- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.081
Hadi bakalim canim beklioruz seninle yalniz deilsin bak :)
Allah korusun canim iyi dusun olmazsada Allahin takdiri ama olucak insallah sakin olyahu cok heyecanlıyım belkıde negatıf cıkacak korkuyorum
Allah korusun canim iyi dusun olmazsada Allahin takdiri ama olucak insallah sakin ol
Canim negatifse de 3 gun daha hayal kurup umutlanip sonra uzulmekten daha iyi.. Biz senin yanindayiz gonlunu ferah tut sensakin olamıyom napalım artık hayırlısı dıyelıum
Amin canim amin insallahsakin olamıyom napalım artık hayırlısı dıyelıum
Cok gecmis olsun canim hosgeldin aramizamerhaba cumleten :) mol gebelikten sonra 6 aylik bi koruma surem vardi ocakta sure bitiyordu ama biz kasimda basladik calismalara. olmadi kasim ayinda insaALLAH aralikta nasip olur.
kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayır yaa pozitifi görücez inşallahh şuan bende çok heycanlandım sizinle birlikteeeyahu cok heyecanlıyım belkıde negatıf cıkacak korkuyorum
sonucu aldınmı canım belli oldun mu bizede mutlu haberler vercen dimii :)kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba cumleten :) mol gebelikten sonra 6 aylik bi koruma surem vardi ocakta sure bitiyordu ama biz kasimda basladik calismalara. olmadi kasim ayinda insaALLAH aralikta nasip olur.
değerimmm 216.24 çıktıııııııııı
ayyyy allahım ne olur bende hamile çıkayım çok heyecanlıyım yaaaaaaaaa. çok çok çok sevındım senın adına allah nazarlardan saklasın
neden düşük olsun canımm gayet iyi bence böyle şeylere takılma lütfen şimdiden keyfini çıkar pozitif düşünn lütfennn kendine ve bebişine zarar verme dua oku bolll booollama değer düşük geldi bilmiyoruym korku var içimde rabbim hayır eylesin
canım ya bir birbuçuk saat sürermiş 4 bucukta verdım kanı bakalım artık aslında ya sımdı cıkacak yada yarım saat sonrane zaman alacaksın sonucu inşallahhhhhh güzelll haberler gelcek sendendeeeee inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?