- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.401
inşallah canımm inşallahhhbebeğimmmm içini ferah tut i,nşallah gelecek bebeğingöbüşler böyle olcak hepimizin
Anladim canim uyi yapmissin baslaman lazimdi zaten bebise iyi bak annesii :) Napym canim bende kuzenlerim vardi nisan vardi giremedim izinliydim buqunde evle falan uqrastim iste..canım bende faceden yazacaktım sana
iyiyim sanırım kasıklarım ağrıyo bugün biraz. bıde doktorumu aradım folic asite baslıcam bugun onun dışında bısey yok.
sen napıyon nasılsın
Dualarimiz seninle insallah gelicek bebislerimz canin asma suratini bende aqlarim ya zaten dolup dolup tasiyombenn adettt oldumm dr olamazsın söktürücüsüz demesine rağğmenn klomene başlıyoru çarşamba günü sabah aksam haftayada tekrar kontrole çağırdı bana duaa edin lütfennn meleği gelsinn artıkkk
sen nie dolup dolup taşıyorsun ne olduDualarimiz seninle insallah gelicek bebislerimz canin asma suratini bende aqlarim ya zaten dolup dolup tasiyom
Nebiliyim ya bole bi sıkınti var ustumde daraliorum bilmiorum ki canim...
senin gun yaklasti dimi insallah iyi sonuc alda banada moral ol kuzumDualarimiz seninle insallah gelicek bebislerimz canin asma suratini bende aqlarim ya zaten dolup dolup tasiyom
Okuyorum canim durmadan okuyorum..içini ferah tut ve ayetel kürsi oku canımcım:)
Cokta yaklasti denemez canim 12 gun falan var daha insallah ole olur insallah hepimiz guzel haberler aliriz...senin gun yaklasti dimi insallah iyi sonuc alda banada moral ol kuzum
kızlar doktorumu aradım az önce folik asit kullanımı ile ilgili bana folic trio kullanmamı söyledi daha öncesinde folic 1 plus vermişti bunu kullanan varmı?
aynısı banada oldu canım... 4 gündür bekliyorum ama bişey yok...bendede geçen cuma günü sadece bir damla kadar geldi. adet oldum yada olucam diye düşündüm ama hala bişey yok...hamile olduğumu sanmıyorum çünkü hiç kasık ağrım yok...göğüs ağrım yok... önceki gebeliğimde olan hiçbir belirti yok yani... ama yinede ister istemez umutlanıyorum... ver ALLAH 'ım veeeeeeeeeeeeeer... hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebekler ver bizeKizlarr merhaba bisey sorucam. 16 aralik regl günüm fakat 14 aralik yani dun aksam saat 9:30 gibi pembe 1 damla kanama oldu ve daha devami gelmedi bu yerlesme kanamasimidir acaba ?
Test yapsana ins pozitif sonuc aliriz :)aynısı banada oldu canım... 4 gündür bekliyorum ama bişey yok...bendede geçen cuma günü sadece bir damla kadar geldi. adet oldum yada olucam diye düşündüm ama hala bişey yok...hamile olduğumu sanmıyorum çünkü hiç kasık ağrım yok...göğüs ağrım yok... önceki gebeliğimde olan hiçbir belirti yok yani... ama yinede ister istemez umutlanıyorum... ver ALLAH 'ım veeeeeeeeeeeeeer... hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebekler ver bize
Selam canlar :) haftasonu izmire kv ye gittik bugun de misafir gelecek diye temizlik hazırlık falan öyle gecirdim günümü nete cok azcık girdim bişey bakamadan cıktım sen napıyosun bebişin nasıl canımkızblummmm nerelerdesin sen sesin çıkmıyor?
çoookkk cicilerrr eheheh :)Korhan mete teyzesine 40gezmesine gelcekmişşşşşşş:) teyzesi yumurtalarını hazırlamaz mı hiç :)
Canım sen adet oldunmu 8 aralıkta ?Korhan mete teyzesine 40gezmesine gelcekmişşşşşşş:) teyzesi yumurtalarını hazırlamaz mı hiç :)
Canım naptın varmı belirti falan nasılsın... Günlerimiz aynı ya merak ettim?Kizlarrrrr ben de geldm iki gündür giremiyordumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?