Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

tam
ilk gebeliğimde idrar testi yaptım sonra baktım cıft cızgı esıme gosterdım bana dedıkı yanlıstır o adam beklemıyordu tabıkı dumur oldu.
sonra bırlıkta gıttık kan tahlılı yaptırdık
tamam bu kez öle yapma kalk git hazırlan tin tin tin hastahanenin yolunu tut akşama süpriz yapp

Bak inşallah yılbaşında ben öqrenmiş oluyum neler yapcam hepsini anlatcam size gözünüz romantizim görsün BEN-ROMANTİZM hahhahaa :)
ayyy bende öleyimm yeterkii kocişimle aram iyi olsun süpriz yapmayı aşırı aşırı aşırı severimmm eheheh :) sen yap anlat sonra bende bakarsın copy paste yaparım eheheh

gozun aydin canim Allah isallah bu kez tamamina erdirir saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz yavrunuzu

ayyy bende öleyimm yeterkii kocişimle aram iyi olsun süpriz yapmayı aşırı aşırı aşırı severimmm eheheh :) sen yap anlat sonra bende bakarsın copy paste yaparım eheheh
Tamam beklıorum ozaman canım kocişlerin aklını alcaz yaşasın kadınalr haahaha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…