Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Merhaba kızlar orada olan var mı? 22 ağustosta kürtaj oldum ilk 2 gün kahve lekelenme 5 gün sonra da kanamam oldu.Kanamam az oldu ve 4 5 gün sürdü..şu an kürtaj olmamın 25.günü ve kahve akıntı geldi bir bilen var mı ne oluyor?

ya kızlar adetim 3 gün gecikti ilk günü test yaptım negatif çıktı tekrar test yapmadım yapsam mı?
Kurtajdan sonra duzenin bozulmus biraz ya hayal kirikligi yasama ama gecikmis yarinda gelmezse kan testi yaptir enazindan varsa da yoksada kafan rahatlasin arada kalmak cook stresli hayirlisi olsun insallah

Akintiyla beraber agrida varsa allah korusun enfeksiyon olabilirmis oyle okumustum.ama kurtaj haftasi belli belirsiz lekelenmeler oluyordu 15.gunden sonra yogunlasmisti birkac gun sonra kesildi.hareketsiz de kalmissaniz zamanla icinizde temizleniyor olabilir.yogun degilse bikac gun bekleyin hala devam.ederse kontrole gidin

Olur insallah canim ya oyle dusunme nasipten oteye gecemiyosun naparsan yap insallah erken gelmistir:)
Gec geldi ama nasip:)cunku gecen ay cok bekledim umutluydum esim yogun degildi falan ama demekki rahim toplanmadi dedik.bu ay icin bakalim artik zaman gecmiyor sanki.ilk kez adet oncesi direkt kan tahliline gitcem memlekete gitmeden ogreneyim varsa dikkat edeyim yoksa valizime ped stogu yapayim:) :)

Merhaba kızlar,akıntı değil regli oldum.zaten kürtajdan sonraki 27.günüm.bir an korkmuştum ama devamı bugün geldi.yoğun bir kanamam yok lakin kanamam koyu renk.

Benimde adetim gelmedi hala bekliyorum neden gecikti ki acaba test de yaptim bisey yok

merhaba kızlar bişey sorcam yaa 4 haftalık düşük olursa kendiliğinden duşuyo demi dr gitmeye yada kürtaj olmaya gerek kalmıyo demi öyle duymuştum

Cumaya kadar olmazsan haftasonndan once iste cuma gunu kan testi yaptirirsin.allah kalbimizi biliyor stres yapmamak elde degil illaki dusunuyoruz.insallah hayirli haberler alirsin

Cumaya kadar olmazsan haftasonndan once iste cuma gunu kan testi yaptirirsin.allah kalbimizi biliyor stres yapmamak elde degil illaki dusunuyoruz.insallah hayirli haberler alirsin
adet oldum gece hem de ağrısız sızısız, kürtajdan önce gece sancıyla uyanırdım uyuyamazdım ağrıdan. neyse buna sevineyim bari ben de :) önümüzdeki aylara bakıcaz artık... Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin çok teşekkür ederim.

Rica ederim sevinmelisin bencede o agriyi ceken bilir:) amin insallah.ovulasyn testi al istersen yumurtlama gununu ogrenms olursun kurtaj sonrasi degisiklik olabilir ihtimaline karsi

Bende ayni durumdayim dun test yaptim negatif cikti zaten korunuyoruz ikinci ayim ni ay 19 u adet gunum ama benim hep once gelir 28 gunde bir olurum hala gelmedi stres de yaptim neden bilmiyorum senin ne kadar gecti canim?

merhaba kızlar bişey sorcam yaa 4 haftalık düşük olursa kendiliğinden duşuyo demi dr gitmeye yada kürtaj olmaya gerek kalmıyo demi öyle duymuştum
Maalesf doktor karar veriyor rahmini muayene edip.benmde 5haftalikti kimi kendi dusuk yapiyormus ama ben kurtaj olmak zorunda kalmistim.kesinlikle muayeneye gitmelisin

Caniim stres yapma lutfen.senn kurtajdan sonra 2.adet donemnmi.belki dongu degisecek 30gune olacaksin sknti yapma rahat ol sicak su torbasini ihmal etme.inan usutuncede degisiklik gosteriyor hemen
Bugun 31. Gun benim canim elimde diil ya neden boyle oldu die 2. Adetim evet bakalim bekliyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…