- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.961
kötü düşünme canım Allah cok buyuk ne yaparsan yap o sana gelecekse gelıyo o kadar cok ilaç kullanıp hamile oldugunu bılmeden kişi var ve bebişlerine hiç bişey olmamış bizim basımıza 1 kez geldı Allahın izniyle bi daha olmayacak kucagına alcaksın :)
Canimm hemen kendini kotuye hazirlama stressi hissediyor miniklerzaten vucut ilk ay hamile oldugunu bilmedigin icin bebegi koruyor elinden geldigince o yuzden icini ferah tut
Canım benim saol Allah razı olsun inşallah herkeze nasip etsin Allahım...Amin canım inşallah
inşallah canım ya vallahi çok farklı bir psikolojiymiş bu hiç beklemediğin anda beklemediğin bir şekilde hamile olabilme ihtimali. Rabbim herkese nasip etsin dileyen isteyen herkese aratmadan sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Sizin için dua ediyorum ve çocuk sahibi olmak isteyen herkes için
Amin canim insallah.. Sen de insallah saglikla alicaksin kucagina en kisa zamanda..Amin canım inşallah
inşallah canım ya vallahi çok farklı bir psikolojiymiş bu hiç beklemediğin anda beklemediğin bir şekilde hamile olabilme ihtimali. Rabbim herkese nasip etsin dileyen isteyen herkese aratmadan sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Sizin için dua ediyorum ve çocuk sahibi olmak isteyen herkes için
Amin canim insallah.. Sen de insallah saglikla alicaksin kucagina en kisa zamanda..
Benimde böyle çıktı ama ümitli değilim kürtaj olalı 2 ay oldu hormonlardan kaynaklı diye düşünüyorum cumartesi adet olmam gerek bakalim
inşallah canım ama işte bı gidelim bakalım doktora ne olacak ne dicek sağlıklımı ne bılım ya suan olumlu seyler düşünemiyorum sanırım
var gibi canımm ya benımde silik cıktı bakalım benımde cumartesı adet olmam gerek
Cnm testini tekrar et bakalım test koyulasacakmi çok silikte olsa var gibi ama emin olmak için ya kan ver ya testi tekrar et
ben cumartesiye kadar bekleme kararı aldım çokda bısey kalmadı zaten cumartesiye .
kan tahlilini o zaman yaptıracagım . zaten 20 aralık için doktorumdan randevu almıştım muayene olurum.
Neye niyet neye kısmet doktorum 3 ay korun ve kontrol ıcın gel demıstı onun ıcın randevu aldım ama belkide gebe olarak gıdeceğim
Kızlar ikinci çizgiyi gören var mıEki Görüntüle 1331885
ben de gördümmmm .Geçen hafta benim yaptığım teste benziyor hatta benimki daha silikti.2 gün saonra tekrarlamıştım biraz daha koyuydu.Tebrik ederim canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cemremmm çok saol canım bende cumartesı kan tahlılı yaptırcam artık bakalım ne cıkacak.
İnşallah çok güzel çıkacak canım.Ben de pzt kese için gidicem.İlk kan sonucunu aldığımda tedirgindim ama dünkü sonucu alınca birde dr la görüşünce rahatladım biraz.Yaşadığımız kötü olayları arkamızda bırakmak zorundayız artık anladım.Çünkü şu an karnımızdaki bebişleri üzmeye hiç hakkımız yok.Onlar büyümeye çalışıyorlar biz stres yapıp işlerini zorlaştırıyoruz.Artık bebişlerimiz Allah a emanetler canım .İnşallah sağlıkla gelecekler bu kez
ikimizde de silik çıktı ama ikimizde inanmıyoruz bu ne yama çelişki :)
kızlar dün gece rüyamda deprem oldugunu gördüm. annemın evıymıs ama farklı bıryerde ıstanbulda sanırım apartman ormanın ortasında yeşillik falan var ağaçlar çok güzel fotoğraf falan cekıyor balkondan birden deprem oluyo ben once basım dondu sandım ama depremmıs ennemle kardesıme hemen koltukların kenarına yatmalarını ve baslarını korumalarını soyledım. deprem durduktan sonra evden cıkalım dedım annem asansorlemı ınecez dedı bende anne olurmu deprem de asansor kullanılmaz dedım ve ruyam boyle bıttı. ama kırılan dokulen yıkılan hıcbırsey gormedım.
nette ruya tabırlerına baktım. deprem gebe kadının düşük yapacağına işaret edermiş. şuan moralim sıfırın altında - 1000000000000000000
canım yapma bunu kendine.Hem rüyaların tersi çıkarmış.Bilinçaltımıza yerleşti bu düşük meselesi bu yüzden böyle saçma rüyalar görüyoruz.Takma bunları kafana bebişini üzme
Gülnur bende kürtaj olmadan önce bebek emzirme rüyamda hamleyi hatta herkese dedim benim gebrligim sonlanacak rüyamda gördüm diye herkes dalga geçmişti ama kürtaj oldum biz iyi düşünelim iyi olsun bende şimdi bisürü rüya görüyorum ama tabirlerine felan bakmamaya çalışıyorum beyin direk ona odaklaniyor
Doğru Rabbim kaldıramayacağımdan fazla yükü vermez omuzlarıma. Duan etmekten bask açarem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?