- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.021
Aynen ya bencede bende yılbaşında yapmayı düşünüorum eqer kalırsam hamile 26 bat günüm :)
ayy inşallahh kalırsın canım bi ikimiz kaldık sanırım :) hamiş olmayan hehehehAynen ya bencede bende yılbaşında yapmayı düşünüorum eqer kalırsam hamile 26 bat günüm :)
Güzel haberlerini beklıoruz inşallah canımkızlar ben dayanamıyorum ya gidiyorum yaptırmaya 2 saat sonra cıkar sonuclar inşallah hayırlısı bakalım..
Gülnur git artık yaptır şunu çatlattın kız valla gelip kolundan tutup götürsim geldi haaa :)
tamam bu kez öle yapma kalk git hazırlan tin tin tin hastahanenin yolunu tut akşama süpriz yappilk gebeliğimde idrar testi yaptım sonra baktım cıft cızgı esıme gosterdım bana dedıkı yanlıstır o adam beklemıyordu tabıkı dumur oldu.
sonra bırlıkta gıttık kan tahlılı yaptırdık
tamam öyle yapacam.tam
tamam bu kez öle yapma kalk git hazırlan tin tin tin hastahanenin yolunu tut akşama süpriz yapp
Ayy bizim de aynen oyle olmustu canimmmilk gebeliğimde idrar testi yaptım sonra baktım cıft cızgı esıme gosterdım bana dedıkı yanlıstır o adam beklemıyordu tabıkı dumur oldu.
sonra bırlıkta gıttık kan tahlılı yaptırdık
Aynen ya bide kaderde ne varsa var canım biz kaldık inşallah bizde kalcazayy inşallahh kalırsın canım bi ikimiz kaldık sanırım :) hamiş olmayan heheheh
inşallah bitanem inşallahh bu ayın 24 ünde sen hamiş haberiyle gelcen arkandanda ben inşallahhhhAynen ya bide kaderde ne varsa var canım biz kaldık inşallah bizde kalcaz
az az kaldı :)
Ayy bizim de aynen oyle olmustu canimmmsimdi guzel birseyler hazirla bakalim surpriz yap
o belli canımm romantizmin R si bilenem yokk :)hiçte sevmem süpriz yapmayı ahahahahhatarzım değil romantik birisi değilim ki ben
Hadi bakalım canım beklıoruz haberlerini güzel güzel :)tamam öyle yapacam.
kızlar bu ay forum dolup taşacak göründe bakım hepimiz koca göbekli olcak inşallah
Bak inşallah yılbaşında ben öqrenmiş oluyum neler yapcam hepsini anlatcam size gözünüz romantizim görsün BEN-ROMANTİZM hahhahaa :)o belli canımm romantizmin R si bilenem yokk :)
ayyy bende öleyimm yeterkii kocişimle aram iyi olsun süpriz yapmayı aşırı aşırı aşırı severimmm eheheh :) sen yap anlat sonra bende bakarsın copy paste yaparım ehehehBak inşallah yılbaşında ben öqrenmiş oluyum neler yapcam hepsini anlatcam size gözünüz romantizim görsün BEN-ROMANTİZM hahhahaa :)
Bak inşallah yılbaşında ben öqrenmiş oluyum neler yapcam hepsini anlatcam size gözünüz romantizim görsün BEN-ROMANTİZM hahhahaa :)
gozun aydin canim Allah isallah bu kez tamamina erdirir saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz yavrunuzucanlarımmm sizle paylaşmak istedimm..bugün doktora gittik enfeksiyon nedeniyle.cinsiyeti belli mi dedim % 80 KIZ dedi:) Bir kızımız olacak sanırım:) rabbim sizlere de hayırlısıyla nasip etsin gönlünüze göre versin
bugün bzden sana izin sal koyver gitsinnn amannnnyahu o değil ben bugün işe güce bakmadım saldım vallahi:)
Aman yaaa bosver salacaksan bebisin icin salyahu o değil ben bugün işe güce bakmadım saldım vallahi:)
Tamam beklıorum ozaman canım kocişlerin aklını alcaz yaşasın kadınalr haahaha :)ayyy bende öleyimm yeterkii kocişimle aram iyi olsun süpriz yapmayı aşırı aşırı aşırı severimmm eheheh :) sen yap anlat sonra bende bakarsın copy paste yaparım eheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?