Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

ya kızlar ben bir kere yaptırdım ya beta hcg değerini acaba bi daha yaptırsam mı ? cumartesi gidecem doktora ama ne bıleyım korkuyorum ya beta hcg değeri artmıyorsa diye

ya kızlar ben bir kere yaptırdım ya beta hcg değerini acaba bi daha yaptırsam mı ? cumartesi gidecem doktora ama ne bıleyım korkuyorum ya beta hcg değeri artmıyorsa diye
Canım korkma yükselıodur inşallah iyi düşün istersen buqün yaptır cumartesi bıdaha yaptırırsın

Kizlarrr Günaydın pazar günü beta 820ydi 2 gün sonra dun sağlık ocağında bidaha beta yaptırdım 2148 olmus şükürler olsun ya

canım ben telefonla aradım yapmadıklarını söylediler beni gören kör olur zaten bu nasıl bir şanssızlık anlamadım

çok sinirliyim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nasıl yapmazlar yaaa çok saçma ben dün gittim gebelik şüphem var dedim beta yaptırmak istiyorum dakikasında yaptılar

hayır hayır hiç gerek yok bence kafanı hiçç bulandırma bebişin seninle Allahın izniyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…