- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 33
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.921
Ayy aman ben yapmam sora canm sklio hep daha cokkk var bat tarihine sabir bakalm beklicizzzzzhiç sorma ya valla dün sabah yaptım ben test ama dayanamayıp aksamdan da yapsam mı acaba?
Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhhh. Maşallahhhhh
Canim cok sevindim hayirli olsun saqlikli sihhatli alirsin insallah kucaqina darisi hepimizin basina insallah :)kızlar benim değerim bugün 777 çıktı.
Benimde yapasim cok :) Ama biz ikimiz biraz durcaz canim ama beklemekten bi hal olduk yaGulnur benm bile yapasm var cikmayagini bile bile :) :)
Bence silik de olsa varKızlar ikinci çizgiyi gören var mıEki Görüntüle 1331885
ben hissettiğimi bilmiyorum şaka gibi yami şuan hala hamile olduğuma inanmıyorumBence silik de olsa varhadi bakalim insallah geliyordur bebisin
İnanilmaz guzel birsey cunkuben hissettiğimi bilmiyorum şaka gibi yami şuan hala hamile olduğuma inanmıyorum
Kızlar ikinci çizgiyi gören var mıEki Görüntüle 1331885
İnanilmaz guzel birsey cunkuama bence sabah bir daha yap daha net cikar sonra da kan testi tabii.. Guzel haberlerini bekliyoruz canimmm
Evet ben gordum canim cok azcik silik bu cizgi
Kuzum bunda sasiracak bisi yok bebis yolda insallahhhh benim gelinimin bugun kan degeri 30 du sabah test yapti ama cikmamisti senin varki cikti bebisin ayyy sevindim sizden bole haberler alinca cok mutlu oluyorum :) yarin sabah erkenden yada simdi hastahane yakinsa git acile kan ver ilac alicam basim agirio dersin ben hep ole diom acilde yapiolar ehehehehehehe :)canım bıktım valla idrar testi yapmaktan eğer cumartesi günüden bu yana 5 tane idrar testi yaptım. eğer hafta sonuna kadar adet falan olmazsam cumartesi günü kan tahlili yaptırcam
ya ben inanmıyorum bebek olduğuna test falan yanlıştır belki ne bilim ya dumur oldum hiç beklemediğim bişeydi
canim adet oolmussun hormonlar sifirlandi artik insallah hamilesin ole gozukuyo Allahim saglikli bir sekilde bu kez kucagina almayi nasip eder insallahhBenimde böyle çıktı ama ümitli değilim kürtaj olalı 2 ay oldu hormonlardan kaynaklı diye düşünüyorum cumartesi adet olmam gerek bakalim
Varrrrrrrr kizzzzKızlar ikinci çizgiyi gören var mıEki Görüntüle 1331885
Haklisin canim umutlanmak istemiyor insan ama sen gonlunu ferah tut yeter ki ve ne zaman icinden test yapmak geliyorsa o zaman yap canim.. Ama 2 ay olmus bence hormonlardan degil hamissinBenimde böyle çıktı ama ümitli değilim kürtaj olalı 2 ay oldu hormonlardan kaynaklı diye düşünüyorum cumartesi adet olmam gerek bakalim
şuan şoktayım gerçekten nasıl oldu bu? Cumartesiye kadar beklicem sonra kan tahlili yaptırcam.Varrrrrrrr kizzzzhadi bakalm hayirlisiiiii cokk sevndm
Cokkk güzel bir haber yaaa cumartesi de olmaz artkkkkşuan şoktayım gerçekten nasıl oldu bu? Cumartesiye kadar beklicem sonra kan tahlili yaptırcam.
Kızlar ikinci çizgiyi gören var mıEki Görüntüle 1331885
silik cizgin va canım sen hamişsin :) hadi hayırlısı bakalım :):):)şuan şoktayım gerçekten nasıl oldu bu? Cumartesiye kadar beklicem sonra kan tahlili yaptırcam.
Ayyy bebiş geliyoooo :) cok sevindim canım ya hayırlı olsun inşallah kandada çıkarda rahatlarsın gözün aydın :)şuan şoktayım gerçekten nasıl oldu bu? Cumartesiye kadar beklicem sonra kan tahlili yaptırcam.
Cokkk güzel bir haber yaaa cumartesi de olmaz artkkkk
Ayyy bebiş geliyoooo :) cok sevindim canım ya hayırlı olsun inşallah kandada çıkarda rahatlarsın gözün aydın :)
Blummm soktayımsilik cizgin va canım sen hamişsin :) hadi hayırlısı bakalım :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?