Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Allahıma şükürki olmamış üztümüzde bişeyleri doqru soyluosun canım...

evettt bu geriyo bunaltıyoo çünkü ciddi anlamda aileme düşkünüm ve bunu oda çok iyi biliyoduuu ne sözler ne vaatler hepsi havada kaldı ve bunlar aklıma geldikçe patlıyorum ama arada geliyolar işte napimm

canım madem onlardan uzaklaşamıyorsun bu yüzden eşşinle tartışma sakın sende alttan alttan eşinin bilinç altına yerleştir bazı şeyleri ama yavaş yavaş kavga etmeden bağırmadan. zamanında bende cok yırtındım ve her seferınde eşimle tartıştık ama artık tartısmıyorum zamanla farkedıyorlar neyın ne oldugunu çünkü zaman herşeyin ilacı göreceksin

evet söz hakkım yokmuş demekkii bende anlıyorum artıkkk 14 aylık evliyim canımm nasıl ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum
Eşini karşına alıp bu durumun seni üzdüqünü yıprattıqını konustunmu canım...

evett az laf söleemediler arkamdan hepsini duydumm sustum ama eş eş olmayınca onlara laflarını yüzüne vursanda tek başına çırpınışş boşa oluyo bazen çıkıp gitmek istiyorum herşey bitsin bu şekilde devam etmez diyorummm onada ailei üzerim die cesaret edemiyorum

eşim anlamazzz ona göre onun ailesi asla onun kötülüğünü istemez mişş asla o kadar konuştum o kadar anlattımki yıprandığım fiziksel olarakta belli oluyo yıprandığımm ama eşimm geçicek düzelicekk sen üzülme diyo ve geçip gidiyoo çözüm yok

ahhhhh ahhhhhh sweet42 cim sende benım yasadıklarımı yaşamışsın bende kulaklarımla duymuştum arkamdan eşime beni kötülediklerini ama allaha şükür eşim ağızlarının payını vermişti. Herşey daha çok yeni daha yeni evli sayılırsın eşinde düzelecektir aileside çünkü zamanla birbirinizi daha iyi tanıyacaksınız ve ona göre davranacaksınız. herşey çok daha iyi olacak dua et ve fevri davranma erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyor bunu unutma

Yani ne yaparsan yap ne solersen söle sonuçta herşey yine seni yıpratıo olan sana oluyo ölede bölede eşin yanında durmuo onalra karsı ozaman sende onlara karşı iyi olma ne hak edıolarsa onu yap ınankı iyi davranıp karsılıqını qöremeyınce daha cok zoruna gidio yapma alma ilqi hiç deilse ben yapmadım onalrda yapmıo dersin zoruna gitmez...

Eşini karşına alıp bu durumun seni üzdüqünü yıprattıqını konustunmu canım...
kaçkezz konuştumm bir bilsenn kaç kezz ona göre ben duygusalım çok takıntılıyım kendim abartıyorum aileme gitmenin neyini abartıyosam artık onun benimle ilgili bahanesi çok sonra neden gülmüyosun neden mutsuzsun hayal kırıklığı atlatılmıyoo pişmanlıkk kötü bişii

artık öle yapıcamm hiçbirşekilde yanlarında 3 gelini var bir tanesi çıkar evini toplamaz temizlemez ben 2 haftada bir giderim her seferinde temizliğini yaparım ederimm ama elimden geldiğince yardımcı olurum ama artık bitti benim iyi niyet kotam eşimede ailesinede bitti hatta çocuk işinide askıya alıcam evliliğim düzelmeden yapmamalıyım

Gitme gelme konusunda aynen öle yap bırak bırazda onlar yapsın.. Ama bence çocuk olayını askıya falan alma emin ol eşinde deqişir herşeyi geç onu kucaqına alınca kulaqın tıkanır herşeye umrunda olmaz bence iyi düşün ama tabi senin kararın canım...

yok tatlı yokk eşim hamileliğimde de pek değişmemiştii çok ilgili çok çocuk isteyen bir adam diill ben ciddi ciddi bu akşam düşünücem bi çocuk yaa bi bireyy olucakk böyle bir aile içerisinde nasıl büyür onu düşünüyorum kendimi geçtimm ya eşi bizim aile olduğumuzu anlıycak yada yokk

Sende haklısın canım çok zor bi durum sen yınede eşinle bi daha konusaya çalış bu seferde cok ara verirsen sıkıntıya girerse hamile kalman Allah korusun daha çok üzülürsün...

tamam canım düşün sen hele şu adetin bir geçsin kendine gelirsin şua an hormonların başka çalışıyor. Kendini üzüp yıpratma

tamam sabredebilirsemm erteliycem ama konuşmak ve ağlamak iyi geldi teşekkür ederim kızlar beni dinlediğin ve destek olduğunuz içinn hepinizzz CanSev_Can moly rubikus
Canım benim nedemek herzaman budayız sıkma kendını anlat aclırsın atma içine sakın üzme kendını Allahıma sıqın herşey güzel olcak inşallah inan yeter

tamam sabredebilirsemm erteliycem ama konuşmak ve ağlamak iyi geldi teşekkür ederim kızlar beni dinlediğin ve destek olduğunuz içinn hepinizzz CanSev_Can moly rubikus

canım benim ne demek her ne kadar birbirimizi şahsen tanımasakta burda çoğu kişiye anlatamadığımız dertlerimizi birbirimize anlatıyoruz dert ortağı olduk .

hep hormonlardan bu gözyaşları valla ende çok ağlıyorum şu sıralar derdime ne olduysa

dogru soyluyorsun canim senin bu soylediklerin yeni evlendigim zamanlari hatirlatti. 7. seneye girecez simdi sukrediyirum ilk zamanlara bakarak. tamam hala cok duskun ailesine, unutsunda demiyorum ama artuk bi evi oldugunu anlamali. benim onlarin yuzunden 5 kere bebegim öldu hep sikinti stresten herseyi kafama takmamdan ama eskiye bakarak genede sukur beni anliyo yavas yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…