Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

ne bıleyım ya bende bılmıyom neden cumartesıyı bekledıgımı bana belli olmaz bı bakmışsın gidip yaptırmışım :)
bence gidip yaptır kesin öğren bilki ona göre sende kendine dikkat edersin daha da mutlu olursun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallahhh

Ya kızlar eninde sonunda oqrenceksiniz ya var ya yok ama zaten testiniz size işareti vermiş gidin yaptırın kendinize işkence bu varmı yokmu oldumu olmadmı canınıza yazık gidin öqrenin bıan önce kendinizide üzmeyin beklemenın bi anlamı yok bence ama yınede siz bilirsiniz tabi kızlar...

Canim ben de bu ay kullanmaya basladim ama herkeste olmuyor kist olsa bile ilac veriyor doktor gidiyor kistler takma sen kafana. doktor kontrolunde bir zarari yok bence

Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallahh canımm kendine dikkat et prensesimizede iyi bakk :)balık yee boll boll balık yeee zeki kız olsun :)

kızlar ben dayanamıyorum ya gidiyorum yaptırmaya 2 saat sonra cıkar sonuclar inşallah hayırlısı bakalım..

hayır kan testi yapmayıp bizede burada işkence çektiriyolar anam

bence gidip yaptır kesin öğren bilki ona göre sende kendine dikkat edersin daha da mutlu olursun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallahhh

amin canım inşallah aslında doğru en azından ne kadarlık oldugunu öğreniriz varsa ne bılım aksama gıdıp ozelde yaptırırım buyuk ıhtımal de 1 saatte cıkıyor sonucu zıkkımın gecenkınde gecmek bılmemıstı 1 saat

canım maşallahhhhhh sağlıkla kucagına al kız evlat baska güzeldir ya :)

geçerrr geçerrr ayy devlette acile git boşa para verme :) pintileştim ayyy :) erkende çıkar belkii ben çatladım siz nasıl duruyonuz anlamıom :)

Canim ben de bu ay kullanmaya basladim ama herkeste olmuyor kist olsa bile ilac veriyor doktor gidiyor kistler takma sen kafana. doktor kontrolunde bir zarari yok bence
ayyy saol bitanemm içim rahatladı evet ya dr boşuna diildir herhaldeee adet olsam hemen başlasamda daha varr işte bakalım sen beklemedemisin peki şimdi ?

ya gecen hamılelıgımde ılk devlete gıttım yapmadılar neymıs doktora goruncekmısım bende gıttım ozelde yaptırdım 30 tl olsun ay yeterki pozitif çıksın para umrumda değil

ya gecen hamılelıgımde ılk devlete gıttım yapmadılar neymıs doktora goruncekmısım bende gıttım ozelde yaptırdım 30 tl olsun ay yeterki pozitif çıksın para umrumda değil
tamam kızzz hadi git kocoşten habersiz yaptır kalpli kutu al testide içine koyy suprizzzzz güzel bir mumluda akşam yemeği bebişi kutlayın :)

tamam kızzz hadi git kocoşten habersiz yaptır kalpli kutu al testide içine koyy suprizzzzz güzel bir mumluda akşam yemeği bebişi kutlayın :)
Aynen ya bencede bende yılbaşında yapmayı düşünüorum eqer kalırsam hamile 26 bat günüm :)

evett hep yapmak istedim ilkinde koca dibimde olunca yapamadım ama bu kez olursa inşallah yapıcamm tabi canımm kocişlerede ilgi göstermek lazımm :)
ilk gebeliğimde idrar testi yaptım sonra baktım cıft cızgı esıme gosterdım bana dedıkı yanlıstır o adam beklemıyordu tabıkı dumur oldu.
sonra bırlıkta gıttık kan tahlılı yaptırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…