- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.041
Gülnur'cum kadın hakları derneğinin bana verdiği tam yetkiye dayanarak seni bugün azad ediyorumyahu o değil ben bugün işe güce bakmadım saldım vallahi:)
Gülnur'cum kadın hakları derneğinin bana verdiği tam yetkiye dayanarak seni bugün azad ediyorum:) iş güç yok salla arkaya daqıt ortalığı bebiş gelıo inşallah ya boşversene onu bunu işi gücü amaaannn
Bende varimm kizzzayy inşallahh kalırsın canım bi ikimiz kaldık sanırım :) hamiş olmayan heheheh
Hıhhh gü böle beee kalkmış rüyayı takıo kafasına ya at beyninden onları delete deleteilahi yaaa çok güldürdün beni
Kızz ben seni unuturmuyum bat arkadaşım benim söledim hemenBende varimm kizzz
saat 4 de gidecem kan vermeye bakalım artık hayırlısı aksam 6 alırım sonucları ilk şoku atlatır atlamaz haber verırım size hemencecikHıhhh gü böle beee kalkmış rüyayı takıo kafasına ya at beyninden onları delete deleteSen daha dur canım müjdeli haberi ver inşallah bak neler yapcam :)
Canmmmmm saolll beni de unutmazz hicc bitanemAynen ya bide kaderde ne varsa var canım biz kaldık inşallah bizde kalcaz
az az kaldı :)
Tamamdır canım hayırlı haberlerle gel inşallahsaat 4 de gidecem kan vermeye bakalım artık hayırlısı aksam 6 alırım sonucları ilk şoku atlatır atlamaz haber verırım size hemencecik
Unutursam modemim bozulsun hayatım aşk olsun olarmı hiçç aaaCanmmmmm saolll beni de unutmazz hicc bitanem
Mesajlari okuodum kiz ne cok konusmusunuz oyle bileydm bende girerdm canmmm unutmazda beniKızz ben seni unuturmuyum bat arkadaşım benim söledim hemen
Unutursam modemim bozulsun hayatım aşk olsun olarmı hiçç aaa
İnşallah canım benim inşallahMesajlari okuodum kiz ne cok konusmusunuz oyle bileydm bende girerdm canmmm unutmazda beni
Feys adresn yokmu canm senin ekleyelm birbirimiziİnşallah canım benim inşallahHee canım ya bakındım ama göremedim seni özel atıcaktım yanaş buraya diye ama :) yoktun..Unuturmuyum kuzum hiç asla
Olur kuzum sevcan kaya ekle :)Feys adresn yokmu canm senin ekleyelm birbirimizi
O normal canım sakin olmaya çalış derin derin nefes al...yahu benı bı heyecan bastı çok fenayım ya negatif çıkarsa kanda ne bileyim suan herşeyi düşünüyorum
kız nasıl tanısın senı barı fotonuda soyleOlur kuzum sevcan kaya ekle :)
ahahahahahah töbeeeeeeeeeeeKız sevcanlarda en güzeli seç işte hahaha :)
Bugün bana bişey oldu ya gülmekten çenem aqrıdı içten gelıo heralde :)ahahahahahah töbeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?