Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

amin canım inşallah
Gulnurrr cnm.hayatta hersey olacagina varir. Ama sen stress yapip kotu dusunursen bebegine daha cok zarar verirsin. Ben de hamileyken devamli boyle ruyalar goruyordum tamamen hormonal dusunmr fazla uzme kendini.. Ama ne deprem gordum ne bebgimi dusurdugumu gordum ama yine de kaybettim. Sen bir kere yasadigin icin korkuyorsun normal ben de olsam korkardim. Ama her anne yavrusu icin korkar yeter ki bu korku yavrumuza zarar vermesin. Sen gonlunu ferah tut ve istersen bi test daha yap koyulasirsa daha rahat hissedersin belki kendini.
Uzun uzun yazdim kizlar ya kusura balmayin bunalttim sizi

Çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattın takmıcam kafaya dediğin gibi herşey olacagına varır

Çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattın takmıcam kafaya dediğin gibi herşey olacagına varır
Hepimiz görümüşüz demekki bende rüyamda kız bebek emziriodum ve bebeqimi düşürdüm Ama kendine böle yapıpta kafana takma canım daha cok yıpranırsın senin sakin olman güzel seyler düşünmen lazım iyi olcak inşallah yüreqini ferah tut..

canım böyle düşünmenin sana hiçbir faydası yok.Elimizden tek gelen dua edip Allah'a sığınmak.Bebeklerimiz Allah'a emanet canım lütfen kötü düşünme.

kızlar ya eşim aradı aksam kan testi yaptırmaya gidecegiz dedi ben yaptırmak istemıyorum dedim kapattı teli napcam ben bazıları kürtaj oldun hormonlardandır dıyo bazıları hamılesın kafayı yedım yaniii 2 ay oldu kurtaj olalı acaba kalmısmıdır offf offff

Kalmışsıdır canım neden kalmayasın o zaman benımde hamıle olma olasılıgım yok cunku benımde 22 aralıkta tam 3 ay olacak ve son adet tarıhım 7 kasım yanı 2 ay sonra hamıle kalmışım. bence gıt yaptır en azından kafan rahatlar. ben bıle bazen dusunuyorum aksammı yaptırsam dıye

aslında evet en azından hamilelik değilse bile bi sebebi olmalı kan tessti yaptırıp bu stresten kurtulmam gerek ben 12 ekimde kürtaj oldum 12 kasımda ilk adetimi aldım o yonden kurtaj olalı 2 ay oldu ben ilk adetimi 12 kasımda gördüm

kızlarrr bişi sorcamm sizlere şimdi adet belirtilerim tavan yaklaşık bir hafta dır goguslerim aşırı şiş kasıklarıma ağrılar saplanıyo arada tuhaftır ama mide bulantılarım var hat safhada neyse bunlar psikolojiktir diyorum ama zaten benim hamişliğe dair hiç umudum yok çünkü dr adetin 17. günü yumurta yok demişti yani ihtimal vermiyorum ama gögüs ve kasıklarıma da anlam veremiyorum belki adet olcam ondandır diyorum neysee asıl ikinci mühim soruma geliyim kızlar şimcik beenn adet olunca dr gitcem klomene başlıycaz yüksek ihtimal ama benn çok korkuyorum ya kist olursa çatlamazda felan diye klomenle hamiş kalan arkadaş varmı hiçç aramızdaaa

canım kürtajdan sonra adet olmadan hamıle kalanlar var sen bır kez adet olmussun bıle sıkma canını herşey yolundadır merak etme ve gıt yaptır kan tahlılını

canım benım bende bebek calısması yapmamıstım ama ıkıncı cızgı sılık cıktı yanı %60 bebek var onun ıcın heran hersey olabılır Allahın bıleceği iş.

Ben hıc kullanmadım klomen falan ama bısey olacagını sanmıyorum bunu yumurtanın gelısmesını hızlandıracak sadece içini ferah tutu ve şüphen varsa doktorunla paylaş bu konuyu en azından kafandaki soru işaretlerin gitmiş olur. benım bır arkadasım kullandı ve suan 4 aylık hamıle

Canım git yaptır içiniz rahat etsin ne olcaksa olsun sende ona göre davranırısın iyi olur inşallah...

canlarımmm sizle paylaşmak istedimm..bugün doktora gittik enfeksiyon nedeniyle.cinsiyeti belli mi dedim % 80 KIZ dedi:) Bir kızımız olacak sanırım:) rabbim sizlere de hayırlısıyla nasip etsin gönlünüze göre versin

Ayy ne güzel cok sevindim canım Allah tamamına erdirsin cok cok tatlı bi kızın olsun inşallah cok sevindim gerçekten

ayyy inşallahh yaaa aksi teshir etmez birazcık korkuyorum ama Allahım hayırlısını nasip eder inşallah herseyin hayırlısı bitanemde sen cumartesiye kadar nasıl sabredicen niye bekliyosun mesela ?

ayyy inşallahh yaaa aksi teshir etmez birazcık korkuyorum ama Allahım hayırlısını nasip eder inşallah herseyin hayırlısı bitanemde sen cumartesiye kadar nasıl sabredicen niye bekliyosun mesela ?
ne bıleyım ya bende bılmıyom neden cumartesıyı bekledıgımı bana belli olmaz bı bakmışsın gidip yaptırmışım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…