- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.501
dogru soyluyorsun canim senin bu soylediklerin yeni evlendigim zamanlari hatirlatti. 7. seneye girecez simdi sukrediyirum ilk zamanlara bakarak. tamam hala cok duskun ailesine, unutsunda demiyorum ama artuk bi evi oldugunu anlamali. benim onlarin yuzunden 5 kere bebegim öldu hep sikinti stresten herseyi kafama takmamdan ama eskiye bakarak genede sukur beni anliyo yavas yavas
Aynen öle zaman herşeyin ilacı inşallah...işte zamanla düzeliyor herşey sadece biraz sabredip beklemek gerekiyor
inaşallahh bitanemm çok saolllCanım benim nedemek herzaman budayız sıkma kendını anlat aclırsın atma içine sakın üzme kendını Allahıma sıqın herşey güzel olcak inşallah inan yeter
senin bebişş hormonları alt üst etti ondan annelik duygsallığı çöktüü sanacanım benim ne demek her ne kadar birbirimizi şahsen tanımasakta burda çoğu kişiye anlatamadığımız dertlerimizi birbirimize anlatıyoruz dert ortağı olduk .
hep hormonlardan bu gözyaşları vallaende çok ağlıyorum şu sıralar derdime ne olduysa
senin bebişş hormonları alt üst etti ondan annelik duygsallığı çöktüü sana
isallah canlar isallah zamanla hersey duzelecek bebislerimizde olacak kocaciklarda bizi anlayacak destek olacak hepimiz burda birbirimize destek olacagiz
Amaan ye yaa verirsin sonra bak ne qüzel bişey iin yiyosun benim kuzenimde 30 kilo almıştı bir sene içinde incecik kaldı boşversene yemen bak canım yaaynen öyle oldu. birde çok yiyorum ben ya zaten kiloluyum allahtan boyum uzun ama böyle yemeye devam edersem 30-40 kilo alırım heralde nolcemmmmm ben yaaaa
evet canımcım inşallahhhhhhhhh
Amaan ye yaa verirsin sonra bak ne qüzel bişey iin yiyosun benim kuzenimde 30 kilo almıştı bir sene içinde incecik kaldı boşversene yemen bak canım ya
İnşallah diyeri gibi olmazda sen yine yiyebiliyoken ye canım bak kendine bak boqazınaya şuan bulantılarım yok ya yiyebiliyorum ama diğer gebeliğim gibi olursa yandım hiçbişey yiyemedim bulantıdan herşey tiksinç geliyordu yemek bile pişiremedim bu sürede
yokk artık o kadar almazsınn düzgün yemeğini yee hafif karbonhidratı şekeri keesss bişiycik olmazdaa aman olursada olsunn gelcek kilo bebişten gelsinnn :)aynen öyle oldu. birde çok yiyorum ben ya zaten kiloluyum allahtan boyum uzun ama böyle yemeye devam edersem 30-40 kilo alırım heralde nolcemmmmm ben yaaaa
evet canımcım inşallahhhhhhhhh
İnşallah diyeri gibi olmazda sen yine yiyebiliyoken ye canım bak kendine bak boqazına
yaptım canım... sonuçlar yarın çıkacak... pek sanmıyorum çünkü kasıklarımda batma yokTest yapsana ins pozitif sonuc aliriz :)
Inşallah alacagizz bu ayyu canmmmAynen canım şafak 11 bakalım teskere alabilcezmi
İnsallah canim benim amin insallahInşallah alacagizz bu ayyu canmmm
o ne demek oluyo tam olarak canım ilkkez duyuyorum açıkçasıKızlar merhaba ben balçörekotutarçın kürüme devam ediyorum cuma çalışmalara başlıcaz. Doğum sigortası yaptıran var mı aranızda arkadaşlar ben yaptırıcam sanırım
evet canımm evet koca ailesinden bayagı çekiyorum ama artık umursamama kararı aldım görmezden gelicem onlarıııkızlar nasılsınız? gecmısı okudum anca yazıyorm ah ahhhh koçişlerin ailelerinden dert yanmıssınız benımde haftasonum görumcem yüzündn kötü gectı bi ara anlatırım cok gıcık oldummmmmmm
en güzeli canım bende bastan cok yuz verdım her yere beraber gittik gezdik bu haftasonu abmlere yalnz gitmek istedım ne terbiyesızlıgım kaldı ne nezaketsizliimevet canımm evet koca ailesinden bayagı çekiyorum ama artık umursamama kararı aldım görmezden gelicem onlarııı
aptallar yaaa aynen ayneenn yüzsüzlerrr bern geri vitese taktım artık o eski samimiyeti ilgiyi zorr görürler ilşi derlersede söleyecekk çokkk sözüm varrr eşimede onlaradaen güzeli canım bende bastan cok yuz verdım her yere beraber gittik gezdik bu haftasonu abmlere yalnz gitmek istedım ne terbiyesızlıgım kaldı ne nezaketsizliimama bundan sonra görur nezaketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?