- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Kan pihtilasmasini engelliyor die biliyorum canimm bu arada bugun adet oldum ben 34. Gunum normalde 28 gunde bir olurdum yinede doktora gitsem mi acaba kararsizim ne dersiniz?Coraspirin ne ise yariyor canm.ben folik asit kullaniyorum
Canim bende ovulasyon testi alayim en iyisi daha tam periyotlarim belli olamasi malesef sen nerden almistin bide markasi neydi?Coraspirin ne ise yariyor canm.ben folik asit kullaniyorum
İnternetten gg sitesnden aldim surlb diye marka.pozitf gordm 15.gunde artik silik cikiyor sanirm kaliteli:)34.gun anormal degil cunku stres mevsimde etkiliyor ama yinede icin rahat etsin diye bi git istersen.yada bu ay ovulasyon alip gunlerini ona gore ayarla korumayi birakip.coraspirinde doktor kontrolunde kullanilmaliymis netten baktimda biraz.rabbim bu hafta ici guzel haber almayi nasip ederse ki hic belirtim yokCanim bende ovulasyon testi alayim en iyisi daha tam periyotlarim belli olamasi malesef sen nerden almistin bide markasi neydi?
Oyle yapayim canim ovulasyon alayim ben bakalim onumuzdeki ay bi deneyelim senin bat ne zaman?İnternetten gg sitesnden aldim surlb diye marka.pozitf gordm 15.gunde artik silik cikiyor sanirm kaliteli:)34.gun anormal degil cunku stres mevsimde etkiliyor ama yinede icin rahat etsin diye bi git istersen.yada bu ay ovulasyon alip gunlerini ona gore ayarla korumayi birakip.coraspirinde doktor kontrolunde kullanilmaliymis netten baktimda biraz.rabbim bu hafta ici guzel haber almayi nasip ederse ki hic belirtim yokdoktora sorcam iste bunu
1hafta var ama hic bi belirti yokOyle yapayim canim ovulasyon alayim ben bakalim onumuzdeki ay bi deneyelim senin bat ne zaman?
Benmde 3ay oldu bakalm simdilk bizimde yok..allah sabir versin.ben bu ay ovulasyon testi kullandim yumurtlama gunlerini belirlemek icin sizde kullanabilirsiniz belki gunu tutturamiyorsunuzdur ayrica stres yapmamak gerekiyor ama benm elimde degil stres yapiyorum siz yapmamaya calisin yapabilirseniz.guzel haberlerinizi alalim insallahMrb..9 ay önce düşük yaptimm kurtajda olmadim.6 haftalikti .her ay ümit ederken .maalesef hala olumsuz sonuçlar var...bildiğiniz bi yöntem varmi acaba ??
Canim insallah vardir guzel dusun oldu de olsun ayy varya heyecanla bekliyorum sanki yokmus die dusun olunca sevinelim sonra uzulmeyeljm olur mu?Tek belirtim bel agrisi ve cok yemek.ovls testim artik siliklesti.hamilelik olursa adete kadar pozitof olurmus diye okumustum forumda.dua edin kizlar.guzel haberi ailelere yuzyuze demek istiyorum bat gunu gitcez memlekete
pff cok stresli soz veremicem baya bekliyorum haftaici kan testine gitsem belli olurmuki adete 5gun kalaCanim insallah vardir guzel dusun oldu de olsun ayy varya heyecanla bekliyorum sanki yokmus die dusun olunca sevinelim sonra uzulmeyeljm olur mu?
Canimm gitme bekle bence tam gunun ne zaman?pff cok stresli soz veremicem baya bekliyorum haftaici kan testine gitsem belli olurmuki adete 5gun kala
Benim durumumu gordun stresten gununde bile gelmedi ovulasyona devam et gun yaklastikca zaten koyulasir Allahin izniyle gelir bebisimiz:) bence tabiCanimm gitme bekle bence tam gunun ne zaman?
Pztsi canm.havaalannda guvnlktn gecmk istemiyorum varsa.o yuzden de tedirginm bakalm hayirlisi.ben en iyisi pztsi gununu bekleyim.bosada kan tahlili yaptirmayimCanimm gitme bekle bence tam gunun ne zaman?
Oyle yapayim canim ovulasyon alayim ben bakalim onumuzdeki ay bi deneyelim senin bat ne zaman?
Ovulasyon testı kullanabilirsin canım dr kontrolune gidiyor musun dr bişey diyor mu gecmıs olsun inşallah hepimiz hayırlısıyla kavusuruz bebişlerimize :)Mrb..9 ay önce düşük yaptimm kurtajda olmadim.6 haftalikti .her ay ümit ederken .maalesef hala olumsuz sonuçlar var...bildiğiniz bi yöntem varmi acaba ??
Bence çok gerek yok dr a gitmene.Ama bu ay bebiş düşünüyorsun sanırım için rahat etmeyecekse bir görün.Hem bebiş öncesi muayne olmuş olursunKan pihtilasmasini engelliyor die biliyorum canimm bu arada bugun adet oldum ben 34. Gunum normalde 28 gunde bir olurdum yinede doktora gitsem mi acaba kararsizim ne dersiniz?
Canım kanı sulandırmaya yarıyor senın dusuk sebebın arastırıldımı?evrem_evrem11
Korkuyorum doktora gitmeye de bisey soyler stres olurum die bi kac ay deniyim en iyisi tutturamazsak gideyim:)Benvce çok gerek yok dr a gitmene.Ama bu ay bebiş düşünüyorsun sanırım için rahat etmeyecekse bir görün.Hem bebiş öncesi muayne olmuş olursun
Patalojiye gondrdiler parcayi temz dedi kromzm anamolisi dedi.gebelik olursa hemn dktra sylerim dusuk yaptigimi.acaba bu kan pihtilasmsi testi hamilykn yapilirmikiCanım kanı sulandırmaya yarıyor senın dusuk sebebın arastırıldımı?evrem_evrem11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?