- 18 Eylül 2014
- 1.868
- 1.446
- 248
- 44
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.661
kafayı yemiş onlarŞırınga boylarını bile hesaplıolardı kendi aralarında şaşırdım valla eşime söledım böle yapıolarmış dıye ya bi qit dıo bana :) sanki yapalım dedim hayatta yapmam öle bişey o ne öle :)
Aynen oyle canimkafayı yemiş onlar
ayyyy çok sevindim bişey olmıcak allahın izniylebenimki 41 çıktı... doktor bugün 50 ye çıkmadıkça ilaç yazmıyorum stres yapma düşer dedi... haftaya pazartesi sabah aç karınla bi daha kan vericem... perhiz yapacakmışım 2 gün...süt ürünleri yeme gerçek değer çıksın dedi... İNŞAALLAH bunlara gerek kalmayacak... İNŞAALLAH hamileyim galiba...
Stres yapma düşer.hamile kaldıysan zaten bir sorun yoktur :) inş hamilesindir.hayırlı olsunbenimki 41 çıktı... doktor bugün 50 ye çıkmadıkça ilaç yazmıyorum stres yapma düşer dedi... haftaya pazartesi sabah aç karınla bi daha kan vericem... perhiz yapacakmışım 2 gün...süt ürünleri yeme gerçek değer çıksın dedi... İNŞAALLAH bunlara gerek kalmayacak... İNŞAALLAH hamileyim galiba...
inşallah canım benim...ayyyy çok sevindim bişey olmıcak allahın izniyle
Benim bat bugündü. Sabah test yaptım kan testine gidicem. Bi garibim yaaaa. Aptal gibiyim :) :)
İNŞAALLAH hamileyimdir...Stres yapma düşer.hamile kaldıysan zaten bir sorun yoktur :) inş hamilesindir.hayırlı olsun
Teşekkür ederim cnm. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Bugünde kan testi yaptırdım. 245.2 çıktı. Sizce nasıl ya tıp merkezindeki doktor içime kurt düşürdü. Mutlaka hemen kadın doğumcuya git falan dedi. Salı gününe randevu aldım gidicemcanımmm hayrlı olsun bebişin :)
degerın cok güzel canım aslında önemlı olan deger değil bundan sonrakı artış..cunku degerı 10 ile baslayıp saglıklı gebelıgı olan cok kişi var Allah sagsalım kucagına almayı nasip etsın insallahTeşekkür ederim cnm. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Bugünde kan testi yaptırdım. 245.2 çıktı. Sizce nasıl ya tıp merkezindeki doktor içime kurt düşürdü. Mutlaka hemen kadın doğumcuya git falan dedi. Salı gününe randevu aldım gidicem
Amin hepimize nasip etsin inşallah. Çok saol canım.degerın cok güzel canım aslında önemlı olan deger değil bundan sonrakı artış..cunku degerı 10 ile baslayıp saglıklı gebelıgı olan cok kişi var Allah sagsalım kucagına almayı nasip etsın insallah
amin canım bizler içinde dua et :)Amin hepimize nasip etsin inşallah. Çok saol canım.
Ederim tabi etmemmi hiç :) Rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inşallah. Bi daha hiçbirimize kaybetme acısını yaşatmasın.amin canım bizler içinde dua et :)
amin canım inşallahEderim tabi etmemmi hiç :) Rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inşallah. Bi daha hiçbirimize kaybetme acısını yaşatmasın.
Günaydın canım...Günaydın hanımlar
maşallah bu ay forum çok bereketli hamiş olan olana
Tebrik ederim canım Allahım saq saqlim kucaqına almayı nasip etsin inşallah :)Amin hepimize nasip etsin inşallah. Çok saol canım.
Teşekkür ederim cnm. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Bugünde kan testi yaptırdım. 245.2 çıktı. Sizce nasıl ya tıp merkezindeki doktor içime kurt düşürdü. Mutlaka hemen kadın doğumcuya git falan dedi. Salı gününe randevu aldım gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?