Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

iyiyiz canım benim çok şükür
Korhan mete teyzesine 40gezmesine gelcekmişşşşşşş:) teyzesi yumurtalarını hazırlamaz mı hiç :)

aaaaaaaaaa çok tatlı olmuşlar eline sağlık

Günaydın kızlar

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr

Merhaba kızlar benim geçen ay batim 14 kasımda olmadım 16 kasımda kanda baktığım kan değeri 26 idi çok sevindim sonra 18 kasımda kanamam başladı doktora gittik tekrar kan Baktı ve değeri 15 düşmüştü doktor adetin le atılacak düşük yapıyorsun dedi daha sonra 22 kasımda kontrole gittik sorun yok temiz dedi rahim şimdi ben 18 kasımda sayıyorum günümü çünkü kanamam o gün başladı bugün 29.gunum hala gelen yok normalde adet dongum 26 günde bir olur bu y korunmadikda sizce hamile olabilirmiyim yada dongum mu şaştı acaba dusukten sonra test yapmadım cesaretim yok

Canım geçmiş olsun bizde yasadık senin yasadıklarını ben normal zamanımda oldum düşükten sonra ama herkezde aynı olmuo 50 güne kadar olmayanlarda var hemen kaptırma kendını bekle biraz ama hamilede olabılırsın istersen yap testini ama dediqim gibi adet geç gelıyo düşükten sonra...

Sağol cnm yani ben kürtaj olmadım düşük kendiliğinden oldu ve değer çok yeniydi 26 idi acaba duzenimi bozmuş olabilir mi yani ondan emin olmadığım için bekliyorum yoksa çoktan test yapmistim yarında olmasam test yapicam negatifse doktora giderim artik

Kızlar ben bugun sağlık ocağına gittim hamileliği bildirmek için gitmisken beta için kan verdim en son pazar yaptirmistim bakalım ne cikacak sizde ne var ne yok

Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir...

Geçmiş olsun canım içini ferah tut yakında güzel haberler alacaksın. adet gecikmen normal biraz daha bekle derim ben ama yinede sen bilirsin. Mucizelere inanırım çünkü minik mucizem göbüşümün içinde

Kızlar ben bugun sağlık ocağına gittim hamileliği bildirmek için gitmisken beta için kan verdim en son pazar yaptirmistim bakalım ne cikacak sizde ne var ne yok
bende dün gitmiştim tekrar ölçtürmek ıcın ama doktorlar sekiz buçuktan once gelmiyormuş onun ıcın baktıramadım malesef. iyilik sağlık canım ne olsun

Ay inş cnm evet okudum senin yazdıklarını gerçekten mucize Allah im sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…