaa belkide idrarına daha geçmemiştir hemen umudunu yitirme kırmızılar gelene kadar umut vardır kuzum bakk banaaa benim bu ay 14. ve 17. gün dr gittim dr bu ay yumoş yok dedi ama bendede bi tuhaflık kasık batmaları gögüs şişmesi durumum var yumoş yok ama yumoş belirtisi var kendimi çözemedimbende bunla boğuşuyorum
evet bu ay yumurtlamamışım kuzum dr öle dedi benim başımdanaşağı kaynar sular döküldü ilkkez böle bişi başıma geldiCanım yumş yok ne demek onu anlamadım yumurtlamamı yok demek istedin
evet bu ay yumurtlamamışım kuzum dr öle dedi benim başımdanaşağı kaynar sular döküldü ilkkez böle bişi başıma geldi
yok bekliyorum daha bugün 18.gün işte adet olmama daha var ama dr söktürücü kullanalım adet ol direk tedaviye başlayalım dedi klomen ve çatlama iğnesi yani ama ben hormon dengemi bozmak istemediğimden kullanmak istemiyorumo nasıl oluyor öyle be anlamadım adet oldun mu pekı
allah allah biraz daha bekle canım sonra baktın olmuyor kullanırsın ılaclarıyok bekliyorum daha bugün 18.gün işte adet olmama daha var ama dr söktürücü kullanalım adet ol direk tedaviye başlayalım dedi klomen ve çatlama iğnesi yani ama ben hormon dengemi bozmak istemediğimden kullanmak istemiyorumkararsızım cookkk yoksa çok bekleriz dedi dr
Ayy nasıl yapılıoki gulnur ne yaptın sen :)evet ya ve merak ettım bende denemek istedim dun akşam yaptım çamasır suyunu eger cıkıyorsakı sanmıyorum hamileyım ahahaahahaha :)
Canım üzülmüyorum zaten ben çalışmalara başlamamıştım onun için beklentim yoktu ama 3 gün geçti ve yaklaşık bir buçuk haftadır kasıklarımda ara ara ağrı gibi değişik şeyler oluyor daha önceki hamileliğimde de böyle olmuştum .Çünkü adet olacağım zaman kasık agrısı hiç çekmedim. birde kirpiklerim yapışık yapışık oldu. yahu psikolojik olarak mı oluyo anlamadım :)
Alla alla neden ki acaba bende ilk defa duydum öle olabildiğii daha neler duycaz...evet bu ay yumurtlamamışım kuzum dr öle dedi benim başımdanaşağı kaynar sular döküldü ilkkez böle bişi başıma geldi
öle yaparım herhalde amann koca aylar var önümüzde yeterki sağlıklı olsunda gerisi hiçç mühimm değilllallah allah biraz daha bekle canım sonra baktın olmuyor kullanırsın ılacları
inan benimde ilk defa başıma geldi ama senede 2 kez felan olabiliyomuş böyle durumlar hayırlısı sabır diyorum kndime bool boolllAlla alla neden ki acaba bende ilk defa duydum öle olabildiğii daha neler duycaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?