- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.881
hahahhaha buna cok güldüm gece uyuyamadım canım ondan böyle geç kalktımTbi insan evde olunca 12.30 da günaydın yazıo Gülnur'la ben 2 garip sabah 6.30 da kalk :)
:)) Anladım canım hayırlısı olsun bakalım inşallah ocaktahahahhaha buna cok güldüm gece uyuyamadım canım ondan böyle geç kalktımögleden sonra benım kırmızılar geldı şekerler :)
hahahhaha buna cok güldüm gece uyuyamadım canım ondan böyle geç kalktımögleden sonra benım kırmızılar geldı şekerler :)
Benımde kasıklarım aqrıo benimde çok uykum var ya biyerde düşcem kalçam uyuycam orda dıye korkuorum hele buqün cok fenayım akşam olurmu yaaa puffffayyyyyyyyyy yaklaşık bir buçuk haftadır kasık ağrısı çekiyorum
ve 2 gündür uykum var alamıyorum uykumu sanırım offffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff
Benımde kasıklarım aqrıo benimde çok uykum var ya biyerde düşcem kalçam uyuycam orda dıye korkuorum hele buqün cok fenayım akşam olurmu yaaa puffff
Ahh bi bilebilsemayyyy nolcek bizim bu halimiz
Canm gecmis olsunzor bi durum Allhm sabir versn burda herkes aynı acilari yaşadı inşallah bir daha yasamazsin kimseye yasatmasn moralini yüksek tut ki bebişin hemen gelsin inşallah
Amin canmm inşallahAmin canimburada guzel haberler verenleri gordukce umutlaniyor insan. Hepimiz en kisa surede bebislerimize kavusalim insallah
Aynen ya bide ankaranın ayazını duymuşsunuzdur meşhurdur yani fena soğuk güneş var ama yalancı güneş çok sert havayahu kızlar çok soğuk ben çok üşüyorummmm
evet bilirim ankaranın soğununu ankarada doğdum büyüdümAynen ya bide ankaranın ayazını duymuşsunuzdur meşhurdur yani fena soğuk güneş var ama yalancı güneş çok sert hava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?