- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.601
İnşallah hepimizin olsun..senin ne kadar oldu kürtaj mı oldun sen de ?İNŞALLAH CANIM
kuaföre gittim saçıı boyattımm çikolata kahvesi yaptımm ohh missss :)Kızlar sesiniz çıkmıyor napıosunuz...
evettt benide kaşınıyoduuu adetime 1 hafta felan kala başlamıştı kardeşie sölediğimde saçmalama o karın çıktıkça kaşınır dedi kapılmahemen diodu bana ama zaten zayıfım 48 kilo bişeydim yani hafifte karnım şişti gaz dandı yada bebiştendi ama kaşınıyodum uyuz gibiYa bide kendimi kaptırmak ıstemıyorum ama benim ilk gebeliğimdede göbeğimin belli kısımları kaşınıodu ama anlam verememiştim tabi hamile olduqumu öqrendim sonra düşükten sonra geçti 2 gündür yine başladı başka yaşayan oldumu acaba
aman öylesine bakıyorum işte daha onlara çok var ama rabbim nasip eder inşallah almayı sa sallamayıda. darısı hepinize inşallahne güzel beşik bakmaya da başladınız mı :) İnş beşikle salladığın günleri de göreceksin...Çok tatlı beşikler
kuaföre gittim saçıı boyattımm çikolata kahvesi yaptımm ohh missss :)
evet çok güzel birdeğişiklik oldu benm için :)aman öylesine bakıyorum işte daha onlara çok var ama rabbim nasip eder inşallah almayı sa sallamayıda. darısı hepinize inşallah
oooo süpersin değişiklik olmuştur sanada
valla bende saçımı kestirmiştim belimdeydi saçlarım omuzlarıma çıkardım ama hamileymişim bilmiyordumevet çok güzel birdeğişiklik oldu benm için :)
İyi yapmissin canim ohh saatler olsunkuaföre gittim saçıı boyattımm çikolata kahvesi yaptımm ohh missss :)
Demi ya oluo kasinti ben takinti yapmiorum yani cunku ilk qebeliqimde de olmustu 10 gun var adetime insallah vardir bebisevettt benide kaşınıyoduuu adetime 1 hafta felan kala başlamıştı kardeşie sölediğimde saçmalama o karın çıktıkça kaşınır dedi kapılmahemen diodu bana ama zaten zayıfım 48 kilo bişeydim yani hafifte karnım şişti gaz dandı yada bebiştendi ama kaşınıyodum uyuz gibi
Hayirlisi olsun kuzum qec olsun qüc olmadin insallah...iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben bugun hastaneye gittim genetik testlerim vardi ama tekrarlamam gerekiyormus ama subata gun verdiler kan verdikten sonra 2 ay daha bekliyecem buda 4 ay hamile kalamicam demek ufffff.. halbuki bugun ilk adetimi oluyorum bitince hemen calismalara baslayacaktim neyse napalim gec olsunda guc olmasin bebisimiz gelsinde
efendim canimm O kizlardan biri benimkizlar?
Inşallah canım ...kimsenin Kucağı boş kalmasınaman öylesine bakıyorum işte daha onlara çok var ama rabbim nasip eder inşallah almayı sa sallamayıda. darısı hepinize inşallah
oooo süpersin değişiklik olmuştur sanada
Hadi guzel haberlerle qel insallah canim :)Benim bat bugündü. Sabah test yaptım kan testine gidicem. Bi garibim yaaaa. Aptal gibiyim :) :)
Hadi guzel haberlerle qel insallah canim :)
Canım özel doğum sigortaları var çoğunun hamile kalmadan önce yaptırılma zorunluluğu bulunuyoo ne demek oluyo tam olarak canım ilkkez duyuyorum açıkçası
bebişten sonra o zaman sendende bi değişim diycem ama çokk geç öne alsakkkİyi yapmissin canim ohh saatler olsunYaa benim kociş izin vermio siyahtan baskasi yakismio dio bende istiodum kahve ama artik bebisten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?