Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Anladım canım blirsin ankarayı ozaman sen bende mamak karapürçekteyim gelirsen haberim olsun bu tarafa

ben 12 ekimde kürtaj oldum bozulmus gebelikten 12 kasımda ilk adetimi oldum ıkıncı adetime 5 gün vardı test yaptım cok silik cıktı attım testi yanlıstır diye ama simdi adetime 3 gün kaldı tekrardan yaptım silik olan ikinci çizgi silik ama belirgindi bu sefer anlamadım acaba hormonlarla alakalımı kürtaj olalı 2 ay oldu acaba o yuzden boyle sonuc verebilirmi

Canım sen büyük ihtimal hamilesin 2 ay olduysa değerlerin düşmüştür çoktan bence git kan ver hemen büyük ihtimal hamilesin :)

kızlarr kimse varmııı acill bise sormam gerekkkkkkkk

Canım büyük olasılıkla hamilesin kanda baktırman en mantıklısı. Şimdiden hayırlı olsun

korkuyorum kızlar ilki kurtajla sonuclanınca bide daha 2 ay oldu sımdı cesaretım kalmadı

korkuyorum kızlar ilki kurtajla sonuclanınca bide daha 2 ay oldu sımdı cesaretım kalmadı

Canım korkma içini ferah tut ve kan tahlili yaptır Beta HCG 'ne göre doktora gidersin eğer 5. haftadan erkense gebeliğin bence biraz daha bekle ve 6. haftanda git hem keseyi hem kalp atışını duymuş olursun. Tabi senin bileceğin şey.
Valla benimde test yapasım geldi :)

3 gün sonra adet olmazsam kan tahlili yaptırcam sağolun kızlar çok ümitlenmek istemiyorum bekleyecegim hayırlısını ve saglıklısını versin rabbim herkese

Gulnur benm bile yapasm var cikmayagini bile bile :) :)

amin canım inşallah .Darısı sizlere ennnn kısa zaman da inşallah
Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhhh. Maşallahhhhh[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…