Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Geçmişolsun canım ben kürtajın 28. Günü adet olmuştum 2. Adetimi 32. Gün oldum 3. Adetimi 29. Gün oldum 45 güne kadar normalmiş 5 gün daha bekle canım
doktor da demişti 40 gün ne kadar normaldir diye biz hiç korunmayınca heveslenmiştim belki de bebek vardır diye ama test negatif çıktı hayırlısı olsun. inşallah fazla bekletmeden gelir.

doktor da demişti 40 gün ne kadar normaldir diye biz hiç korunmayınca heveslenmiştim belki de bebek vardır diye ama test negatif çıktı hayırlısı olsun. inşallah fazla bekletmeden gelir.
İnşallah vardır canım senin kürtaj sebebin neydi ben eylülde boş gebelikten kürtaj oldum 2 adet dönemi geçirdik bu ay denedik ama adet oldum ocak ayına inşallah tutar

İnşallah vardır canım senin kürtaj sebebin neydi ben eylülde boş gebelikten kürtaj oldum 2 adet dönemi geçirdik bu ay denedik ama adet oldum ocak ayına inşallah tutar
benim 8 haftalık kalbi, durdu onun için kürtaj oldum zaten 6. haftada kanama oldu düşük tehlikesi vardı 3 hafta yattım ama kısmet olmadı gitti bebeğim..

bende kürtajdan sonra hiç korunmadım hamile kalırım diye düşündüm ama olmadışimdi ikinci adetimigörücem ama hala bişey yok

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

kızlar benim geçen aydan kalan uygulayamadığım ama buzdolapta sakladığım sörekotu bal tarçın karışımım var acaba bunu yine kullanabilirmiyim yoksa taze mi hazırlamalıyımm daha önce kullanan varmı acabaaaa

hamiş arkadaşlara hayırlı olsun çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin arkadaşlar... ben bi haftadır yoktum kötü günler yaşadım işyerinden dolayı ağla ağla.... eee çalışmada olmadı haliyle eski çalışmalar tuttuysa 17 aralıkta güzel haberi vermek istiyorum inşallah

Kızlar ben perşembe günü aksami kan testi yaptırmıştım 216 çıkmıştı bugün yani pazar sabahi gene yaptırdim 820 çıktı sizce nasil

Kızlar ben perşembe günü aksami kan testi yaptırmıştım 216 çıkmıştı bugün yani pazar sabahi gene yaptırdim 820 çıktı sizce nasil
canım artmış işte 4 kat güzel çıkmış artık stres yapma istersen o akıntıda gittiyse uzan yat dinlen bool boool

Günaydın Hanımlar,
BUgün biraz sinirliyim sabah 08:00 da aile sağlıgı merkezine gittim. 8 de acılması gereken ASM 08:10 da acıldı ve doktorlar saat 08:30 da geldiler ve en muayene olmadım sadece gebeliğimi bildirebildim sormam gerekn bır suru soru vardı ama soramadım malesef teşrif edemediler. Birde cumartesi mesai yapacağız diye grev yapıyorlar beter olsun inşallah sanki bir iş yaptıkları varmış gibi zaten mesaiden çalışıyorsun her gun ayda bır kez nöbet tutsan ne olur

Sinirlenme ama bebise zarar rahat ol sakinnn gunaydinnn :) simit al ye suan canim cekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…