- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.361
Sinirlenme ama bebise zarar rahat ol sakinnn gunaydinnn :) simit al ye suan canim cekti
mrb ben de yeni katıldım..Geçmiş olsun 1 ayı yeni geçti benim de kürtaj olalı..Araniza yeni katildim bende iki ay once düşük yaptım
mrb ben de yeni katıldım..Geçmiş olsun 1 ayı yeni geçti benim de kürtaj olalı..
teşekkür ederim inş bakalım..2 ay sonra başlamayı düşünüyorum denemelere..Hepinizde olduğu gibi benim içimde de korku var..canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
teşekkür ederim inş bakalım..2 ay sonra başlamayı düşünüyorum denemelere..Hepinizde olduğu gibi benim içimde de korku var..
maşşalah ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş..3 ay korun dedi doktor hatta 6 ay dedi de ben o kadar bekleyemem..canım korkma Allah'ın izniyle sağ salim gelecek bebeğin. Benim bebeğim bana sürpriz yaptı mesela hiç ummadıgım anda kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım. Bu ay forum çok bereketli maşallahhh
canım bana da oyle soyledı 3 ay korun dıye bende korundum ama evdeki hesap çarsıya uyuyor nasip işte.maşşalah ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş..3 ay korun dedi doktor hatta 6 ay dedi de ben o kadar bekleyemem..
tabi öyle ne kadarlık hamilesin sen ?canım bana da oyle soyledı 3 ay korun dıye bende korundum ama evdeki hesap çarsıya uyuyor nasip işte.
yaklasık 6 haftalık canımtabi öyle ne kadarlık hamilesin sen ?
anladım cnm..İnşallah ayların geçtiğini de görürsün :) darısı başıma tüm isteyenlere versin Rabbim sağlıklı hayırlı bebişler..yaklasık 6 haftalık canım
Kizlar Günaydın .. ben doktora görünmedüğüm için gittim kendime folidoce aldim ilkindede bana onu vermisti
bende onceden folic 1 plus kullanıyordum . birde folic plus vardı ama sanır onun adını değiştirip folic trio yapmışlar. Randevu aldın mı canım sen ben cumartesi gidecem ve sadecece keseyi görecez büyük ihtimal çok heyecanlıyım
Yok canım ya daha almadım ben biraz daha beklicem samirim eşim zaten il dışında ben sadece pazar günü sabahi bi daha beta yaptırdım 820 ye çıkmisti o kadar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canim sen böyle deyince ben bile heyecanlandim
nasıl bekliceksin o kadar ben dayanamazdım. ya ben zaten gebe kalmadan once almıstım doktorumdan randevuyu kontrole gidecektim ama bebişe kısmetmiş . inşallah bir sıkıntı olmaz şimdi düşünüyorum acaba kese görüncek mi ? kesenin içinde bebek olcak mı valla psikopata bağladım ne zormuş önceden bebeğini kaybetmesi bir annenin korku peşini bırakmıyor
Aynen öyle bende bunları düşünmek istemiyorum ama elde değil artık şunu diyorum eğer benim hakkımizda hayırlısı ve sağlıklıysa Rabbim tez zamanda kucağımiza almayi nasip eder herkes için dileğim bu
Hanımlar bende kimyasal gebelik yaşadım, korkuyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?