Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Yukarıda yazan tüm isimler Allah inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı kısmet etsin.hamilelerin duaları kabul olur derler nooolur bizim için de / tüm isteyenler için de dua edin :)))

Yukarıda yazan tüm isimler Allah inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı kısmet etsin.hamilelerin duaları kabul olur derler nooolur bizim için de / tüm isteyenler için de dua edin :)))

Amin canimmm Rabbim en kisa zamanda nasip etsin hayırlısı ve sağlıklısini

Kıyamam kuzuma İyide canım daha 1 hafta var adetlerimize aqrı cıkarmı hemen benimde kasıklarım aqrıo çok ama bilmiyorum ne aqrısı ama üzme bunalım yapma kendine canım
Normalde son 2 gun önceden belirti olurdu ama kurtajdan soraki 2 adet döneminde de doru durust bir yerm agrimadi ben normalde cok kotu adet sancisi Cekerdm 2 aydr cekmiom bu ay da bole iki uc gündür cok az hani yok denecek kadr agrilar olunca canm skldi

Belki psikolojik belki hasyalgn habercisi bilmiom gun zaman gecmio canm yaa anlican dert cok

Kizlarrrr Tünaydin
oooooooooooooooo Tünaydın mı kaldı aksam oldu

Canım dualarımız hepiniz için isteyen herkes için içini ferah tut dua et gerisini Allaha bırak.

Canım benim dur bakıyım bi üzme kendini 1 hafta var Allahım izin verdiyse olucak inşallah şimdiden üzme kendini kızarım ama

Amin canım inşallah...

Bak buna katılıyorum ben neler çekmiştim 7 hafta eşim kolumdan çekip kaldırıodu 6 da kalkmak ne demek ya püff
ben de sizdenim o konuda 6 buçukta kalk işe git..gün geçmiyordu hamile iken iş yerinde..neyse yine olsun sağlıklı olsun da razıyım çalışmaya da :) geçmicek gibi geliyor 2 ay hamile olanları duydukça sabırsızlanıyorum..

Aynen öle Allahım bidaha nasip etsinde inşallah ben 5 te bile kalkarım sıkıntı yok yani zaman cabuk geçer inşallah hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…