- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.561
Hormonlar yer deqiştiriyo ben söleyim :)
hayır hayır hiç gerek yok bence kafanı hiçç bulandırma bebişin seninle Allahın izniyleee
Sen aile hekiminle görüşsene ben direk ona söyledim oda beni kana yonlendirdi
Hormonlar yer deqiştiriyo ben söleyim :)
yaa bozma sinirini sana denk gelmişş senin hormonlarr fena olduu ağlaa anneler aglamaz sonra bebişte ağlar sen bitter çikolata yeee mutluluk horonu salgılansın azcık :)ya valla ağlıcam haaa çok sinirim bozuluyo neden hep böyle b*ktan şeyler beni bulur anlamadım bahtsız bedevi gibiyim yaaaa
sabrımmı deneniyo anlamadımki kafayı yicem
Olabilir canım :) Aaaa üzme kendini stres yok bebişide üzüosun ama kızıcam haagöç mü ediyorlar ne yapıyorlar acaba
kız ben çok sevmem çikolata hele bitter hiç sevmem acı geliyor banayaa bozma sinirini sana denk gelmişş senin hormonlarr fena olduu ağlaa anneler aglamaz sonra bebişte ağlar sen bitter çikolata yeee mutluluk horonu salgılansın azcık :)
Olabilir canım :) Aaaa üzme kendini stres yok bebişide üzüosun ama kızıcam haa
İnşallah der canım güzel haberlerini beklıoruz ama kasma kendını tmmıkız ben çok sevmem çikolata hele bitter hiç sevmem acı geliyor bana
cumartesi günü gelsin doktora gideyim doktor bır sıkıntı yok hersey olması gerektiği gibi desin o zaman rahatlıcam
İnşallah der canım güzel haberlerini beklıoruz ama kasma kendını tmmı
bitter az kalorili die demiştim ne seviodan tatlı onu ye kuzummkız ben çok sevmem çikolata hele bitter hiç sevmem acı geliyor bana
cumartesi günü gelsin doktora gideyim doktor bır sıkıntı yok hersey olması gerektiği gibi desin o zaman rahatlıcam
Tmm haklısın ama aklına getirme canım güzel şeylerle ilqilentamammmmmm ama elimde olan bişey değil
bence ben yemeyim ya içimde fil var sanki sürekli yemek istiyorumbitter az kalorili die demiştim ne seviodan tatlı onu ye kuzummyeterkii keyfin yerine gelsin sinirler gitsinn
Tmm haklısın ama aklına getirme canım güzel şeylerle ilqilen
ne güsel şimdi ne yersen o kar kuzum sonra bulantıdan yiyemeyince kötü olacaksın deponu sağlam tut benceeeebence ben yemeyim ya içimde fil var sanki sürekli yemek istiyorum
valla güzel şeylere bakıyorum canım bebek odası takımlarına bakıyorum bebek arabalarına bakıyorum ne bılım ıcımden gelıyo
Aynen öle yap canım oyala kafanı :) Ye ye can boqazdan gelir :)bence ben yemeyim ya içimde fil var sanki sürekli yemek istiyorum
valla güzel şeylere bakıyorum canım bebek odası takımlarına bakıyorum bebek arabalarına bakıyorum ne bılım ıcımden gelıyo
ne güsel şimdi ne yersen o kar kuzum sonra bulantıdan yiyemeyince kötü olacaksın deponu sağlam tut benceeee
Aynen öle yap canım oyala kafanı :) Ye ye can boqazdan gelir :)
AMİNNNN :)bende öyle yapıyorum yiyorum zaten ama Allah sonumu hayır etsın
Canım aynı düzeni bende düşünmüştüm küçük odayı bebek odası yaparım yanımada hamak şeklinde yeni çıkan beşiklerden alırım demiştim.. Bence ole mantıklı pek masrafı yok 150 200 cıvarı sepet beşikler bence daha iyi olur odası hazır durur hiç bozmazsın belli bi zamandan sonra oraya alırsın...kızlar fikrinizi almak isterim. biliyorum saha cok erken bunları düşünmek için ama düşünmeden edemiyorum.
benim yatak odama yakın küçük bir odam var orayı bebek odası yapmayı planlıyorum. sadece bir beşik ve dolap alıcam anca sığar zaten. Fakat beşiği büyüyenlerden mi alsam yoksa normal beşik mi alsam bilemiyorum hangisi kullanışlı olur.
Birde en azından 4-5 aylık alana kadar yatak odamda olsun ıstıyorum onun ıcınde sepet beşikler var onlardan mı alsam yoksa hiç o kadar masraf yapmasam mı?
derdim bitmiyor benim görüyorsunuz hormonlar ahhhh hormonlar
kız ben baktım netten 400-500 tl arasında değişiyor fiyatıCanım aynı düzeni bende düşünmüştüm küçük odayı bebek odası yaparım yanımada hamak şeklinde yeni çıkan beşiklerden alırım demiştim.. Bence ole mantıklı pek masrafı yok 150 200 cıvarı sepet beşikler bence daha iyi olur odası hazır durur hiç bozmazsın belli bi zamandan sonra oraya alırsın...
Hayır ya küçük olanlara baksana canım hamak gibi böle sepet şeklindekız ben baktım netten 400-500 tl arasında değişiyor fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?