- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.861
Aynen öle canım gelcek bebişlerimiz inşallah nazlanıolar sadeceinan benimde ilk defa başıma geldi ama senede 2 kez felan olabiliyomuş böyle durumlar hayırlısı sabır diyorum kndime bool boolll
evet yaaa ama bilmiyorum adet söktürücü iyi değil diyolarda bakalım inşallah gerek kalmadan adt olurumAynen öle canım gelcek bebişlerimiz inşallah nazlanıolar sadecesende bekle ama olmazsa kullan ilaçları çokta ihmal etme canım...
İnşallah canım haber ver bize....evet yaaa ama bilmiyorum adet söktürücü iyi değil diyolarda bakalım inşallah gerek kalmadan adt olurum
Ayy nasıl yapılıoki gulnur ne yaptın sen :)
veririm tatlım merakta bırakmam sizi asla :) senden ne var ne yok sen neler yapıyosun canımİnşallah canım haber ver bize....
evet yaaa ama bilmiyorum adet söktürücü iyi değil diyolarda bakalım inşallah gerek kalmadan adt olurum
Enteresan denemk lazım :)şimdi çamaşır suyu testi şu şekilde yapılıyormuş. bir per bardağa biraz idrar konuyor( yarısına kadar mesela) sonra ıcıne camasır suyu dokuluyor bıraz oyle cok degıl atıyorum 1 corba kasıgı ve bıraz çalkalanıyor. gebe olundugu zaman bira kopugu gıbı kalıyormuş ustunde gecmıyormuş o sekılde kalıyormuş.
ama gebelik yoksa ya kopuk sönüyor yada cok kopurup tasıyormuş
Napıyım canım bende bat beklıorum işte heycanla çalışmalara dewam :)veririm tatlım merakta bırakmam sizi asla :) senden ne var ne yok sen neler yapıyosun canım
Kac gunun kaldi canimNapıyım canım bende bat beklıorum işte heycanla çalışmalara dewam :)
Enteresan denemk lazım :)
15 GÜN VAR CANIM DAHA...Kac gunun kaldi canim
İşte nerden ne çıkar umut olur dıye cabalıoruz canım ya bıde kadın milleti olunca üretkenlik cok oluyo :)valla bilmiyom biz kadınlar fenayız acaba kim buluyor böyle şeyleri nerden aklına gelıyor :)
Oooo daha cok varmis tatlim yaa bosver calismalara devam et :)15 GÜN VAR CANIM DAHA...
Canm gecmis olsunArkadaslar merhaba ben yeni sayilirim forumda. 7 ay once kurtaj oldum 12 haftalik bebeisimin kalbi durdugu icinBirsuru uzuntu sikinti hepiniz az cok tahmin edersiniz. Son 6 aydir da deniyoruz ama bir sorun gorunmemesine ragmen olmuyor. Bu ay doktorum tedaviye baslayalim dedi. Biraz kilo aldim uzuntuden bi de stressten herhalde yumurta olmuyor sanirim.. İlaca basliyorum yarin haftaya carsamba da calismaya basliycaz insallah olur bu ay. Bat 3 ocak.. Hadi rastgele
Ahhhhh biz kadinlarrrrrvalla bilmiyom biz kadınlar fenayız acaba kim buluyor böyle şeyleri nerden aklına gelıyor :)
Yok yok boş gecmiorum canim :)Oooo daha cok varmis tatlim yaa bosver calismalara devam et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?