- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.901
Aaa ne güzel :) nerde doğdun büyüdün neresinde kalıolar ?evet bilirim ankaranın soğununu ankarada doğdum büyüdümailem ankarada yaşıyor
sincan canım. suan yeni mahalledelerAaa ne güzel :) nerde doğdun büyüdün neresinde kalıolar ?
Anladım canım blirsin ankarayı ozaman sen bende mamak karapürçekteyim gelirsen haberim olsun bu tarafa
Canım sen büyük ihtimal hamilesin 2 ay olduysa değerlerin düşmüştür çoktan bence git kan ver hemen büyük ihtimal hamilesin :)ben 12 ekimde kürtaj oldum bozulmus gebelikten 12 kasımda ilk adetimi oldum ıkıncı adetime 5 gün vardı test yaptım cok silik cıktı attım testi yanlıstır diye ama simdi adetime 3 gün kaldı tekrardan yaptım silik olan ikinci çizgi silik ama belirgindi bu sefer anlamadım acaba hormonlarla alakalımı kürtaj olalı 2 ay oldu acaba o yuzden boyle sonuc verebilirmi
kızlarr kimse varmııı acill bise sormam gerekkkkkkkk
ben 12 ekimde kürtaj oldum bozulmus gebelikten 12 kasımda ilk adetimi oldum ıkıncı adetime 5 gün vardı test yaptım cok silik cıktı attım testi yanlıstır diye ama simdi adetime 3 gün kaldı tekrardan yaptım silik olan ikinci çizgi silik ama belirgindi bu sefer anlamadım acaba hormonlarla alakalımı kürtaj olalı 2 ay oldu acaba o yuzden boyle sonuc verebilirmi
korkuyorum kızlar ilki kurtajla sonuclanınca bide daha 2 ay oldu sımdı cesaretım kalmadı
Bence de buyuk ihtimal hamilesin canim forumda bir arkadas kurtaj sonrasi hic regli olmadan bile hamile kalmisti senin 2 ay gecmis kesin kan testi yaptir.korkuyorum kızlar ilki kurtajla sonuclanınca bide daha 2 ay oldu sımdı cesaretım kalmadı
Gulnur benm bile yapasm var cikmayagini bile bile :) :)Canım korkma içini ferah tut ve kan tahlili yaptır Beta HCG 'ne göre doktora gidersin eğer 5. haftadan erkense gebeliğin bence biraz daha bekle ve 6. haftanda git hem keseyi hem kalp atışını duymuş olursun. Tabi senin bileceğin şey.
Valla benimde test yapasım geldi :)
Canm insalah hayirlisini versn rabbim guzel haberlerini beklioruz3 gün sonra adet olmazsam kan tahlili yaptırcam sağolun kızlar çok ümitlenmek istemiyorum bekleyecegim hayırlısını ve saglıklısını versin rabbim herkese
hiç sorma ya valla dün sabah yaptım ben test ama dayanamayıp aksamdan da yapsam mı acaba?Gulnur benm bile yapasm var cikmayagini bile bile :) :)
kızlar benim değerim bugün 777 çıktı.
Canmmm hayırlı olsunnnnn cokkkk sevindimmmkızlar benim değerim bugün 777 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?