Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Arkadaşlar günaydın,dün akşam yani ilk testimden 48 saat sonra yeniden kan testi yaptırdım , yine 15 çıktı yani 2 katına çıkmış olması gerekirken artmamış maalesef Doktoruma danıştığımda progestan ı kes düşük olacak çünkü dedi.
Doktor birşeye dayanarak soyluyordur ama yine de kanamam olmadığı için içimde bir umut var ,acaba başka doktora mı gitsem ,kan testimi yenilesem mi ,yoksa direkt olarak ilacı kesip regl olmayı mı beklesem ? İçimde nokta kadar da olsa umut var bilmiyorum kafam çok karışık. Beta HCG si hiç artmayıp sonradan yükselen var mıdır aranızda acaba ???

Geçmiş olsun canım inşallah yükselir seni üzmek istemem ama artsaydı normal bir gebelik olsaydı artardı zaten bence sen doktorunu dınle adetini bekle canım

canım kendisini en kötüsüne hazırla ama yineden telefonla haletme işini başka bir doktora da sonradan keşke dememek için

Geçmiş olsun canım inşallah yükselir seni üzmek istemem ama artsaydı normal bir gebelik olsaydı artardı zaten bence sen doktorunu dınle adetini bekle canım

Aslında her zaman doktorumu dinliyorum , böyle kafamdan bir çözüm uyduran biri değilim ama konu uzun zamandır beklenen bebek olunca insanın içinde küçücük de olsa bir umit oluyor,bilirsin .Ama haklısın mantıklı davranmak gerek ,hayırlısı olsun hepimizin hakkında,Allah isteyen herkese sağlıklı hamilelikler ve bebekler versin inşallah :)
çok teşekkürler cevabın için CanSev_Can ..

canım kendisini en kötüsüne hazırla ama yineden telefonla haletme işini başka bir doktora da sonradan keşke dememek için

Başka bir doktora da gidip baktırayım mı diyorsun ? Progestanı kesmemeli miyim yani ? O kadar sabırsız ve moralsizim kii bu sabah..

Amin inşallah Rica ederim canım ne demek inşallah bi sıkıntı çıkmaz kavuşursun bebeğine...

Başka bir doktora da gidip baktırayım mı diyorsun ? Progestanı kesmemeli miyim yani ? O kadar sabırsız ve moralsizim kii bu sabah..

canım progestanla ilgili söyleyecek bişeyim yok fakat başka ya kendı doktoruna tekrar gıt yada baska bır doktora gıt bugün telefonda hallolmaz böyle konular . Muayene olduktan sonra doktorunun dediğini yaparsın. İlerde keşke dememen için diyorum çıkmadık candan umut kesilmezmiş. ama yinede çok fazla umutlanma

Evet aklımda kalmasın , bugün bir dr a daha gidip içimi rahatlatacağım ..Çok sağol :) Herkesin gönlüne göre versin inşallah !

Evet aklımda kalmasın , bugün bir dr a daha gidip içimi rahatlatacağım ..Çok sağol :) Herkesin gönlüne göre versin inşallah !
amin canım içini ferah tut her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır. dua et gerisini Allah'a bırak. Rabbim kuluna kadıramayacağından fazla yük vermez

Ne bilim yaa bu aralar mutsuzum gunduzleri sanki adet olacakmism gibu cok hafif karnm agrio hani yok denecek kadar az sinirlerm bozuldu artik
Kıyamam kuzuma İyide canım daha 1 hafta var adetlerimize aqrı cıkarmı hemen benimde kasıklarım aqrıo çok ama bilmiyorum ne aqrısı ama üzme bunalım yapma kendine canım

Burdaaa :)

Blummmm Hanım siz nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor koptun gttın forumdan

ayyy canım gezmelerdeyım :) bugunde dogum yapan ark misafr gelcekmıs ona ikram hazırlıyorum cocuguyla ugrasmasn o dedım ben takıp edıyorm sizi geceleri :)sen nasılsın bebeiş nasıl bakiim güzel anne:)
İyidir canım sen nasılsın? Oooo çok gerilerde kaldı yawrum o :)
bende iyiyim şükür çalışmalara basladım sevınclıyım :) p.tesiden itibaren yumyum günleri :) sen nasılsın fıstık???

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

iyiyim canım sanırım yarın doktora gidecez inşallah bir aksilik çıkmazda kesemizi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…