Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

O kadar güzel yazmışsın ki bir an içim feraahladi yazını okuyunca inş banada mucize olur dongum genelinde sasmaz yani ama yinede beklicem sen hamilesin icine ne dogdu cnm

evet canım cumartesı gıdecem doktora ama zaman gecmıyor sankı zaten sadece keseyi görebilcem ben sanırım bir hafta sonra tekrar çağırır doktor kalp atışları ıcın dıye bekliyorum

Ayy evettttt inşallah güzel haberler duyacagiz hersey yolunda gitsinde 1 hafta bekleyelim sorun değil valla

O kadar güzel yazmışsın ki bir an içim feraahladi yazını okuyunca inş banada mucize olur dongum genelinde sasmaz yani ama yinede beklicem sen hamilesin icine ne dogdu cnm

bilemiyorum ki canım benim. ilk hamileliğimdede bu hamileliğimdede ilk kirpiklerimden anladım. şöyleki kirpiklerim daha yoğun ve yapışık gibi oldular ilkinde dedim koca karı inanışları bunlar yok canım artık daha neler.

ikincisinde adetim geçti hiç belirtim yok ama kirpiklerim yine aynı birleşik dedim ne oluyor ve ben 4 kez idrar testi yaptım en sonuncuda cok silik çıktı geç döllenme oldu sanırım.
Rabbim ne veriyorsa hayırlısını versin banada sizede herkese de

Ayy evettttt inşallah güzel haberler duyacagiz hersey yolunda gitsinde 1 hafta bekleyelim sorun değil valla

Aynen öyle canım folik asit kullanmaya başlamıştın demi sen bugün aile hekiminede sorsaydın bi folik asıtı

:) ben anca girebildim kahvaltı kocayı yolla temizlik derken anca girebildim canım kendime meşkale bulmaya çalışıyorum acaba ne bulsam neyle oyalansam diyeee
Doğru söyluosun canım zaman geçmek bilmio demi insan ne yapcaqını şaşırıyor

evett çünkü düşün düşün beynim kazan olduuu içim aşırı sıkılıyo yaa tuhafım hiçbişiyden zevk almıyorum
O Banada oluyo bıkac gündür bı tuhafım eşiminde dıkkatıni çekiyo soruyo yok bişey dıorum çünkü sebebini bende bilmiyorum tuhaf

O Banada oluyo bıkac gündür bı tuhafım eşiminde dıkkatıni çekiyo soruyo yok bişey dıorum çünkü sebebini bende bilmiyorum tuhaf
evett aynen dün yani elimde diil bilmiyorum sadece mutsuzum o belli kendi kabuguma çekildim susuyorum konumuyorum içimden bişi gelmiyooo Allahım yardım etsin bizeeee

evett aynen dün yani elimde diil bilmiyorum sadece mutsuzum o belli kendi kabuguma çekildim susuyorum konumuyorum içimden bişi gelmiyooo Allahım yardım etsin bizeeee
Yinede kendimizi fazla kaptırmamamız lazım böle ruh halimizide bozuyoruz oda bize hiç iyi gelmez...

evett kafamı nasıl dağıtacağımı bilmiyorum hemde hiçç toparlanmalıyım sadece
bende ayni sizin gibiyim ne yapacagimi sasirdim hic biryere gitmek istrmiyorum kimseyle gorusmekde istemiyorum bunalim geciriyorum resmen. burasida olmasa hepten yanlizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…