- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.641
ahahahahahahahah :)Şırınga boylarını bile hesaplıolardı kendi aralarında şaşırdım valla eşime söledım böle yapıolarmış dıye ya bi qit dıo bana :) sanki yapalım dedim hayatta yapmam öle bişey o ne öle :)
Daha neler duycaz ya töbeee :))))ahahahahahahahah :)
Alla alla üstüne görmüş olabilirsin canım nasıldı herzamanki gibimi kanaman yada rengi bi kan testi yaptır bence..Kizlar ben dun hassas gebelik testlerinden yaptim ikinci cizgi gozle görülebilecek kadar silikk ama testten sonra regl oldum bu nedir acaba ?
Dun 2 3 saate yakin bisey yoktu canim yani ara ara geliyo dünden beri bole acayip bi hal icindeyimAlla alla üstüne görmüş olabilirsin canım nasıldı herzamanki gibimi kanaman yada rengi bi kan testi yaptır bence..
Canım bilmiıorumki ya çizgi çıktıysa illaki vardır bişeyler yerleşme kanaması olabılır üstüne görmüş olabılırsın ben senın yerınde olsam durmaz hastaneye gider kan verirdim yani...Dun 2 3 saate yakin bisey yoktu canim yani ara ara geliyo dünden beri bole acayip bi hal icindeyim
Yerlesme kanamasi degil eminim normal regl gibi canim ama regl olmadan 3 4 gun once kahverengi lekelenme olmustu ona dayanarak test yaptim zaten bende. Ama ya negatif cikarsa bidaha oyle biseyle karsilasmak istemiyorum canım herseferinde insanin umudu yok oluyorCanım bilmiıorumki ya çizgi çıktıysa illaki vardır bişeyler yerleşme kanaması olabılır üstüne görmüş olabılırsın ben senın yerınde olsam durmaz hastaneye gider kan verirdim yani...
Yerlesme kanamasi degil eminim normal regl gibi canim ama regl olmadan 3 4 gun once kahverengi lekelenme olmustu ona dayanarak test yaptim zaten bende. Ama ya negatif cikarsa bidaha oyle biseyle karsilasmak istemiyorum canım herseferinde insanin umudu yok oluyor
Doğru söylüosunda canım senin çift çizgin olduqu için dedim ben hani üstüne olmuş olabılırsın böle daha kötü olur varmı yokmu dıye düşünmekten...Yerlesme kanamasi degil eminim normal regl gibi canim ama regl olmadan 3 4 gun once kahverengi lekelenme olmustu ona dayanarak test yaptim zaten bende. Ama ya negatif cikarsa bidaha oyle biseyle karsilasmak istemiyorum canım herseferinde insanin umudu yok oluyor
Çok enteresan eşini ara bence acile bi qidin siz canım...Agrim yok hic canim hatta regl agrim bile yok
Canmm hic gulecegim yoktu yaa hayret basinclami oluomusAyy bitane topik'te okudum kızlar şırıngayla kendilerini kocalarının spermini yollamışlar coquda bu yolla hamile kalmış ne dersiniz duydunuzmu hiç bi nei aşılama gibi sanki ?
Valla bildiqin şırınga boyu seçıolardı 50 mm lik yok 100 mm lik :) Birden itekleyinc şırıngadan daha hızlı dahaetkılıo oluyomuş güya :) İyide sen o spermi şırıngaya çekene kadar ölüodurki zaten coqu töbe yarabbim yaaCanmm hic gulecegim yoktu yaa hayret basinclami oluomusallahm sen yolumuzdan sasirma yarabbm allah akil fikir versn bence canm
Aynen ole sperm ciktigi an ölür allah akil fikir versinnnValla bildiqin şırınga boyu seçıolardı 50 mm lik yok 100 mm lik :) Birden itekleyinc şırıngadan daha hızlı dahaetkılıo oluyomuş güya :) İyide sen o spermi şırıngaya çekene kadar ölüodurki zaten coqu töbe yarabbim yaa
Aminn canımm aminAynen ole sperm ciktigi an ölür allah akil fikir versinnn
Aynen ole sperm ciktigi an ölür allah akil fikir versinnn
Selam kızlar grip olayına dikkat etmek lazım.grip olduğumuzda vücuttaki enfeksiyon bebeğin düşmesine neden olabiliyormuş.
benimki 41 çıktı... doktor bugün 50 ye çıkmadıkça ilaç yazmıyorum stres yapma düşer dedi... haftaya pazartesi sabah aç karınla bi daha kan vericem... perhiz yapacakmışım 2 gün...süt ürünleri yeme gerçek değer çıksın dedi... İNŞAALLAH bunlara gerek kalmayacak... İNŞAALLAH hamileyim galiba...canım benim prolaktin hormonum yüksekti yetmiş üç çıkmıştı sınır yirmi üç filan doktor beyin röntgeni istedi röntgene yakın tekrar test yaptırdım ve yirmiüçe inmişti röntgende de bir şey çıkmadı bir sonraki ay hamile kaldım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?