Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

evettt benide kaşınıyoduuu adetime 1 hafta felan kala başlamıştı kardeşie sölediğimde saçmalama o karın çıktıkça kaşınır dedi kapılmahemen diodu bana ama zaten zayıfım 48 kilo bişeydim yani hafifte karnım şişti gaz dandı yada bebiştendi ama kaşınıyodum uyuz gibi

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben bugun hastaneye gittim genetik testlerim vardi ama tekrarlamam gerekiyormus ama subata gun verdiler kan verdikten sonra 2 ay daha bekliyecem buda 4 ay hamile kalamicam demek ufffff.. halbuki bugun ilk adetimi oluyorum bitince hemen calismalara baslayacaktim neyse napalim gec olsunda guc olmasin bebisimiz gelsinde

ne güzel beşik bakmaya da başladınız mı :) İnş beşikle salladığın günleri de göreceksin...Çok tatlı beşikler
aman öylesine bakıyorum işte daha onlara çok var ama rabbim nasip eder inşallah almayı sa sallamayıda. darısı hepinize inşallah

kuaföre gittim saçıı boyattımm çikolata kahvesi yaptımm ohh missss :)

oooo süpersin değişiklik olmuştur sanada

Demi ya oluo kasinti ben takinti yapmiorum yani cunku ilk qebeliqimde de olmustu 10 gun var adetime insallah vardir bebis

Hayirlisi olsun kuzum qec olsun qüc olmadin insallah...

Kızlar ben bugun hassas gebelik testlerinden yaptim ikinci çizgi silik gri gibi cizgi oldugu belli ama bu nedir sizce böyle olan varmı ?

kızlar hormon testlerim gayet güzel çıktı çok şükür sadece prolaktin hormonu çok yüksek çıkmış... sonuçlara yarın bakacak doktor ama ben merak ettim... prolaktini yüksek çıkan varmı aranızda ve doktor ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…