- 14 Ağustos 2014
- 58
- 3
- 13
- 40
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
benim dört gün canım öncesinde kist sebebiyle dk kullanmıştım 25 gün sonra adet olmuştum belki o yüzden bu ay gecikti...Bende ayni durumdayim dun test yaptim negatif cikti zaten korunuyoruz ikinci ayim ni ay 19 u adet gunum ama benim hep once gelir 28 gunde bir olurum hala gelmedi stres de yaptim neden bilmiyorum senin ne kadar gecti canim?
evet ovulasyon testi şart oldu düzensizlikler olunca hesaplayamıyoruz ovulasyon tarihiniRica ederim sevinmelisin bencede o agriyi ceken bilir:) amin insallah.ovulasyn testi al istersen yumurtlama gununu ogrenms olursun kurtaj sonrasi degisiklik olabilir ihtimaline karsi
Ben 20li paket almstm fazlasiyla yetiyordu adetmn bittigi gun basladim yani 8.gunde falan ve 15.gunde pozitifi gordum hep silik cikiyordu.15.gunde cok netti tavsiye ederimevet ovulasyon testi şart oldu düzensizlikler olunca hesaplayamıyoruz ovulasyon tarihiniadet bitiminden kaç gün sonra başlanılıyor teste peki?
Cok guzel..duzen bozulsa daha sknti duzene girmesi saglikli olmus hayirlisi insallahKızlar sanırsam adetim başlıyor,kahverengibir akıntı var.Normalde de böyle başlardı.28 günde bir olurdum,kürtajın üstünden 28 gün geçti.Düzenim bozulmamış galiba.Çok sevindim
Kızlar sanırsam adetim başlıyor,kahverengibir akıntı var.Normalde de böyle başlardı.28 günde bir olurdum,kürtajın üstünden 28 gün geçti.Düzenim bozulmamış galiba.Çok sevindim
Ben 20li paket almstm fazlasiyla yetiyordu adetmn bittigi gun basladim yani 8.gunde falan ve 15.gunde pozitifi gordum hep silik cikiyordu.15.gunde cok netti tavsiye ederim
Bu ayı da geçirsem 2.adeti de atlatsam korunmayı bırakıcam ama beklemek çok zor geliyor.Hani hemen bu ay hamile kalayım demiyorum ama en azından korunmayı bıraksam bile moral olacak bana.İlk ay hamile kalacağımı sanmıyorum zaten.Ne yapsam bırksam mı ki?Olur da hamile kalırsam çok riske atmış olur muyum ki?Cok guzel..duzen bozulsa daha sknti duzene girmesi saglikli olmus hayirlisi insallah
Evt ordan aldim.kampanyaliydi surelb diye biseyGittigidiyordan mı aldınız? hangisi iyidir?
Ben 1.adet atlattim doktrda bisey demedi olumsuz ve kornmayi biraktk yumrt gunleri degsmstr falan diye daha yogun bi ilski donemi oldu cok umutluydum hatta.ama 2.adetim gununde geldi coj hayal kirikligi yasadm demekki rahim toparlanmams dedik.bu ay icnde ovls testi aldim ona gore gunleri kacrmamaya calstm.simdi olursam 3.adetm olmazsa bebis bakalm 10gun var .Bu ayı da geçirsem 2.adeti de atlatsam korunmayı bırakıcam ama beklemek çok zor geliyor.Hani hemen bu ay hamile kalayım demiyorum ama en azından korunmayı bıraksam bile moral olacak bana.İlk ay hamile kalacağımı sanmıyorum zaten.Ne yapsam bırksam mı ki?Olur da hamile kalırsam çok riske atmış olur muyum ki?
İlknuur takvmnde gorduum bebisin hayirli olsun insallah tamamina erdirsin:) :)Benim 4 temmuz da kanamam başladı düşük oldu adet dongum 26 gün aşağı yukarı 2 gün geçti ama kimyasal dan dolayı sarkma olabilirmiş bekliyorum o yüzden nasip diyorum Gorelim mevla neyler neylerse güzel eyler :))
Bynjkrs nasilsiin :)ne durumdasinn bebis var mi:)Ben ilacin ne olduğunu bilmediğim icin anlayamadim. Adet icin sanirim. Stres yapma en kisa zamanda olursun insallah
hadi hayırlısı ,3.adeti görmezsin umarım.Ben de bırakayım ,hazır değilse rahim zaten olmaz diye düşünüyorum.Ben 1.adet atlattim doktrda bisey demedi olumsuz ve kornmayi biraktk yumrt gunleri degsmstr falan diye daha yogun bi ilski donemi oldu cok umutluydum hatta.ama 2.adetim gununde geldi coj hayal kirikligi yasadm demekki rahim toparlanmams dedik.bu ay icnde ovls testi aldim ona gore gunleri kacrmamaya calstm.simdi olursam 3.adetm olmazsa bebis bakalm 10gun var .
Blumum nasilsin kuzum ne durumdasinAllah gönlüne göre versın canımcım inşallah bebeiş gelir :)
Yani evet herseyin allahin elinde enazndan 2ay gecrms olduk hem bilimsel olarak:)gerisi allah a biraktik.umarim dua edermsn icimde korku tedirginlk heyecan hersey var haftaici kan testine gitcem insallahhadi hayırlısı 3
hadi hayırlısı ,3.adeti görmezsin umarım.Ben de bırakayım ,hazır değilse rahim zaten olmaz diye düşünüyorum.
Etmem mi canım ,hep ediyorum zaten.Bizim gibi kötü bir olay yaşadıktan sonra hamile kalanları duyunca o kadar seviniyorum ki.Umut yeşeriyor içimde resmen.Korku ,tedirginlik bir süre daha peşimizi bırakmıcak sanırım ama test pozitif çıktığında duyacağımız sevinç bastıracak onları gör bak.İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar.Bizi habersiz bırakmaYani evet herseyin allahin elinde enazndan 2ay gecrms olduk hem bilimsel olarak:)gerisi allah a biraktik.umarim dua edermsn icimde korku tedirginlk heyecan hersey var haftaici kan testine gitcem insallah
Cnm nasılsın ?Başladı mı adetin ?Benim hala gelmedi
İlknuur takvmnde gorduum bebisin hayirli olsun insallah tamamina erdirsin:) :)
Yok canimmm hala gelmedi neden anlamadimCnm nasılsın ?Başladı mı adetin ?
Kbrr canm hastaneye mi gitsen??bosuna beklemesen belki ilacla gelir bi kontrole gitsenYok canimmm hala gelmedi neden anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?