Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

canım benim prolaktin hormonum yüksekti yetmiş üç çıkmıştı sınır yirmi üç filan doktor beyin röntgeni istedi röntgene yakın tekrar test yaptırdım ve yirmiüçe inmişti röntgende de bir şey çıkmadı bir sonraki ay hamile kaldım zaten.

Ayy bitane topik'te okudum kızlar şırıngayla kendilerini kocalarının spermini yollamışlar coquda bu yolla hamile kalmış ne dersiniz duydunuzmu hiç bi nei aşılama gibi sanki ?

Ayy bitane topik'te okudum kızlar şırıngayla kendilerini kocalarının spermini yollamışlar coquda bu yolla hamile kalmış ne dersiniz duydunuzmu hiç bi nei aşılama gibi sanki ?

ayyyyy allahım daha neler duycaz acaba yok daha neler hem neden öyle birseye ıhtıyaç duymuşki onu anlamadım normal yolla kalamayan şırıngayla nasıl kalmış

ayyyyy allahım daha neler duycaz acaba yok daha neler hem neden öyle birseye ıhtıyaç duymuşki onu anlamadım normal yolla kalamayan şırıngayla nasıl kalmış
Nebiliyim hemde bir kişi deqil bir sürü kişi yapmış tuttuda diolar bole eşinin spermini bişeye boşaltıp şırıngaya çekip birden basınçla yolluyolarmış işte bende anlamadım ama...

Şırınga boylarını bile hesaplıolardı kendi aralarında şaşırdım valla eşime söledım böle yapıolarmış dıye ya bi qit dıo bana :) sanki yapalım dedim hayatta yapmam öle bişey o ne öle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…