- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.541
Canım korkma yükselıodur inşallah iyi düşün istersen buqün yaptır cumartesi bıdaha yaptırırsınya kızlar ben bir kere yaptırdım ya beta hcg değerini acaba bi daha yaptırsam mı ? cumartesi gidecem doktora ama ne bıleyım korkuyorum ya beta hcg değeri artmıyorsa diye
Canım korkma yükselıodur inşallah iyi düşün istersen buqün yaptır cumartesi bıdaha yaptırırsın
Canım yapılıo saqlık ocaqında dıye duydum ama ben hiç sormadımda qıtmedımde bı araştır ıstersen..Sağlık ocakları yapıyor mu bu testi aile hekimime gitsem yaparlarmı acaba
Canm sanirm sadece bir gun denk geldi o aralar yogundum ama bilmiyorum gene de bakalm off offNiye öle düşünüosun canım günler denk gelmedimi...
Anladım canım hayırlısı olsun...Canm sanirm sadece bir gun denk geldi o aralar yogundum ama bilmiyorum gene de bakalm off off
Oyle canm hayirlisi ne diyelimAnladım canım hayırlısı olsun...
Sağlık ocakları yapıyor mu bu testi aile hekimime gitsem yaparlarmı acaba
Canimmmm yapıyorlar ben dün saglik ocaginda yaptirdim
Çok sevindim canım iyi olcak herşey inşallah :)Kizlarrr Günaydın pazar günü beta 820ydi 2 gün sonra dun sağlık ocağında bidaha beta yaptırdım 2148 olmus şükürler olsun ya
Kizlarrr Günaydın pazar günü beta 820ydi 2 gün sonra dun sağlık ocağında bidaha beta yaptırdım 2148 olmus şükürler olsun ya
canım ben telefonla aradım yapmadıklarını söylediler beni gören kör olur zaten bu nasıl bir şanssızlık anlamadım
çok sinirliyim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nasıl yapmazlar yaaa çok saçma ben dün gittim gebelik şüphem var dedim beta yaptırmak istiyorum dakikasında yaptılar
aile sağlık merkezindemi yaptırdın toplum sağlığı merkezindemi canım
ayyyyyyyyyyyyy sinir oldummmmmmm ya zaten hormonlarım tavan yapmış valla gidip salacam bunların üzerineAile sağlık merkezi canim
Çok sevindim canım iyi olcak herşey inşallah :)
hayır hayır hiç gerek yok bence kafanı hiçç bulandırma bebişin seninle Allahın izniyleeeya kızlar ben bir kere yaptırdım ya beta hcg değerini acaba bi daha yaptırsam mı ? cumartesi gidecem doktora ama ne bıleyım korkuyorum ya beta hcg değeri artmıyorsa diye
ayyyyyyyyyyyyy sinir oldummmmmmm ya zaten hormonlarım tavan yapmış valla gidip salacam bunların üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?