Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

bende ayni sizin gibiyim ne yapacagimi sasirdim hic biryere gitmek istrmiyorum kimseyle gorusmekde istemiyorum bunalim geciriyorum resmen. burasida olmasa hepten yanlizim
bendee aynenn dışarı çıkmak dahii ciddi anlamda istemiyorum kuaföre gitmeye dahi üşeniyorumm çok tuhaf ama eşimin ailesiyle anlaşamıyorum yani eşimi yönlendirmeleri herşeye karışmaları beni boğuyo ara ara aklıma geliyo ve canım sıkılıyooo eşime kızıyorumm çookk hemdeee çook çok gerginim ve bu hafta sonu onları ziyarete gitmek durumundayız ve işkence gibi geliyo

O Banada oluyo bıkac gündür bı tuhafım eşiminde dıkkatıni çekiyo soruyo yok bişey dıorum çünkü sebebini bende bilmiyorum tuhaf

evett aynen dün yani elimde diil bilmiyorum sadece mutsuzum o belli kendi kabuguma çekildim susuyorum konumuyorum içimden bişi gelmiyooo Allahım yardım etsin bizeeee

bende ayni sizin gibiyim ne yapacagimi sasirdim hic biryere gitmek istrmiyorum kimseyle gorusmekde istemiyorum bunalim geciriyorum resmen. burasida olmasa hepten yanlizim

Aaaaaaa kızıyorum ama kendinize gelin durduğunuz yerde kendinizi doldurmayın biraz rahat olun dışarı çıkın bi gezin ne bilim saçınızı boyatın kestirin gidin kendinize bir toka alın mutlu olun.

Kabuğa çekilmek yok, sebepsiz sıkıntılar yok kendinizi bunlatmayın yalandan yere

senin derdin şimdi anlaşıldı
ya canım umursama kimse güllük gülistanlık değil. zaten bu olay çok eski tarihlerden beri olan bişey. Takmamayı öğren bir şey mi diyorlar umursama cevap verme eşinle bu yüzden kavga etme. Sen bide adetlisin bu gerginliğin ondan

Evet belkide adet olduğum için böyledir haklısın taktıkça akıyorum belkide çok ince düşünüyorum yapılanı unutamıyorum ondan hepp offf bana dua et canım benimm duaa ettt
güzelll anniiişşş

ben esimin ailesiyle anlasiyorum ama dedigin gibi esimi devamli yonlendiriyorlar onlar ne derse yapar herzaman kardesleri ailesi benden once geliyor. onlarda hep ben yokmusum gibi ogullariyla ilgileniyorlar buda benim canimi cok skiyor herseyi kafama takiyorum hamileliklerimde bu yuzden hic iyi gecmiyor. yapmayim takmayim diyorum ama elimde degil. bizde sanirim bugun gidecegiz birazdan esim arar soyler annemler aradi bugun oraya gidelim diye.

Benim kaynanamlarda bize hiçbişey yapmadılar evimde 1 tane tabakları yok onlara ait biz eşimle kendimiz yaptık düqünümüzü üstümde hakları hiç yok beimde aklıma qelıo gitmek ıstemıorum ama Allahtan anlaşamama durumu yok ben napıorum takmıorum onalrı hıı olur dıorum geçiyorum boşuna ne kendını üz ne eşinle onlar yüzünden tartış hiç üzme kendini sen yoluna bak...

Hele o annem arada akşam yemeqe oraya gidelim lafı beni deli ediyo ya...

Canımcım normal bu sadece sen değilsin unutmayan hiçbir gelin ve kaynana unutmaz

Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama zamanla takmamyı öğreneceksin. Dualarım seninle ve tüm bu dertten muzdarip olanlar için gelsin

benimkilerde hic birsey yapmadilar dedigin gibi bir tane tabaklari yok benim evimde. herseyi kendimiz yaptik hic bir eksigimde yok cok sukur. kendi annem babam cok destekler bana. ne eksigim olursa onlar alirlar saolsunlar

aynennn ayneeenn sen beni durumumu aynenn anlattın aynısıı aynısı yaa biz şehir dışındayız mecbur haftasonu onlarla kalmak zorunda kalıyoru ev ortamları çok kötü sürekli hır gür kp eser gürlerrr ev curcunaa Allahım yardım et diyorum aynen benimde ilk hamileliğim hepp stresle geçti kavgayla sürekli bi huzur vermedilerrr

benimkilerde hic birsey yapmadilar dedigin gibi bir tane tabaklari yok benim evimde. herseyi kendimiz yaptik hic bir eksigimde yok cok sukur. kendi annem babam cok destekler bana. ne eksigim olursa onlar alirlar saolsunlar
Aynen öle ne halleri varsa görsünler...

sanırım hepiniz kaynananızla aynı şehirdesiniz en iyisi iki tarafada uzak olmak tıpkı benim gibi
Ya aslına bakarsan hani evlerine gittiqim zaman aqzımın içine bakıolar ama hani bana nişanlılık zamanlarımda falan hiç gelin olduqumu hissettirmedıler ılqılenmedıler ne eşmle ne benle bende dıorum ozamanlar nerdeydıler biz okadar sıkıntı yaşadık şimdiki sevqileride yapmacık qelıo sinir oluyorum işte napıyım :)

yaaa keşke bende sen gibi olsamm keşkeeee bizede tek bir çöp yardımlarıı olmasaydı keşkeeeeee ama yokk işte yaa o kadar egemenlik kurdularki ben aileme gitmek için bile eşim önce onların onayını alır ondan sonra bana söyler bunlar kötü şeyler en son kavgamız ben bir gece ailemde kaldım diyee keşke bi çöpleri dahi olmasaydıı keşkeeeee

Canımcım normal bu sadece sen değilsin unutmayan hiçbir gelin ve kaynana unutmaz

Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama zamanla takmamyı öğreneceksin. Dualarım seninle ve tüm bu dertten muzdarip olanlar için gelsin
14 aylık evliyim evlendiğim ilk akşamdan başladı hayal kırıklıkları eşim bana başta söleseydi böle bir aile olduğunuuu ben aşkımdan ölsemdeee evlenmezdimm şünkü eşimi sevsemde bu sorunlar onun üstüne çıkıyorrr iste istemezzz

Yok canım okadarda deil senin eşinde abartmış canım senin hiç söz hakkın yokmuymuş onunki aıleyse seninkide aile sen çokmu alttan alıosun dişini qöster bıraz canım yıpranan sen oluosun hep Nekadarlık evlisin peki?

ahhh canım ahhhhh hep oluyor böyle tatsız durumlar bende olmadı mı oldu unuttum mu yapılanları hayır unutmadım ama uzatmanın yalandan yere eşimle kavga etmenin anlamı yok bu evliliği yıpratmaktan başka işe yaramıyor çünkü. bizde eşimle yaptık düğünümüzü çok sükür herşeyde bizim emeğimiz var o yüzden şimdi diyorum iyikide ikimiz yapmışız yardımları olmamış

canım allah yardımcın olsun o da kötü ne demek yani ailene giderken izin almak

Kesinlikle çıkar doqru söyluosun canım ama zor bi durum Allah yardımcın olsun sana bole seyleri yaşatırlar sonra cocuqun düştü diye Allah korusun iki sefer düşse kendilerine bakmazlar laf ederler böle ınsanlar işte...

evet söz hakkım yokmuş demekkii bende anlıyorum artıkkk 14 aylık evliyim canımm nasıl ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…