- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.441
evet canım cumartesı gıdecem doktora ama zaman gecmıyor sankı zaten sadece keseyi görebilcem ben sanırım bir hafta sonra tekrar çağırır doktor kalp atışları ıcın dıye bekliyorumYukselmistir canım zaten sen cumartesi gidiyordun demi doktora
Geçmiş olsun canım içini ferah tut yakında güzel haberler alacaksın. adet gecikmen normal biraz daha bek le derim ben ama yinede sen bilirsin. Mucizelere inanırım çünkü minik mucizem göbüşümün içinde
evet canım cumartesı gıdecem doktora ama zaman gecmıyor sankı zaten sadece keseyi görebilcem ben sanırım bir hafta sonra tekrar çağırır doktor kalp atışları ıcın dıye bekliyorum
Aynen Akşam bıde onu okuycam canım duymuştum zaten...Dualarim burda bebis isteyen herkesle.. Meryem suresini okusana canım. . Inaniyorum bebislerimiz gelecek hepimizin
Aynen Akşam bıde onu okuycam canım duymuştum zaten...
O kadar güzel yazmışsın ki bir an içim feraahladi yazını okuyunca inş banada mucize olur dongum genelinde sasmaz yani ama yinede beklicem sen hamilesin icine ne dogdu cnm
Ayy evettttt inşallah güzel haberler duyacagiz hersey yolunda gitsinde 1 hafta bekleyelim sorun değil valla
Aynen öyle canım folik asit kullanmaya başlamıştın demi sen bugün aile hekiminede sorsaydın bi folik asıtı
5 gündür kullanıyorum canım benim ilkinde folidoce vermisti gene ondan aldım
Aynen canım şafak 11 bakalım teskere alabilcezmiInşallah bakalım o zaman şafak 11 diyelim :)
günaydınnnn ....Günaydın kızlar
:) ben anca girebildim kahvaltı kocayı yolla temizlik derken anca girebildim canım kendime meşkale bulmaya çalışıyorum acaba ne bulsam neyle oyalansam diyeeeKız akşam oldu akşam :)
Doğru söyluosun canım zaman geçmek bilmio demi insan ne yapcaqını şaşırıyor:) ben anca girebildim kahvaltı kocayı yolla temizlik derken anca girebildim canım kendime meşkale bulmaya çalışıyorum acaba ne bulsam neyle oyalansam diyeee
evett çünkü düşün düşün beynim kazan olduuuDoğru söyluosun canım zaman geçmek bilmio demi insan ne yapcaqını şaşırıyor
O Banada oluyo bıkac gündür bı tuhafım eşiminde dıkkatıni çekiyo soruyo yok bişey dıorum çünkü sebebini bende bilmiyorum tuhafevett çünkü düşün düşün beynim kazan olduuuiçim aşırı sıkılıyo yaa tuhafım hiçbişiyden zevk almıyorum
evett aynen dün yani elimde diil bilmiyorum sadece mutsuzum o belli kendi kabuguma çekildim susuyorum konumuyorum içimden bişi gelmiyooo Allahım yardım etsin bizeeeeO Banada oluyo bıkac gündür bı tuhafım eşiminde dıkkatıni çekiyo soruyo yok bişey dıorum çünkü sebebini bende bilmiyorum tuhaf
Yinede kendimizi fazla kaptırmamamız lazım böle ruh halimizide bozuyoruz oda bize hiç iyi gelmez...evett aynen dün yani elimde diil bilmiyorum sadece mutsuzum o belli kendi kabuguma çekildim susuyorum konumuyorum içimden bişi gelmiyooo Allahım yardım etsin bizeeee
evett kafamı nasıl dağıtacağımı bilmiyorum hemde hiçç toparlanmalıyım sadeceYinede kendimizi fazla kaptırmamamız lazım böle ruh halimizide bozuyoruz oda bize hiç iyi gelmez...
bende ayni sizin gibiyim ne yapacagimi sasirdim hic biryere gitmek istrmiyorum kimseyle gorusmekde istemiyorum bunalim geciriyorum resmen. burasida olmasa hepten yanlizimevett kafamı nasıl dağıtacağımı bilmiyorum hemde hiçç toparlanmalıyım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?