- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.941
Adetim biteli 8 gün olmuş kocam dioki kan verelim belki çıkar :)Gunaydinnn
Adetim biteli 8 gün olmuş kocam dioki kan verelim belki çıkar :)
Aynen canım daha çıkmaz hiçbişekilde cok var...biraz daha bekle canım daha erken sonra yaparsın.
Cikmaz canm moralin bozulur bende oyle adet gününü bekliomAynen canım daha çıkmaz hiçbişekilde cok var...
Aynen canım çıkmaz biliyorum o heycanlanıo işte...İnşallah canım ya tek düşüncem oldu artık bilmiorum ne yapcaz Allahım hayırlısını versin inşallahCikmaz canm moralin bozulur bende oyle adet gününü bekliomrabbim insallah hayirlisndan herkezle birlikde bize de nasip eder
Cikmaz canm moralin bozulur bende oyle adet gününü bekliomrabbim insallah hayirlisndan herkezle birlikde bize de nasip eder
Amin canım inşallah inşallah :)Amin canım inşallah aralık ayı herkese uğur getirir ve forum hamişlerle kaynar
günaydın kızlarrrrrGünaydın kızlarrrr herkese hayırlı günler
günaydın kızlarrrrr
son durum ne gulnur?
Canım herhnagi bir gelişme yok adet olmadım ve cumartesi gününü bekliyorum kan tahlili yaptırmak için. Eğer hamileysem gerçekten geç döllenme oldu ondan silik çıktı diye düşünüyorum . zaten 20 aralıkta doktora gidecektim neye niyet neye kısmet olacak
senin bebiiiş bizi çok şaşırtttı :):):) demek adetıne yakın hamile kaldın hadi hayırlısı olsun bakalımbende bugun dr gidicem randevu aldım
kötü düşünme canım Allah cok buyuk ne yaparsan yap o sana gelecekse gelıyo o kadar cok ilaç kullanıp hamile oldugunu bılmeden kişi var ve bebişlerine hiç bişey olmamış bizim basımıza 1 kez geldı Allahın izniyle bi daha olmayacak kucagına alcaksın :)ya canım ben hala inanamıyorum ve kan tahliline kadar kendimi kaptırmak istemiyorum . 20 aralık benim için önemli
ve çok korkuyorum kızlar. çünkü ben hamile olduğumu bilmeden diş röntgeni çektirip dişime dolgu yaptırdım bunun ne gibi etkileri olur bilemiyorum ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Adetim biteli 8 gün olmuş kocam dioki kan verelim belki çıkar :)
Canimm hemen kendini kotuye hazirlama stressi hissediyor miniklerya canım ben hala inanamıyorum ve kan tahliline kadar kendimi kaptırmak istemiyorum . 20 aralık benim için önemli
ve çok korkuyorum kızlar. çünkü ben hamile olduğumu bilmeden diş röntgeni çektirip dişime dolgu yaptırdım bunun ne gibi etkileri olur bilemiyorum ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?