Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Evet çok buyuk süpriz olacaktıbilmiyorum canım bekliyorum bende bugün 3. gün illaki adet olacağımdır. ihtimal vermiyom çok fazla diğer olasılığa
hayırlısı artık

merhabalar, gebe olan arkadaşlar hayırlı olsun ve herkese geçmiş olsun. banada bir yardım lütfen, sizden başka kimsem yok arkadaşlar 17 kasım(adet gecikmesinin 3. günü) değerim 11 çıktı ve kanama başladı. kim. gebelik dendi. önemsemedim. 2. kayıp deyip test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı. 1 aralıkta başka vesileyle değerimin 98 olduğunu öğrendim. aslında 5-6 haftalık olması gerekli. ve 2 günde değil 3 günde ikiye katlıyor. dünkü değrim de 481. dış gebelik olabilir dediler ama hala net bişi yok. yeni gebelikte değil miş. çok korkuyorum. normal gebelikse çok geriden geliyor. şu an nerdeyse 7 haftalık olmalıydı. ve ne sulandırıcı iğne nede folik asit almadım öncesinde. çünkü 8 ay kullanmıştım folik asit son 3 ay almadım. dr. lar sürekli takip etcez diyor ama ne zamana kadar ben anlamadım. dış gebelikse çok korkuyorum ama değilse de çok korkuyorum ya sakat olursa diye. var mı böyle bi sorun yaşayan, yada dış gebeliğe benziyomu bu söylermisiniz. ?

Bu konu hakkında bir bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım. Çok geçmiş olsun

Canım cok geçmiş olsun ama doktorları dınle ıhmal etme bakalım inşallah korktuğun gibi olmaz benimde bi bilgim yok bu konuda maalesef

Tbi insan evde olunca 12.30 da günaydın yazıo Gülnur'la ben 2 garip sabah 6.30 da kalk :)

Tbi insan evde olunca 12.30 da günaydın yazıo Gülnur'la ben 2 garip sabah 6.30 da kalk :)

ahahahahah demi
Aslında ben 8 e dogru kalkıp 8:30 da servise biniyorum ama bu gece dediğim gibi uykumu alamadım ve sık uyandım 06:30 dan sonrada uyuyyamadım. belkide var olmayan ikinci cizgiyi aramaktan

ya daha neler duyup görcem acaba
dün çamaşır suyuyla gebelik testi diye birşey okudum forumda kimisi doğru oldugunu soyluyor kımısı degıl bu karbonatlada yapılıyormus duydunuzmu daha once?

ya daha neler duyup görcem acaba
dün çamaşır suyuyla gebelik testi diye birşey okudum forumda kimisi doğru oldugunu soyluyor kımısı degıl bu karbonatlada yapılıyormus duydunuzmu daha once?
8 de aynı oda erken :) Karbonatı duymuştum ama çamaşır suyu ne ya töbe töbe :)

bence bi kaç gün sonra testi tekrarlarsın canım eşler göremio zaten biz optik okuyucu olduğumuzdan biz görebiliyozzz üzülme sıkma canını bence gelicek meleğin inşallahh

8 de aynı oda erken :) Karbonatı duymuştum ama çamaşır suyu ne ya töbe töbe :)

evet ya ve merak ettım bende denemek istedim dun akşam yaptım çamasır suyunu eger cıkıyorsakı sanmıyorum hamileyım ahahaahahaha :)

bence bi kaç gün sonra testi tekrarlarsın canım eşler göremio zaten biz optik okuyucu olduğumuzdan biz görebiliyozzz üzülme sıkma canını bence gelicek meleğin inşallahh

Canım üzülmüyorum zaten ben çalışmalara başlamamıştım onun için beklentim yoktu ama 3 gün geçti ve yaklaşık bir buçuk haftadır kasıklarımda ara ara ağrı gibi değişik şeyler oluyor daha önceki hamileliğimde de böyle olmuştum .Çünkü adet olacağım zaman kasık agrısı hiç çekmedim. birde kirpiklerim yapışık yapışık oldu. yahu psikolojik olarak mı oluyo anlamadım :)

yaaa belkide idrarına daha geçmemiştir hemen umudunu yitirme kırmızılar gelene kadar umut vardır kuzum bakk banaaa benim bu ay 14. ve 17. gün dr gittim dr bu ay yumoş yok dedi ama bendede bi tuhaflık kasık batmaları gögüs şişmesi durumum var yumoş yok ama yumoş belirtisi var kendimi çözemedimbende bunla boğuşuyorum

Canım yumş yok ne demek onu anlamadım yumurtlamamı yok demek istedin

o nasıl oluyor öyle be anlamadım adet oldun mu pekı
yok bekliyorum daha bugün 18.gün işte adet olmama daha var ama dr söktürücü kullanalım adet ol direk tedaviye başlayalım dedi klomen ve çatlama iğnesi yani ama ben hormon dengemi bozmak istemediğimden kullanmak istemiyorum kararsızım cookkk yoksa çok bekleriz dedi dr

allah allah biraz daha bekle canım sonra baktın olmuyor kullanırsın ılacları

Ayy nasıl yapılıoki gulnur ne yaptın sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…