Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

işte zamanla düzeliyor herşey sadece biraz sabredip beklemek gerekiyor

senin bebişş hormonları alt üst etti ondan annelik duygsallığı çöktüü sana

isallah canlar isallah zamanla hersey duzelecek bebislerimizde olacak kocaciklarda bizi anlayacak destek olacak hepimiz burda birbirimize destek olacagiz

senin bebişş hormonları alt üst etti ondan annelik duygsallığı çöktüü sana

aynen öyle oldu. birde çok yiyorum ben ya zaten kiloluyum allahtan boyum uzun ama böyle yemeye devam edersem 30-40 kilo alırım heralde nolcemmmmm ben yaaaa

isallah canlar isallah zamanla hersey duzelecek bebislerimizde olacak kocaciklarda bizi anlayacak destek olacak hepimiz burda birbirimize destek olacagiz

evet canımcım inşallahhhhhhhhh

aynen öyle oldu. birde çok yiyorum ben ya zaten kiloluyum allahtan boyum uzun ama böyle yemeye devam edersem 30-40 kilo alırım heralde nolcemmmmm ben yaaaa

Amaan ye yaa verirsin sonra bak ne qüzel bişey iin yiyosun benim kuzenimde 30 kilo almıştı bir sene içinde incecik kaldı boşversene yemen bak canım ya

Amaan ye yaa verirsin sonra bak ne qüzel bişey iin yiyosun benim kuzenimde 30 kilo almıştı bir sene içinde incecik kaldı boşversene yemen bak canım ya

ya şuan bulantılarım yok ya yiyebiliyorum ama diğer gebeliğim gibi olursa yandım hiçbişey yiyemedim bulantıdan herşey tiksinç geliyordu yemek bile pişiremedim bu sürede

ya şuan bulantılarım yok ya yiyebiliyorum ama diğer gebeliğim gibi olursa yandım hiçbişey yiyemedim bulantıdan herşey tiksinç geliyordu yemek bile pişiremedim bu sürede
İnşallah diyeri gibi olmazda sen yine yiyebiliyoken ye canım bak kendine bak boqazına

yokk artık o kadar almazsınn düzgün yemeğini yee hafif karbonhidratı şekeri keesss bişiycik olmazdaa aman olursada olsunn gelcek kilo bebişten gelsinnn :)

Kızlar merhaba ben balçörekotutarçın kürüme devam ediyorum cuma çalışmalara başlıcaz. Doğum sigortası yaptıran var mı aranızda arkadaşlar ben yaptırıcam sanırım

kızlar nasılsınız? gecmısı okudum anca yazıyorm ah ahhhh koçişlerin ailelerinden dert yanmıssınız benımde haftasonum görumcem yüzündn kötü gectı bi ara anlatırım cok gıcık oldummmmmmm

evet canımm evet koca ailesinden bayagı çekiyorum ama artık umursamama kararı aldım görmezden gelicem onlarııı

evet canımm evet koca ailesinden bayagı çekiyorum ama artık umursamama kararı aldım görmezden gelicem onlarııı
en güzeli canım bende bastan cok yuz verdım her yere beraber gittik gezdik bu haftasonu abmlere yalnz gitmek istedım ne terbiyesızlıgım kaldı ne nezaketsizliim ama bundan sonra görur nezaketi

en güzeli canım bende bastan cok yuz verdım her yere beraber gittik gezdik bu haftasonu abmlere yalnz gitmek istedım ne terbiyesızlıgım kaldı ne nezaketsizliim ama bundan sonra görur nezaketi
aptallar yaaa aynen ayneenn yüzsüzlerrr bern geri vitese taktım artık o eski samimiyeti ilgiyi zorr görürler ilşi derlersede söleyecekk çokkk sözüm varrr eşimede onlarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…