Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

canım bende faceden yazacaktım sana

iyiyim sanırım kasıklarım ağrıyo bugün biraz. bıde doktorumu aradım folic asite baslıcam bugun onun dışında bısey yok.
sen napıyon nasılsın
Anladim canim uyi yapmissin baslaman lazimdi zaten bebise iyi bak annesii :) Napym canim bende kuzenlerim vardi nisan vardi giremedim izinliydim buqunde evle falan uqrastim iste..

Dualarimiz seninle insallah gelicek bebislerimz canin asma suratini bende aqlarim ya zaten dolup dolup tasiyom

Nebiliyim ya bole bi sıkınti var ustumde daraliorum bilmiorum ki canim...

Kizlarr merhaba bisey sorucam. 16 aralik regl günüm fakat 14 aralik yani dun aksam saat 9:30 gibi pembe 1 damla kanama oldu ve daha devami gelmedi bu yerlesme kanamasimidir acaba ?
aynısı banada oldu canım... 4 gündür bekliyorum ama bişey yok...bendede geçen cuma günü sadece bir damla kadar geldi. adet oldum yada olucam diye düşündüm ama hala bişey yok...hamile olduğumu sanmıyorum çünkü hiç kasık ağrım yok...göğüs ağrım yok... önceki gebeliğimde olan hiçbir belirti yok yani... ama yinede ister istemez umutlanıyorum... ver ALLAH 'ım veeeeeeeeeeeeeer... hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebekler ver bize

Test yapsana ins pozitif sonuc aliriz :)

kız blummmm nerelerdesin sen sesin çıkmıyor?
Selam canlar :) haftasonu izmire kv ye gittik bugun de misafir gelecek diye temizlik hazırlık falan öyle gecirdim günümü nete cok azcık girdim bişey bakamadan cıktım sen napıyosun bebişin nasıl canım evrem_evrem11 inde sesi soluğu cıkmıyo

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…