- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.101
canım degerın normal ıkı gun sonra ıkı katı olacak 432 olacak buda 4 hafalık demek gayet normal içini ferah tutayyy hadiii bakalımmm bekliyoruzzzzzzzzz inşallah güzell sonuclarlaaa gelirsinnn
değerimmm 216.24 çıktıııııııııı
HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
hayırlı olsun.hamileliğimi öğrendiğimde benim değerim 10 du. zaman geçtikçe yükselicek inşama değer düşük geldi bilmiyoruym korku var içimde rabbim hayır eylesin
bende varımmmmmm :) 20 aralık 3. deneme yüksek ihtimal kırmızılar erken gelicek ama listede yer alıyım ehehehe :)HAMİŞLERİMİZ :):):)
ARALIK BATLARI
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
HAMİŞLERİMİZ :):):)
ARALIK BATLARI
Ayyy canimm cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnmmdeğerimmm 216.24 çıktıııııııııı
ayyy canım cok sevındım ne güzel degerın gayet iyi :):) hayırlı olsun bebişin:)değerimmm 216.24 çıktıııııııııı
HAHAHAHA tamm canım smile ona göre ayarlarızcanım eger ben hamıle ısem benı deneme yazma kaza kurşunu olarak yaz :)
canım senın bebiş haftasonu ögrenmenı istıyo heralde demiştim ve öyle oldu :)şuan bön bön hastanenın sorgu ekranına bakıyorum sonuclar belı olsun dıye öküz tren misali. içinde sanki bir manda sürüsü aslanlardan kaçıyor gibi tam bır belgesel havası.
Ölcem heyecandannnnnn yaaaa. Allahım sen yardım et
ayyy hadi yaa erken açıklasalar nolur sankimmm öfffşuan bön bön hastanenın sorgu ekranına bakıyorum sonuclar belı olsun dıye öküz tren misali. içinde sanki bir manda sürüsü aslanlardan kaçıyor gibi tam bır belgesel havası.
Ölcem heyecandannnnnn yaaaa. Allahım sen yardım et
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?