- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.581
Aynen canım bu tarz dıorum işte
Aynen canım bu tarz dıorum işte
İnsallah canım... Perişan eder o uyku adamı ya...inşallah o günleri görürümde alırım işte. çok uykum var benım yaaaaa
aynen öyle perişan haldeyim az dolaşayımda uykum açılsın bariİnsallah canım... Perişan eder o uyku adamı ya...
Aynen canımaynen öyle perişan haldeyim az dolaşayımda uykum açılsın bari
Kızlar sesiniz çıkmıyor napıosunuz...
Ya aslında biz çok konusmuyoruzda kızlar hiç konusmuyo ondan biz cok konusuomuşuz gibi oluyoben burdayım gıttım gezdim geldimzaten senle benden başka çok konuşan yok
ayyyy benimde göbeğim kaşınıyor ya bazen çok enteresanYa bide kendimi kaptırmak ıstemıyorum ama benim ilk gebeliğimdede göbeğimin belli kısımları kaşınıodu ama anlam verememiştim tabi hamile olduqumu öqrendim sonra düşükten sonra geçti 2 gündür yine başladı başka yaşayan oldumu acaba
Böyle yanlarına doqru kaşınıo ama sadece belli bı noktaayyyy benimde göbeğim kaşınıyor ya bazen çok enteresan
bekle azcik daha canım benim ama dualarım sizinle inş en kısa zamanda kavuşursun bebişineBöyle yanlarına doqru kaşınıo ama sadece belli bı nokta
Canım benim amin tüm isteyenlerle beraber inşallah 10 gün daha dayancaz güzel haberler alıcaz iinşallahbekle azcik daha canım benim ama dualarım sizinle inş en kısa zamanda kavuşursun bebişine
Canım benim amin tüm isteyenlerle beraber inşallah 10 gün daha dayancaz güzel haberler alıcaz iinşallah
ne güzel beşik bakmaya da başladınız mı :) İnş beşikle salladığın günleri de göreceksin...Çok tatlı beşikler
İşte bebişi göbüşe gelenlere beşik bakıyoruz bidebenim gibi adet günü bekleyenler var :) Senden naber varmı bebiş?ne güzel beşik bakmaya da başladınız mı :) İnş beşikle salladığın günleri de göreceksin...Çok tatlı beşikler
yok canım ya ben kürtajdan sonra ilk adetimi oldum bitmek üzere..2 ay daha beklicem sonra bakalım olur inşallah :)İşte bebişi göbüşe gelenlere beşik bakıyoruz bidebenim gibi adet günü bekleyenler var :) Senden naber varmı bebiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?