Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

ben mesela şu pahalı olan folicpluss kullanıyorum cnm kalsiyum demir ve b12 var içinde günde bir tane içiorum önceden hazırlık olsun die drvermişti sende ihmal etmeden en iyisinden bir tane al günde 1 tane iç dr sana sonra tahlilere göre dozajını söler vitamin sonuçta zararı olmazzz vee bu arada dün ben adet oldum düşün söktürücüye gerek kalmadan şükürler olsun sogan kürüm bitti 2. günü adet oldum içim temizlenio gibi hissediyorum :) 12 de de dr gitcem bakalım tedaviye start vercez ALLAHın izniyle bakalım ilkkez klomen kullanıcam bakalım nolcak

canı hadi baalım hayırlı haberlerle gel ve bu ay müjdeli haberi senden de alalım.
doktorumu aradım bana folic trio kullanmamı söyledi folic plus isim değiştirmiş sanırım folic trio olmuş

canı hadi baalım hayırlı haberlerle gel ve bu ay müjdeli haberi senden de alalım.
doktorumu aradım bana folic trio kullanmamı söyledi folic plus isim değiştirmiş sanırım folic trio olmuş
hadi yaaa iyi oluş heen içç bebişe vitamin lazımm inşallah bitanem çok istiyorummm Allahın izniyle inşallahh annişş olurummm bu ay tutar inşallahhhh bildiğim bütün kürleri besinli yemekleri yiycemmm

hadi yaaa iyi oluş heen içç bebişe vitamin lazımm inşallah bitanem çok istiyorummm Allahın izniyle inşallahh annişş olurummm bu ay tutar inşallahhhh bildiğim bütün kürleri besinli yemekleri yiycemmm

tutar canım sen stres yapma yeterki illa bu ay olcak diye şartlama kendini otekı ayda olsun . valla ben mıde bulantılarım baslamadan ne yersem kardır dıye dusunuyorum çünkü sonrasında birşey yiyemiyorum malesef

tutar canım sen stres yapma yeterki illa bu ay olcak diye şartlama kendini otekı ayda olsun . valla ben mıde bulantılarım baslamadan ne yersem kardır dıye dusunuyorum çünkü sonrasında birşey yiyemiyorum malesef
inşallahh bu bebiş üzmez annesini ayy benim ilk gebelik çok güzeldi kısa sürdü ama hiç bulantı yasamadım sayılır sadece yorgunluk veee uyku çoktu bende bulantı bi tek sulu yemek yiyemiyodum tek sorun oyduu inşallah sende bulantı çekmezsin kuzucummm

ahhhh ahhh keşke canım benim ben peynir ekmek ve domates yiyebiliyordum ilk baslarda bıde sebze yemeklerı eti görmek dahi istemiyordm yiyemiyordum zaten sonra domatestende tiksindim. meyveler olmasa ne yapardım bılmiyorum açıkcası uyanık kaldıgım heran mide bulantısı vardı .

inşallah bu sefer daha rahat olur

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

"kusummelek, post: 38319452, member: 644093"]mrb ben de yeni katıldım..Geçmiş olsun 1 ayı yeni geçti benim de kürtaj olalı..[/QUOTE]

Gecmis olsun sanada yakin zamanda kavusursun ins bebegibe

Kizlarr merhaba bisey sorucam. 16 aralik regl günüm fakat 14 aralik yani dun aksam saat 9:30 gibi pembe 1 damla kanama oldu ve daha devami gelmedi bu yerlesme kanamasimidir acaba ?

Kizlarr merhaba bisey sorucam. 16 aralik regl günüm fakat 14 aralik yani dun aksam saat 9:30 gibi pembe 1 damla kanama oldu ve daha devami gelmedi bu yerlesme kanamasimidir acaba ?

belki olabilir canım bilemiyorum be hiç yaşamadım yerleşme kanaması. birkaç gün daha bekle test yap istersen yada idrar testi yapabilirsin istersen

ayyy kıyamam ben sanaa kuzucum :) ben dr geldim klomene başladık hadi bakalım

belki olabilir canım bilemiyorum be hiç yaşamadım yerleşme kanaması. birkaç gün daha bekle test yap istersen yada idrar testi yapabilirsin istersen

TE="gulnurrr, post: 38322522, member: 605210"]belki olabilir canım bilemiyorum be hiç yaşamadım yerleşme kanaması. birkaç gün daha bekle test yap istersen yada idrar testi yapabilirsin istersen[/QUOTE]

Bende oyle yapmayi dusunuyordum canim hayirlisi artik

Ben geldim kızlar ozlediniz beni demi itiraf edin 2 gundur uzak kaldim aklim hep burdaydi valla haber varmi diye :) Gulnur naptin canim iyimisin...?

Ben geldim kızlar ozlediniz beni demi itiraf edin 2 gundur uzak kaldim aklim hep burdaydi valla haber varmi diye :) Gulnur naptin canim iyimisin...?

canım bende faceden yazacaktım sana

iyiyim sanırım kasıklarım ağrıyo bugün biraz. bıde doktorumu aradım folic asite baslıcam bugun onun dışında bısey yok.
sen napıyon nasılsın

benn adettt oldumm dr olamazsın söktürücüsüz demesine rağğmenn klomene başlıyoru çarşamba günü sabah aksam haftayada tekrar kontrole çağırdı bana duaa edin lütfennn meleği gelsinn artıkkk

bebeğimmmm içini ferah tut i,nşallah gelecek bebeğin göbüşler böyle olcak hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…