- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 35
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.341
doktor da demişti 40 gün ne kadar normaldir diye biz hiç korunmayınca heveslenmiştim belki de bebek vardır diye ama test negatif çıktı hayırlısı olsun. inşallah fazla bekletmeden gelir.Geçmişolsun canım ben kürtajın 28. Günü adet olmuştum 2. Adetimi 32. Gün oldum 3. Adetimi 29. Gün oldum 45 güne kadar normalmiş 5 gün daha bekle canım
İnşallah vardır canım senin kürtaj sebebin neydi ben eylülde boş gebelikten kürtaj oldum 2 adet dönemi geçirdik bu ay denedik ama adet oldum ocak ayına inşallah tutardoktor da demişti 40 gün ne kadar normaldir diye biz hiç korunmayınca heveslenmiştim belki de bebek vardır diye ama test negatif çıktı hayırlısı olsun. inşallah fazla bekletmeden gelir.
benim 8 haftalık kalbi, durdu onun için kürtaj oldum zaten 6. haftada kanama oldu düşük tehlikesi vardı 3 hafta yattım ama kısmet olmadı gitti bebeğim..İnşallah vardır canım senin kürtaj sebebin neydi ben eylülde boş gebelikten kürtaj oldum 2 adet dönemi geçirdik bu ay denedik ama adet oldum ocak ayına inşallah tutar
bende kürtajdan sonra hiç korunmadımdoktor da demişti 40 gün ne kadar normaldir diye biz hiç korunmayınca heveslenmiştim belki de bebek vardır diye ama test negatif çıktı hayırlısı olsun. inşallah fazla bekletmeden gelir.
İlk hamileliklerde çok sık oluyomuş canım başımıza gelince öğreniyoruz umutlu olalım gelicek imşallah bebeklerimizbenim 8 haftalık kalbi, durdu onun için kürtaj oldum zaten 6. haftada kanama oldu düşük tehlikesi vardı 3 hafta yattım ama kısmet olmadı gitti bebeğim..
inşallah son adet olur canım hemen gelir bebişin bekletmedenbende kürtajdan sonra hiç korunmadımhamile kalırım diye düşündüm ama olmadı şimdi ikinci adetimigörücem ama hala bişey yok
Evet doktorda dedi bu aylard zaten sağlıksız bebeler ölüyormuş herşeyde var bi hayır. İnşallah bu acımiz son olurİlk hamileliklerde çok sık oluyomuş canım başımıza gelince öğreniyoruz umutlu olalım gelicek imşallah bebeklerimiz
HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2
OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
elfü elfü amin canım benim...inşallah son adet olur canım hemen gelir bebişin bekletmeden
canım naptın gittin mi doktora?Kızlar kimse varmiii
canımm noldu napıosunnn ?Kızlar kimse varmiii
canım artmış işte 4 kat güzel çıkmış artık stres yapma istersen o akıntıda gittiyse uzan yat dinlen bool booolKızlar ben perşembe günü aksami kan testi yaptırmıştım 216 çıkmıştı bugün yani pazar sabahi gene yaptırdim 820 çıktı sizce nasil
canım artmış işte 4 kat güzel çıkmış artık stres yapma istersen o akıntıda gittiyse uzan yat dinlen bool boool
kasık agrın normal canım bence aşırı olmadığı sürece rahim genişlio bebiş için yer açıyoo :)Şükür canım bi kere oldu geçti suan bişe yok arada kasık ağrım oluyor o kadar
Sinirlenme ama bebise zarar rahat ol sakinnn gunaydinnn :) simit al ye suan canim cektiGünaydın Hanımlar,
BUgün biraz sinirliyim sabah 08:00 da aile sağlıgı merkezine gittim. 8 de acılması gereken ASM 08:10 da acıldı ve doktorlar saat 08:30 da geldiler ve en muayene olmadım sadece gebeliğimi bildirebildim sormam gerekn bır suru soru vardı ama soramadım malesef teşrif edemediler. Birde cumartesi mesai yapacağız diye grev yapıyorlar beter olsun inşallah sanki bir iş yaptıkları varmış gibi zaten mesaiden çalışıyorsun her gun ayda bır kez nöbet tutsan ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?