- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Amiin canm darisi basimiza artik:)senn kurtaj mi olmustu nekadr beklemis oldun bebis icinAllah razı olsun tatlım Rabbim herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin cumlemize Cuma hürmetine
Bugunu bekledim canim tam 19 uydu ama benim hep once gelirdi normalde 32. Gunum bugun kurtajdan once 28 gunde bir olurdum haftasonu da gelmezse pazartesi giderim canim hem kontrole de gitmek istiyodum hepsine baktiririm die dusunuyorum haftasonu bi gecsin de sence nedendir ya cok uzgunum bir problem yoktur insallah?Kbrr canm hastaneye mi gitsen??bosuna beklemesen belki ilacla gelir bi kontrole gitsen
Canm ya ben daha cok oldu zannediodum.yok kalbini ferah tut.ben 28gunde bir olurdum kurtajdan sonra ilk adetim 41.gun oldu ilacla.yani normaldir stres yapmaBugunu bekledim canim tam 19 uydu ama benim hep once gelirdi normalde 32. Gunum bugun kurtajdan once 28 gunde bir olurdum haftasonu da gelmezse pazartesi giderim canim hem kontrole de gitmek istiyodum hepsine baktiririm die dusunuyorum haftasonu bi gecsin de sence nedendir ya cok uzgunum bir problem yoktur insallah?
Ama benim 2. Adetim ilki 30 gunde gelmisti bu sefer nie boyle oldu ki ondan telas yaptim bide bekliyorum ya o yuzden mi ki diyorum cok taktim ya elimde diil hic boyle bisey olmamisti ya simdiye kadar en son adetim gec geldiginde hamileydim hic sasmazdi benim o yuzden tedirginimCanm ya ben daha cok oldu zannediodum.yok kalbini ferah tut.ben 28gunde bir olurdum kurtajdan sonra ilk adetim 41.gun oldu ilacla.yani normaldir stres yapma
Stres yapma sonucta operasyon gecirildi.rahat ol bi sorun yoktur ilki olduysa bu da olacak sknti yapma paztsi bekle ozaman git zaten sorun yoksa rahimde kan tahlili istiyor hcg icin bebis yoksa ilac veriyor..kafani dagit esinle film izle komedi olsun gul eglen haftasonuda gez dolas keyfine bak:)Ama benim 2. Adetim ilki 30 gunde gelmisti bu sefer nie boyle oldu ki ondan telas yaptim bide bekliyorum ya o yuzden mi ki diyorum cok taktim ya elimde diil hic boyle bisey olmamisti ya simdiye kadar en son adetim gec geldiginde hamileydim hic sasmazdi benim o yuzden tedirginim
Yoktur canimm hic denemedik cunku ama bilemem oyle yapicam artik dedigin gibi ilki geldiyse bu nie gelmesin amaaan napiyim cani ne zaman isterse o zaman gelsin bakalim haftaya ne olucak senin nasil gidiyor?Stres yapma sonucta operasyon gecirildi.rahat ol bi sorun yoktur ilki olduysa bu da olacak sknti yapma paztsi bekle ozaman git zaten sorun yoksa rahimde kan tahlili istiyor hcg icin bebis yoksa ilac veriyor..kafani dagit esinle film izle komedi olsun gul eglen haftasonuda gez dolas keyfine bak:)
Bebis yok bol bol idrar yolu enfeksiyonu varBynjkrs nasilsiin :)ne durumdasinn bebis var mi:)
canım ben sanmıyorum bir problem olduğunu.1.yi normal olduğuna göre bu da gelecektir.Birkaç gün oynaması normal bence.Boşu boşuna strese sokma kendiniBugunu bekledim canim tam 19 uydu ama benim hep once gelirdi normalde 32. Gunum bugun kurtajdan once 28 gunde bir olurdum haftasonu da gelmezse pazartesi giderim canim hem kontrole de gitmek istiyodum hepsine baktiririm die dusunuyorum haftasonu bi gecsin de sence nedendir ya cok uzgunum bir problem yoktur insallah?
Gecmiis olsuun..Bebis yok bol bol idrar yolu enfeksiyonu varsiz ne durumdasiniz?
kızlar bişey sormak istiyorum aranızda yasayanlar varsa yazabilir mi? ben tam 40 gün önce kürtaj oldum ve 25 gün sonra da adet oldum sanıyorum.. 8 gün sürdü ve bitti.. bugun 15. gün ve yeniden kanama gelmeye basladı korunmadan birlikte oluyoduk eşimle acaba yerleşmemi dedim ama ona da erkenmiş daha neden olabilir yoksa ben daha yeni mi adet oluyorum[/QU
Gecmis olsun.kontrole bi gidin isyerseniz.cunku 25.gunde adet olanlarda varmis siz kisa surede tekrar olmusunuz.
Cok gecmis olsun.duzene girecek bundan sonra.kurtajdan sonra kafa karisiyor kirmizilarin npsam diye:)stres yapma yetergittim c
gittim canm sorun yok olabilir dedi asıl adetin budur dedi..
sağol canm :)Cok gecmis olsun.duzene girecek bundan sonra.kurtajdan sonra kafa karisiyor kirmizilarin npsam diye:)stres yapma yeter
Canmm sevindim.bu surecte sanki esle birlikte olmak moral veriyor gibi.yoksa eksiklik hissedior gibi olmustum.adet bitince daha mutlu olup moral oluyordu..hayirlisi insallah hayirli haberleri alalim hep beraber:)
Blumum nasilsin kuzum ne durumdasin
Cok sukur canm .bende artik bat i bekliyorum 1hafta var.rabbim hayirlisini versin insallah.koydede degisiklk olmustur ne guzel nette yokmus kafa dagitmsndrcanım iyiyim ben cok şükür 1 haftadır köydeydık net yok orada giremedım.sen nasılsın kuzum?eşimle olmak en iyi ilaç sanki :) senden bi güzel haber gelse cokcok sevınıcem :)
Tsk ederim.. insallah birdahaki ay bebek haberini alirizGecmiis olsuun..bende adet gunumu bekliyorum artik nasip
Cok sukur canm .bende artik bat i bekliyorum 1hafta var.rabbim hayirlisini versin insallah.koydede degisiklk olmustur ne guzel nette yokmus kafa dagitmsndr
Amiin canm darisi basimiza artik:)senn kurtaj mi olmustu nekadr beklemis oldun bebis icin
Coraspirin ne ise yariyor canm.ben folik asit kullaniyorumaz kalmıs canım gerı sayım baslasın :):) inşallah bebişin senınledır sen corasprın falan kulllanıyormusun? ben baslıycam folık
asıtte içmeye devam edıcem dr öyle dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?