Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ben kendiliğinden düşük yaptim düşükten 39 gun sonra regl oldum ve 4 gun sürdü

arkadaşlar hormon testi için illada adetin 3.üncü günü gitmek şartmı...4üncü günü gitsek ne olurki mesela... bugün hafif kahverengi lekelenmem oldu...bir damla kadarda kan vardı çamaşırımda... adet oldum diye düşündüm...ama gerisi gelmedi...normalde adetime 5 gün var henüz... kürtaj sonrası denge bozuldu galiba

Hi

Hic regl olmayip hamile olanda var canim kutajdan ve dusukten sonra

ben hormon testi için adetin ilk günü gitmiştim kanamam azdı doktor bişey olmaz demişti üçüncü günü olmasınında sorun olacağını düşünmüyorum

kürtaj olalı 40 gün oldu bu sabah evde test yaptım negatif hiç bi belirti de yok önceden adet olmadan bi kaç gün öncesi kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim olurdu acırdı şimdi hiç bi değişiklik yok ara da bi akıntım oluyor beyaz bazende yapışkan şekilde sanki yumurtlama günündeki gibi.anlamadım gitti pazartesi ye kadar adet olmazsam doktor yolu görünüyor bana

Hayirlisi olsn canm ya üzülme

Geçmişolsun canım ben kürtajın 28. Günü adet olmuştum 2. Adetimi 32. Gün oldum 3. Adetimi 29. Gün oldum 45 güne kadar normalmiş 5 gün daha bekle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…