- 20 Aralık 2013
- 345
- 163
- 63
- 35
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.701
HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2
OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
Yukarıda yazan tüm isimler Allah inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı kısmet etsin.hamilelerin duaları kabul olur derler nooolur bizim için de / tüm isteyenler için de dua edin :)))
Normalde son 2 gun önceden belirti olurdu ama kurtajdan soraki 2 adet döneminde de doru durust bir yerm agrimadi ben normalde cok kotu adet sancisi Cekerdm 2 aydr cekmiom bu ay da bole iki uc gündür cok az hani yok denecek kadr agrilar olunca canm skldiKıyamam kuzumaİyide canım daha 1 hafta var adetlerimize aqrı cıkarmı hemen benimde kasıklarım aqrıo çok ama bilmiyorum ne aqrısı ama üzme bunalım yapma kendine canım
Belki psikolojik belki hasyalgn habercisi bilmiom gun zaman gecmio canm yaa anlican dert cokNormalde son 2 gun önceden belirti olurdu ama kurtajdan soraki 2 adet döneminde de doru durust bir yerm agrimadi ben normalde cok kotu adet sancisi Cekerdm 2 aydr cekmiom bu ay da bole iki uc gündür cok az hani yok denecek kadr agrilar olunca canm skldi
oooooooooooooooo Tünaydın mı kaldı aksam olduKizlarrrr Tünaydin
Canım dualarımız hepiniz için isteyen herkes için içini ferah tut dua et gerisini Allaha bırak.Yukarıda yazan tüm isimler Allah inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı kısmet etsin.hamilelerin duaları kabul olur derler nooolur bizim için de / tüm isteyenler için de dua edin :)))
oooooooooooooooo Tünaydın mı kaldı aksam oldu
Hamile olunca Tünaydın oluyo tabi uyku bırakmıo yakayı demi :)Kizlarrrr Tünaydin
Canım benim dur bakıyım bi üzme kendini 1 hafta var Allahım izin verdiyse olucak inşallah şimdiden üzme kendini kızarım amaNormalde son 2 gun önceden belirti olurdu ama kurtajdan soraki 2 adet döneminde de doru durust bir yerm agrimadi ben normalde cok kotu adet sancisi Cekerdm 2 aydr cekmiom bu ay da bole iki uc gündür cok az hani yok denecek kadr agrilar olunca canm skldi
Amin canım inşallah...Yukarıda yazan tüm isimler Allah inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı kısmet etsin.hamilelerin duaları kabul olur derler nooolur bizim için de / tüm isteyenler için de dua edin :)))
Hamile olunca Tünaydın oluyo tabi uyku bırakmıo yakayı demi :)
Şaka yapıorum canım iş güç bitmiyor doqru söyluosun ancaYok canım ya sabah 8de kalkıyorum bidaha yatıyorum 11 de ayaktayim
Hamile olunca Tünaydın oluyo tabi uyku bırakmıo yakayı demi :)
Şaka yapıorum canım iş güç bitmiyor doqru söyluosun anca
Aynen canım ben bikaç günde fazladan düşünüyorum garanti olsun diye işte ama kasıklarım aqrıo işte ilkindede ble olmuştu ama kaptırmak ıstemıorum kendimiEvet valla bitmiyorr senin 9 gunmu kaldı adetine
Bak buna katılıyorum ben neler çekmiştim 7 hafta eşim kolumdan çekip kaldırıodu 6 da kalkmak ne demek ya püffama bu haksızlık bende hamileyim ama erken kalkıyor işe gidiyorum
ben de sizdenim o konuda 6 buçukta kalk işe git..gün geçmiyordu hamile iken iş yerinde..neyse yine olsun sağlıklı olsun da razıyım çalışmaya da :) geçmicek gibi geliyor 2 ayBak buna katılıyorum ben neler çekmiştim 7 hafta eşim kolumdan çekip kaldırıodu 6 da kalkmak ne demek ya püff
Aynen öle Allahım bidaha nasip etsinde inşallah ben 5 te bile kalkarım sıkıntı yok yani zaman cabuk geçer inşallah hepimiz içinben de sizdenim o konuda 6 buçukta kalk işe git..gün geçmiyordu hamile iken iş yerinde..neyse yine olsun sağlıklı olsun da razıyım çalışmaya da :) geçmicek gibi geliyor 2 ayhamile olanları duydukça sabırsızlanıyorum..
İyiyiz canım sen nasılsın ? İnsallah dört sekiz on iki on altı gözle beklıoruz bakalımmerhaba kizlar nasilsiniz? eylul anneleri topigi acilmis insaALLAH nasip olursa bizde o gruba dahil oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?