- 12 Aralık 2014
- 140
- 38
- 38
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.321
kizlar iyi aksamlar
birsey soracagim.kendiliginden dusuk yapan arkadaslar regliniz ne kadar surdu?benim 10 gun oldu.bir turlu bitmedi.surekli kan hali.azalacak diye dusunuyorum ama yok.agrim sizim yok.cok cok uzun zamandir boyle adet olmmistim.icimde bisey kalmadi☺yarin doktor gel bakalim dedi ama hic sevmiyorum bu halde gitmeyi
eeeeeeeeeeee alışacaksın tatlım
arkadaşlar hormon testi için illada adetin 3.üncü günü gitmek şartmı...4üncü günü gitsek ne olurki mesela... bugün hafif kahverengi lekelenmem oldu...bir damla kadarda kan vardı çamaşırımda... adet oldum diye düşündüm...ama gerisi gelmedi...normalde adetime 5 gün var henüz... kürtaj sonrası denge bozuldu galiba
ben hormon testi için adetin ilk günü gitmiştim kanamam azdı doktor bişey olmaz demişti üçüncü günü olmasınında sorun olacağını düşünmüyorumarkadaşlar hormon testi için illada adetin 3.üncü günü gitmek şartmı...4üncü günü gitsek ne olurki mesela... bugün hafif kahverengi lekelenmem oldu...bir damla kadarda kan vardı çamaşırımda... adet oldum diye düşündüm...ama gerisi gelmedi...normalde adetime 5 gün var henüz... kürtaj sonrası denge bozuldu galiba
şu anda kanamam yok ama... sabah belki olurumben hormon testi için adetin ilk günü gitmiştim kanamam azdı doktor bişey olmaz demişti üçüncü günü olmasınında sorun olacağını düşünmüyorum
ben ilk adetimi oldum canım... bu ikinci adetim olacakHi
Hic regl olmayip hamile olanda var canim kutajdan ve dusukten sonra
ben ilk adetimi oldum canım... bu ikinci adetim olacak
Inşallah canm :)yeni hamileler hayırlı olsun arkamdan bekliyorum hepinizi darısı diğer arkadaşların başına:)
Canım adet oldum yeni bat 10 ocak 2. deneme ekler misinİn
inşallah canımmm
Canım adet oldum yeni bat 10 ocak 2. deneme ekler misincanım bende ov testıyle denedm bu ay çalışmalarımzda iyidi ama olmadı demek nasip değilmiş inş ocakta ögrenıcez :)
bişicik olmaz kocacıklara :)
Hayirlisi olsn canm ya üzülmekürtaj olalı 40 gün oldu bu sabah evde test yaptım negatifhiç bi belirti de yok önceden adet olmadan bi kaç gün öncesi kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim olurdu acırdı şimdi hiç bi değişiklik yok ara da bi akıntım oluyor beyaz bazende yapışkan şekilde sanki yumurtlama günündeki gibi. anlamadım gitti pazartesi ye kadar adet olmazsam doktor yolu görünüyor bana
kısmetimizde varsa olacak ne yapayım elde olmadığı için üzmüyorum kendimi. rabbimin bi bildiği vardır elbet. en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruz inşallahHayirlisi olsn canm ya üzülme
Geçmişolsun canım ben kürtajın 28. Günü adet olmuştum 2. Adetimi 32. Gün oldum 3. Adetimi 29. Gün oldum 45 güne kadar normalmiş 5 gün daha bekle canımkürtaj olalı 40 gün oldu bu sabah evde test yaptım negatifhiç bi belirti de yok önceden adet olmadan bi kaç gün öncesi kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim olurdu acırdı şimdi hiç bi değişiklik yok ara da bi akıntım oluyor beyaz bazende yapışkan şekilde sanki yumurtlama günündeki gibi. anlamadım gitti pazartesi ye kadar adet olmazsam doktor yolu görünüyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?