Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

kızlar eğer ben gerçekten hamile isem geç döllenme olmuş demektir(çünkü çok silik çıktı) de bu geç döllenme ne oluyor nasıl oluyor???

Cikmaz canm moralin bozulur bende oyle adet gününü bekliom rabbim insallah hayirlisndan herkezle birlikde bize de nasip eder
Aynen canım çıkmaz biliyorum o heycanlanıo işte...İnşallah canım ya tek düşüncem oldu artık bilmiorum ne yapcaz Allahım hayırlısını versin inşallah

günaydın kızlarrrrr

son durum ne gulnur?

Canım herhnagi bir gelişme yok adet olmadım ve cumartesi gününü bekliyorum kan tahlili yaptırmak için. Eğer hamileysem gerçekten geç döllenme oldu ondan silik çıktı diye düşünüyorum . zaten 20 aralıkta doktora gidecektim neye niyet neye kısmet olacak

senin bebiiiş bizi çok şaşırtttı :):):) demek adetıne yakın hamile kaldın hadi hayırlısı olsun bakalım bende bugun dr gidicem randevu aldım

senin bebiiiş bizi çok şaşırtttı :):):) demek adetıne yakın hamile kaldın hadi hayırlısı olsun bakalım bende bugun dr gidicem randevu aldım

ya canım ben hala inanamıyorum ve kan tahliline kadar kendimi kaptırmak istemiyorum . 20 aralık benim için önemli

ve çok korkuyorum kızlar. çünkü ben hamile olduğumu bilmeden diş röntgeni çektirip dişime dolgu yaptırdım bunun ne gibi etkileri olur bilemiyorum ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

kötü düşünme canım Allah cok buyuk ne yaparsan yap o sana gelecekse gelıyo o kadar cok ilaç kullanıp hamile oldugunu bılmeden kişi var ve bebişlerine hiç bişey olmamış bizim basımıza 1 kez geldı Allahın izniyle bi daha olmayacak kucagına alcaksın :)

Adetim biteli 8 gün olmuş kocam dioki kan verelim belki çıkar :)
Canimm hemen kendini kotuye hazirlama stressi hissediyor minikler zaten vucut ilk ay hamile oldugunu bilmedigin icin bebegi koruyor elinden geldigince o yuzden icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…