Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

inan benimde ilk defa başıma geldi ama senede 2 kez felan olabiliyomuş böyle durumlar hayırlısı sabır diyorum kndime bool boolll
Aynen öle canım gelcek bebişlerimiz inşallah nazlanıolar sadece sende bekle ama olmazsa kullan ilaçları çokta ihmal etme canım...

şimdi çamaşır suyu testi şu şekilde yapılıyormuş. bir per bardağa biraz idrar konuyor( yarısına kadar mesela) sonra ıcıne camasır suyu dokuluyor bıraz oyle cok degıl atıyorum 1 corba kasıgı ve bıraz çalkalanıyor. gebe olundugu zaman bira kopugu gıbı kalıyormuş ustunde gecmıyormuş o sekılde kalıyormuş.

ama gebelik yoksa ya kopuk sönüyor yada cok kopurup tasıyormuş

Enteresan denemk lazım :)

Arkadaslar merhaba ben yeni sayilirim forumda. 7 ay once kurtaj oldum 12 haftalik bebeisimin kalbi durdugu icin Birsuru uzuntu sikinti hepiniz az cok tahmin edersiniz. Son 6 aydir da deniyoruz ama bir sorun gorunmemesine ragmen olmuyor. Bu ay doktorum tedaviye baslayalim dedi. Biraz kilo aldim uzuntuden bi de stressten herhalde yumurta olmuyor sanirim.. İlaca basliyorum yarin haftaya carsamba da calismaya basliycaz insallah olur bu ay. Bat 3 ocak.. Hadi rastgele

Canm gecmis olsun zor bi durum Allhm sabir versn burda herkes aynı acilari yaşadı inşallah bir daha yasamazsin kimseye yasatmasn moralini yüksek tut ki bebişin hemen gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…