- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.061
Bugün bana bişey oldu ya gülmekten çenem aqrıdı içten gelıo heralde :)
Allah razı olsun canım cümlemizi inşallah :)valla senbebı güldurdun Rabbimde seni güldürsün
canlarımmm sizle paylaşmak istedimm..bugün doktora gittik enfeksiyon nedeniyle.cinsiyeti belli mi dedim % 80 KIZ dedi:) Bir kızımız olacak sanırım:) rabbim sizlere de hayırlısıyla nasip etsin gönlünüze göre versin
Heyecanla bekliyoruz canimmsaat 4 de gidecem kan vermeye bakalım artık hayırlısı aksam 6 alırım sonucları ilk şoku atlatır atlamaz haber verırım size hemencecik
Gulnur sira sende senin varmi feysvalla senbebı güldurdun Rabbimde seni güldürsün
Canım Gülnur çıkmıştır kan vermeye gitcekti 4 de...Bende cıkıorum eve qecince qörüşürz sen bişey sölersen faceden yaz bana canım kendinize iyi bakın kızlar görüşürüzGulnur sira sende senin varmi feys
Haydi hayirlisi olsun canmmmVe ben kan vermeye gider
Hadi hayırlısı canım beklıoruz...Ve ben kan vermeye gider
Rastgele canimm hayirlara vesile olsun insallah..Ve ben kan vermeye gider
Tamam canm gorusrzzCanım Gülnur çıkmıştır kan vermeye gitcekti 4 de...Bende cıkıorum eve qecince qörüşürz sen bişey sölersen faceden yaz bana canım kendinize iyi bakın kızlar görüşürüz
Tamam kuzum ben seni unuttum :) aslinda bi liste cikarsak birbirimizden haberimiz olsa yafffBende varimm kizzz
ama sen bole karamsar olma bi kocise solemeyahu benı bı heyecan bastı çok fenayım ya negatif çıkarsa kanda ne bileyim suan herşeyi düşünüyorum
Cok gecmis olsun İnsallah canim hosqeldin..merhaba cumleten :) mol gebelikten sonra 6 aylik bi koruma surem vardi ocakta sure bitiyordu ama biz kasimda basladik calismalara. olmadi kasim ayinda insaALLAH aralikta nasip olur.
Verdinmi kan canim ayy kiyamam :)geldim kızlar çok heyecanlıyım ama
Cok gecmis olsun İnsallah canim hosqeldin..
Hadi bakalim canim beklioruz seninle yalniz deilsin bak :)verdim vermemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?