- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.001
bence gidip yaptır kesin öğren bilki ona göre sende kendine dikkat edersin daha da mutlu olursun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallahhhne bıleyım ya bende bılmıyom neden cumartesıyı bekledıgımı bana belli olmaz bı bakmışsın gidip yaptırmışım :)
kızlarrr bişi sorcamm sizlere şimdi adet belirtilerim tavan yaklaşık bir dır goguslerim aşırı şiş kasıklarıma ağrılar saplanıyo arada tuhaftır ama mide bulantılarım var hat safhada neyse bunlar psikolojiktir diyorum ama zaten benim hamişliğe dair hiç umudum yok çünkü dr adetin 17. günü yumurta yok demişti yani ihtimal vermiyorum ama gögüs ve kasıklarıma da anlam veremiyorum belki adet olcam ondandır diyorum neysee asıl ikinci mühim soruma geliyim kızlar şimcik beenn adet olunca dr gitcem klomene başlıycaz yüksek ihtimal ama benn çok korkuyorum ya kist olursa çatlamazda felan diye klomenle hamiş kalan arkadaş varmı hiçç aramızdaaa
Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallahh canımm kendine dikkat et prensesimizede iyi bakk :)balık yee boll boll balık yeee zeki kız olsun :)canlarımmm sizle paylaşmak istedimm..bugün doktora gittik enfeksiyon nedeniyle.cinsiyeti belli mi dedim % 80 KIZ dedi:) Bir kızımız olacak sanırım:) rabbim sizlere de hayırlısıyla nasip etsin gönlünüze göre versin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimmmcanlarımmm sizle paylaşmak istedimm..bugün doktora gittik enfeksiyon nedeniyle.cinsiyeti belli mi dedim % 80 KIZ dedi:) Bir kızımız olacak sanırım:) rabbim sizlere de hayırlısıyla nasip etsin gönlünüze göre versin
hayır kan testi yapmayıp bizede burada işkence çektiriyolar anamYa kızlar eninde sonunda oqrenceksiniz ya var ya yok ama zaten testiniz size işareti vermiş gidin yaptırın kendinize işkence bu varmı yokmu oldumu olmadmı canınıza yazık gidin öqrenin bıan önce kendinizide üzmeyin beklemenın bi anlamı yok bence ama yınede siz bilirsiniz tabi kızlar...
bence gidip yaptır kesin öğren bilki ona göre sende kendine dikkat edersin daha da mutlu olursun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallahhh
Ya kızlar eninde sonunda oqrenceksiniz ya var ya yok ama zaten testiniz size işareti vermiş gidin yaptırın kendinize işkence bu varmı yokmu oldumu olmadmı canınıza yazık gidin öqrenin bıan önce kendinizide üzmeyin beklemenın bi anlamı yok bence ama yınede siz bilirsiniz tabi kızlar...
ayyy hadii tatlımm güzel haberlerle gelll bende çatlıycam meraktann ayy bol bol hamiş görünce mutlu oluyorum ayyykızlar ben dayanamıyorum ya gidiyorum yaptırmaya 2 saat sonra cıkar sonuclar inşallah hayırlısı bakalım..
canım maşallahhhhhh sağlıkla kucagına al kız evlat baska güzeldir ya :)canlarımmm sizle paylaşmak istedimm..bugün doktora gittik enfeksiyon nedeniyle.cinsiyeti belli mi dedim % 80 KIZ dedi:) Bir kızımız olacak sanırım:) rabbim sizlere de hayırlısıyla nasip etsin gönlünüze göre versin
geçerrr geçerrr ayy devlette acile git boşa para verme :) pintileştim ayyy :) erkende çıkar belkii ben çatladım siz nasıl duruyonuz anlamıom :)amin canım inşallah aslında doğru en azından ne kadarlık oldugunu öğreniriz varsa ne bılım aksama gıdıp ozelde yaptırırım buyuk ıhtımal de 1 saatte cıkıyor sonucu zıkkımın gecenkınde gecmek bılmemıstı 1 saat
ahahahahahahahhayır kan testi yapmayıp bizede burada işkence çektiriyolar anam
ayyy saol bitanemm içim rahatladı evet ya dr boşuna diildir herhaldeee adet olsam hemen başlasamda daha varr işte bakalım sen beklemedemisin peki şimdi ?Canim ben de bu ay kullanmaya basladim ama herkeste olmuyor kist olsa bile ilac veriyor doktor gidiyor kistler takma sen kafana. doktor kontrolunde bir zarari yok bence
tamam kızzz hadi git kocoşten habersiz yaptır kalpli kutu al testide içine koyy suprizzzzz güzel bir mumluda akşam yemeği bebişi kutlayın :)ya gecen hamılelıgımde ılk devlete gıttım yapmadılar neymıs doktora goruncekmısım bende gıttım ozelde yaptırdım 30 tlolsun ay yeterki pozitif çıksın para umrumda değil
tamam kızzz hadi git kocoşten habersiz yaptır kalpli kutu al testide içine koyy suprizzzzz güzel bir mumluda akşam yemeği bebişi kutlayın :)
evett hep yapmak istedim ilkinde koca dibimde olunca yapamadım ama bu kez olursa inşallah yapıcamm tabi canımm kocişlerede ilgi göstermek lazımm :)oooo sweet cok romantiksin maşallah :)
Aynen ya bencede bende yılbaşında yapmayı düşünüorum eqer kalırsam hamile 26 bat günüm :)tamam kızzz hadi git kocoşten habersiz yaptır kalpli kutu al testide içine koyy suprizzzzz güzel bir mumluda akşam yemeği bebişi kutlayın :)
ilk gebeliğimde idrar testi yaptım sonra baktım cıft cızgı esıme gosterdım bana dedıkı yanlıstır o adam beklemıyordu tabıkı dumur oldu.evett hep yapmak istedim ilkinde koca dibimde olunca yapamadım ama bu kez olursa inşallah yapıcamm tabi canımm kocişlerede ilgi göstermek lazımm :)
Gülnur git artık yaptır şunu çatlattın kız valla gelip kolundan tutup götürsim geldi haaa :)oooo sweet cok romantiksin maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?