- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.301
Çok umudum yok aslında ama bakalım zaten kaybettigim tüp bebekti beklemedeyim gorcezCanım çok geçmiş olsun. Seni en iyi anlayacak olanların arasındasın şimdi umudunu kaybetme ve denemeye devam et. Bebişini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
canım ben günümde öğrenmedim çünkü test yaptım çizgiyi net göremedim emin olamadım valla 4 tane test yaptım 3 gün içerisinde en sonuncuda daha belli idi çizgi dünde emin olmak ıcın kan tahlili yaptırdım. Yani net olarak 4 gün geçtikten sonra öğrendim.
Alışcam inşallah ama doktora gidip sorun olmadığını öğrenene kadar rahat yok sanırım
ehehehehe bencede artik icmeyelim belki kiloda,aliriz :)ben üç dal içtim ama sonra paketi attım. bende içmemiş sayıyorum kendimi:)
bende yeterli kilo var zaten sağol ben almayayım :)ehehehehe bencede artik icmeyelim belki kiloda,aliriz :)
merhabaMerhaba
:) bende kendime göre iyiym ama eşim ve çevredekiler 5 kilo almamı istiyo bakalımbende yeterli kilo var zaten sağol ben almayayım :)
aynenn ama kalamıyorum 3 aydır yaaa o yüzdende çok stres yapıyorumal diyorlarsa doğrudur büyük ihtimal. gerçi hamile kalınca alcan zaten.
geçmiş olsun. Benimde bir ayı yeni geçti sayılır. Allah hayırlı zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin hepimize inşallahAraniza yeni katildim bende iki ay once düşük yaptım
darısı benim başıma... ve tabikide hepimizin başınaCanım çok geçmiş olsun. Seni en iyi anlayacak olanların arasındasın şimdi umudunu kaybetme ve denemeye devam et. Bebişini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
canım ben günümde öğrenmedim çünkü test yaptım çizgiyi net göremedim emin olamadım valla 4 tane test yaptım 3 gün içerisinde en sonuncuda daha belli idi çizgi dünde emin olmak ıcın kan tahlili yaptırdım. Yani net olarak 4 gün geçtikten sonra öğrendim.
Alışcam inşallah ama doktora gidip sorun olmadığını öğrenene kadar rahat yok sanırım
hoş geldin canım bende 2 ay oldu kürtaj olalıAraniza yeni katildim bende iki ay once düşük yaptım
sağolasın canım... alıntı yapıp cevap yazarsan yazdıklarını daha çabuk görürüm canımGecmis olsun canim
mesela senin yazdığın gönderinin altında cevapla yazıyor... oraya tıklayıp yazacaksın birisiyle karşılıklı konuşuyorsanGecmis olsun canim
sağolasın canım... alıntı yapıp cevap yazarsan yazdıklarını daha çabuk görürüm canım[/QUOTE
peki canim
mesela senin yazdığın gönderinin altında cevapla yazıyor... oraya tıklayıp yazacaksın birisiyle karşılıklı konuşuyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?