Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

aptallar yaaa aynen ayneenn yüzsüzlerrr bern geri vitese taktım artık o eski samimiyeti ilgiyi zorr görürler ilşi derlersede söleyecekk çokkk sözüm varrr eşimede onlarada
ben ilk defa bi kon yuzunden konustum görümcemle ondan önce alttan alıyodum ama baktım benı kocama şikayet edıyor önce esımle sonra onnla konustum benden de artık ilgi alaka göremez ben kürtaj oldum gecmıs olsuna bile gelmedi bi saatlık yoldan ben sesımı bile cıkarmadım ama onun yaptıgına bak.esımlede onlar yuzundn aramı bozamam.benm görümcm ben hamile kaldıktan snra degıstı anlamadm gitti

kıskandııı kıskandııı benim görümcelerimde öle 2 eltim dışında beni kimse aramadı onların ailesinden nede geçmiş olsun nede anlayıs anca çocuk nie yapmıosunuz die laf sokarlardı ancakkk ayyy hatırladıkça çıldırıyorumm artık mesafe bende bu akşam eşimle konuştum ben bu şekilde devam ederse aile baskısına yenik düşersen ailemlede görüşürüm senin ailen yüzünden psikolojimi bozamam çocukta yapamam bu durumda yolları ayırırız dedim asla lütfen özür dilerim ben onlar adına sözler verdide bu haftasonu görücem oona görede bende yolumu çizicem bakalımm

kocanda farkında demekki hatasının inşallah yolunda gider her sey kimsenın yuvası dagılmasın cok zor.bende anlamadm gitti başlarda bana erkenden cocuk yapmayın cocuk demek elini ayagını baglamak sorumluluk demek falan diyip duruyodu kendı dogurmus 18 yasında bana gelıse cocuk yapma :) demek kıskanclık coktu içine bende böyle düşünmeye baslıcam sanırım

yazıkk yazıık görümceye yakıştıramadım elti olsa anlarım bi nebzede görümceyi anlamıyorum insan kardeşi çocuk çocuga karışsın tam aile olsun istemezmii çok ayıp

yazıkk yazıık görümceye yakıştıramadım elti olsa anlarım bi nebzede görümceyi anlamıyorum insan kardeşi çocuk çocuga karışsın tam aile olsun istemezmii çok ayıp
bende anlamadm gitti ben abımlern bebegı olsun diye dua edıyorm deliriyorum olsa diye bu davranıslardn kim olsa benm düşündügümü düşünr dimi

bende anlamadm gitti ben abımlern bebegı olsun diye dua edıyorm deliriyorum olsa diye bu davranıslardn kim olsa benm düşündügümü düşünr dimi
Ben sahsen ole dusundum kendi gelinim daha yeni evlendiler ablasi konusacagi kimse yok abla biz cocuk istiyoruz 2 aydir olmuyo bana yardimci olurmun dedi ve ben ovulasyon testini bile kendim alip goturdum yardimci oldum sukur simdi hamisss ve onlardan cok ben sevindim yaaa :) ama senin orumcek bi tuhaf

Allahım kem gözlerdn koruusn kötülükten bi fayda görmeyız bende abmn esıne tavsıye ettım ov testını yeter ki olsun cocukları hala olmak istıyorummmm :):):) ben yatıyorm canım iyi geceler

Cnm sanirim hamileyim dua et bana lutfen tutunsun melegim gecen ay kimyasal dusuk yasamistim korkuyorum hemen doktora gidicem bugun

Eklentiler

• 20141217_071638.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…