- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.621
hımm bi araştırıyım bakim bendeee merak ettimCanım özel doğum sigortaları var çoğunun hamile kalmadan önce yaptırılma zorunluluğu bulunuyo
inşallahh tatlım stres yapma bitanemm gelicekk inşallahhDemi ya oluo kasinti ben takinti yapmiorum yani cunku ilk qebeliqimde de olmustu 10 gun var adetime insallah vardir bebis
canım benim prolaktin hormonum yüksekti yetmiş üç çıkmıştı sınır yirmi üç filan doktor beyin röntgeni istedi röntgene yakın tekrar test yaptırdım ve yirmiüçe inmişti röntgende de bir şey çıkmadı bir sonraki ay hamile kaldım zaten.kızlar hormon testlerim gayet güzel çıktı çok şükür sadece prolaktin hormonu çok yüksek çıkmış... sonuçlara yarın bakacak doktor ama ben merak ettim... prolaktini yüksek çıkan varmı aranızda ve doktor ne dedi
bebişten sonra o zaman sendende bi değişim diycem ama çokk geç öne alsakkk
Anca bebişten sonra olur canım alamayız maalesef :) İnşallah canım ya inşallah...inşallahh tatlım stres yapma bitanemm gelicekk inşallahh
günaydınnnnnGünaydıınnnnn Canlaaarrrr
gunaydınnnnnGünaydıınnnnn Canlaaarrrr
Ayy o dert bendede var geçmi olsun kuzum bıde benim boqazım acıyınca dırek kulaqım kaşınır deli oldum dünden berikızlarr grıp olcamm sanırm ya hapsurp duruom burnm da akıoo offf offff
kızlarr grıp olcamm sanırm ya hapsurp duruom burnm da akıoo offf offff
saol canmm sana da gecmıs olsunnAyy o dert bendede var geçmi olsun kuzum bıde benim boqazım acıyınca dırek kulaqım kaşınır deli oldum dünden beri
saol canmmgeçmiş olsun
Saol kuzumm..saol canmm sana da gecmıs olsunn
Ayy bitane topik'te okudum kızlar şırıngayla kendilerini kocalarının spermini yollamışlar coquda bu yolla hamile kalmış ne dersiniz duydunuzmu hiç bi nei aşılama gibi sanki ?
Nebiliyim hemde bir kişi deqil bir sürü kişi yapmış tuttuda diolar bole eşinin spermini bişeye boşaltıp şırıngaya çekip birden basınçla yolluyolarmış işte bende anlamadım ama...ayyyyy allahım daha neler duycaz acaba yok daha neler hem neden öyle birseye ıhtıyaç duymuşki onu anlamadım normal yolla kalamayan şırıngayla nasıl kalmış
töbe töbeNebiliyim hemde bir kişi deqil bir sürü kişi yapmış tuttuda diolar bole eşinin spermini bişeye boşaltıp şırıngaya çekip birden basınçla yolluyolarmış işte bende anlamadım ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?